Ethica tamer köse burun estetiği

canım oldum sonunda bu gün 13. günüm perşembe bantlar çıkıyor ama ben çok ağrı çektim açık teknik oldum acaba sen kapalımı olmuştun ve sanki yamukluk var

canım oldum sonunda bu gün 13. günüm perşembe bantlar çıkıyor ama ben çok ağrı çektim açık teknik oldum acaba sen kapalımı olmuştun ve sanki yamukluk var
canım gecmıs olsunn en zor donemındesın amelıyatından sonrakii acık teknık agrı olabılıyor bılmıyorum ama ben hıcc acı cekmedım benım acı esıgımde yuksek sanırım oyle kolay canım yanmaz pekk belkı onun etkısı belkı teknıkten kaynaklıdır :) kıme oldun amelıyatını yamukluk bendede vardı masajla duzeltıyorum hala cok hafıf var dorduncu ayımdayım dusun ama sabredıyorum masaja devamm esıtlenmeye baslıyor ıkı tarafta odem ındıkce doktorun duruma gore masaj verecektırr fotolar beklıyorumm cok merakk ettımm :) doktorum kım bu aradaa :)

tamer köse canım ondan sordum sanada

Açık teknikmi yaptı normalde kapalı teknık tercıh edıyor kendısı zor bı burunmuydu pekı ?
İçeride eğrilikde vardı nefes problemimi de çözdü sanırım ondan açık teknik yaptı senin de eğrilik varmış peki nasıl masaj önerdi bir de düzelme oluyormu baya. Bana yamuk olan taraftan diğer tarafa doğru bastırmamı önerdi

evet oluyor ben baya sert bastırıyorum suanda aynı sekılde verdı masajı banada canım odemdır sendekıde muhtemelen cunku benımkı odemmıss yavas yavas ınıyor ıste

arkadaslar bende tamer beye burun estetiği olmak istiyorum çok kararsızım yakın zamanda estetik olan var mı acaba ?

mrb arkadaşlar. iki doktorla görüştüm. innternetten doktorları araştırdım baya. bir tanıdığım bana tamer kose yi önerdi iki erkek arkadaşı ameliyat olmuş memnunlarmış. burdaki yazılara bakınca memnun almayan yok gibi.

ilk görüştüğüm doktor un adını bile unuttum. nışan taşında yeri. 5 bin dedi. sonra tamer köse ye gittim. odasına girdiğimde genç bir çocuk vardı. ameliyata girecekmiş fotoğrafları çekiliyordu. ameliyat gününde fotoğraflarının çekilmesi biraz garip geldi doğrusu. daha önceden olması gerekmıyormu acaba.

doktor daha ben burnumu nasıl düşündüğümü söylemeden kendi neler yapılabilir diye anlattı :) burnumdaki eğrilik düzeltilmeli, burnum uzun dudak ve burun arası kısa dedi. kemeri alıp burnun alt kısmınındaki kıkırdakla oynadıktan sonra daha kısa görünecekmiş. 1.5 cm daha kisa görünecekmiş. aslında benim istediklerim bunlar :) ama burnumun üstü kavislmi düz mü olsun....

ilk defa ameliyat olacam. bu yüzden korkuyorum birazda. 1 haftalık yıllık iznim var onu kullanacam. doktorlar görüştükten bir gün sonra arayıp gün aldım. aralık 29 ameliyat tarihim. asistanı ameliyat için acıklamalar yaptı. ama yine gideceğim görüşmeye. açık kapalı ameliyat nasıl oluyor hiç bilmiyorum.

Allah'ım heycanlıyım şimdiden
canım gecmıs olsun sımdıden :) panik yapma hicc narkozcum cok ıyıydı daha asansorde bayıldım kendıme geldiğimde amelıyatım bıtmıstı benım hıc agrım sızım olmadı Allah a şükür okadar ki kanamalarım olmasa amelyt olmadıgımı falan dusunebılırdım ama bı arkdasımızın agrısı olmus agrı esıgı ıle de ılgılı bu sanırım benım amelıyatım kapalı teknıkle olmustu basıt burunlarda kapalıyı tercıh edıyor tamer bey kapalı teknıkte dıstan kesin olmuyor kesileri içten yapıyor

Gerçekten burnunuzu tamer beymi yapmış. Bayıldım doğrusu. Bende yapmayı dusunuyorumda sizi görmem iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…