Ethica tamer köse burun estetiği

Cok tesekkur ederim bekliyorumm gondermenizi bide kapali teknik olus kafami karistirdi acikta daha iyi sekil veremiyomu
zor burunlarda acık teknık uyguluyor sanırım o belırlıyor zaten acık yada kapalı olması gerektıgını acık teknıkte burun acıldıgından sekıl vermek daha kolay oluyor arasyırdıgım kadarıyla kapalı teknık daha rısklı oluyor sekıl acısından ama dısta kesı olmuyor kanama cok olmuyor ve daha kolay atlatıyorsun avantajlı yanı :)

Sen memnunsunn dimi verdigi sekilden 6 ay sonrasinda falan bi problem olmadi dimi zor bi burnunmu vardi buaradaa eski hali nasildi

Sen memnunsunn dimi verdigi sekilden 6 ay sonrasinda falan bi problem olmadi dimi zor bi burnunmu vardi buaradaa eski hali nasildi
Memnunum cok dogal oldu. gercı hala uc kısmında hafıf sıslık var ama oda zamanla tamamen ınecek ınsallah :) cok zor bı burnum yokmus doktorum oyle soylemstı oyuzden kapalı teknık uygulamıstı zaten

Memnunum cok dogal oldu. gercı hala uc kısmında hafıf sıslık var ama oda zamanla tamamen ınecek ınsallah :) cok zor bı burnum yokmus doktorum oyle soylemstı oyuzden kapalı teknık uygulamıstı zaten
Anladim masallah cok guzel olmus egrimiydi peki burnun kemer varmiydi mesela benim hafif bir kemer var burnumda egrilik var tamer bey bide kanatlari daralticagini soyledi sana ne islem yapildi

Anladim masallah cok guzel olmus egrimiydi peki burnun kemer varmiydi mesela benim hafif bir kemer var burnumda egrilik var tamer bey bide kanatlari daralticagini soyledi sana ne islem yapildi
eğrilik vardı evet ıctende vardı onu duzelttı hafıf kavıs verdı delıklerı kuculttu ve kanatları daralttı senın burnun kotu bı burun degıl ama cok zor olmaz dıye dusunuyorum toparlanması acıkmı yapacakmıs kapalı kapalı yapar muhtemelen senınkınıde

Valla canim kotu degil burnum ama resimlerdende pek belli olmuyo acikcasi benimde ayni senin yapilan islemler gibi olucagini soyledi ama ben unuttum gorustuumde kapalimi acikmi yapicaksiniz demeyi senin ogunmu karar verdi ameliyat oncesimi tetkiklerden sonra soyledi kapali yapicagini

canım ben de burdan msj atamıyorum anlamadım gitti. bugun görüştüm tamer hocayla, bayağı kafama yattı. Ama orda hiç kız göremedim iki tane erkek vardı amliyet olan. İstersen sen beni instagramdan eklesen rahatsız olma diye benimkini yazıyorum, görmeye çok ihtiyacım var lütfen. @ebicanim

hayır gorustugum gun soyledı ben amelıyat oncesı bır kez daha gıttım son olarak yapılacak ıslemler neler tekrar bı konusalım dıye sonrasında amelıyat sabahı ugradım sonrada amelıyata gırdım zaten bir kez daha gıt ıstersen gorus acık teknıkmı kapalı teknıkmı olacak dıye sorarsın

haha yok canım var var :) ben her gıttıgımde muhakkak oluyor hatta bır bayanı gorup o sekılde karar vermıstım bandaj zamanıda vardı sohbet ettık bıraz ama sana denk gelmemıstır.Cok yogun zaten hep kapısının onunde kuyruk var

canııımm gün aldım ama hiç bayan görmedim nolur anla beni :) zaten uyku tutmuyo yarın gidip yaptığı burunları göstermesini isticem, yoksa rahat edemem. senin burnun da çok güzel duruyo keşke son halini de görebilsek ^_^

evet kızlar cok mesaj alıyorum ve sureklı gırmedıgımden yeterınce yardımcı olamıyorum oyuzden buraya yukluyorum fotoları fıkrınız olması acısından bır sure sonra sılecegımm umarım yardımcı olabılırım opuldunuzz :** :) :*

çok hoş olmuş, başarılı bir sonuç
Dr. Tamer Köse'ye oldun değil mi canm? ne kadar süre önce? nefes/eğrilik problemin var mıydı daha önce ve artık rahat nefes alabiliyor musun? burun ucu da istediğin gibi oldu mu?

tesekkurler evet tamer beye oldum.Egrılık vardı ıcten ve nefesı engellıyordu onlar halledıldı suanlık problem yok evet kanatlı burnum vardı kanatlar kucultuldu ucta hafıf kaldırıldı yapay olmayacak sekılde :)

hay allah razı olsun içim biraz daha rahatladı. ben de pazartesi oluyorum tamer beye. çok çok çoookk teşekkür ederim canım :)

bu arada çok başarılı çok havalı olmuş tatlım darısı başımaaaaa :*

bu arada çok başarılı çok havalı olmuş tatlım darısı başımaaaaa :*
amin canım Allah yardımcın olsun sımdıden amelıyata gırmeden once son kez tamer beyın yanına ugra neler ıstedıgını hatırlat burnunda sevmedıgın seylerı nasıl olmasını ıstedıgını hatırlat o yogunsa serap hn. söyle iletir zaten :) ayrıca hiçç korkma uyu uyan bır bakmıssın olmus :) gecmıs olsun sımdıden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…