- 1 Haziran 2008
- 5.942
- 33
- 683
Merhaba canım : )çoookkk teşekkür ederim ablamm bi aktarda sordum galiba yapraktı 6 tanesine 6 lira dedi almadım çünkü burda bazı bayanlar daha uyguna almışş başka yerlerede bakıcamm en kısaa zamanda yapıp lezzetini yazacam abla senin tariflerin müthiş oluyoo takipcinimm:))
Gelebildim çok şükür..
Çok sağol..
Denedin mi pastayı.. ?
Yardımcı olmak isterdim ,yanlız ben Türkiye'de değilim burada da Dr Oetker........
jelatin olmadığından cevap veremiyorum gülüm.
Arkadaşlar , bilen varsa cevaplarınızı bekliyoruz
Rica ederim.Mutlaka deneyin : )Mükemmel bir tarif,hemen tarif defterime yazdım.Böyle özel ve güzel bir tarifi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda deneyeceğim:)
opuyorumnanaktann Eksik olmayın..Çok teşekkürler..ne kadar güzel gözüküyor bu pasta yahuu takdire şayan bir tarif:hooray:
Ellerine sağlık arkadaşım..tarifinizi bende denedim çok güzel oldu ellerinize sağlık.herkese en kısa zamanda yapmalarını tavsiye ediyorum. acaba bunu bisküvü yerine kekle deneyebilirmiyiz.siz hiç farklı şekilde yaptınızmı.
Ben bu tarifi cheese cakelerde de kullanıyorum , enfes oluyor..
Muhteşem birşey..
Sizler de hayal gücünüzü kullanarak envai çeşit pastada , kekle , bisküvi ile fındık fıstıkla kullanabilirsiniz..