İnternette Etiyopyaya baktım. Nijerya gibi değil. Genelde evlenmeyi düşünmedikleri biriyle başlamıyorlarmış. Aileler filan tanıştırıyormuş. Aileye filan çok önem veriyorlarmış. Öpüşme bile 4. 5. Buluşmada oluyormuş vs. Bizim muhafazakar kesimlere benziyor biraz. Ama tabi 10 yıldır burada. Biliyor buranın kültürünü. Farklı karakteri de olabilir. BilemiyorumEn yakın arkadaşım 2 senedir Nijeryalı biriyle ilişkideydi ömründen ömür gittien son hiçbir haber vermeden ülkeme döndüm diye yalan atarak Avrupa’ya taşındı… hala etkisinde kız.. her konuda rahat olması, sorumluluktan kaçması, bizim kültürde farklı bunlar sosyalleşmek deyip herkesle ekleşmesi konuşması vs herkes bir değil tabi ama kültürlerinde ilişki konuları çok rahatmış yaklaşık 10-15 kişiyle bu konuyu konuşmuşuzdur
Sorumluluk kısmını bilmem ama rahatlıklarını seviyorum. Arap, Türk, Kürt gibi ısrarcı değiller. Beni nasıl terkettin diye sizi öldürmezler. Bilemiyorum ya:) Denemeli bana uygun olabilirdi.En yakın arkadaşım 2 senedir Nijeryalı biriyle ilişkideydi ömründen ömür gittien son hiçbir haber vermeden ülkeme döndüm diye yalan atarak Avrupa’ya taşındı… hala etkisinde kız.. her konuda rahat olması, sorumluluktan kaçması, bizim kültürde farklı bunlar sosyalleşmek deyip herkesle ekleşmesi konuşması vs herkes bir değil tabi ama kültürlerinde ilişki konuları çok rahatmış yaklaşık 10-15 kişiyle bu konuyu konuşmuşuzdur
Çok koyu katolikti bizimkide hatta erkek kardeşi rahipti.. Tabi ki herkes bir değil bu bizim deneyimimizdi yakından sahit oldugum için yazdımİnternette Etiyopyaya baktım. Nijerya gibi değil. Genelde evlenmeyi düşünmedikleri biriyle başlamıyorlarmış. Aileler filan tanıştırıyormuş. Aileye filan çok önem veriyorlarmış. Öpüşme bile 4. 5. Buluşmada oluyormuş vs. Bizim muhafazakar kesimlere benziyor biraz. Ama tabi 10 yıldır burada. Biliyor buranın kültürünü. Farklı karakteri de olabilir. Bilemiyorum
benzer tarzda olmak önemli misal ben yapamazdım ama arkadasım uyum sağlamıştı bu rahatlığa kendini teselli edebiliyordu günde birkaç kişi ekleyip sohbet etmesi sosyallesmesi onun için sonradan normal olmaya baslamıstı ama ı ıh benlik değildi tabiSorumluluk kısmını bilmem ama rahatlıklarını seviyorum. Arap, Türk, Kürt gibi ısrarcı değiller. Beni nasıl terkettin diye sizi öldürmezler. Bilemiyorum ya:) Denemeli bana uygun olabilirdi.
Bu internetten nasıl araştırılır ki :) öpüşme bile 4 5. buluşmada olması kanun muymuş onlarda :) Her Türk aynı mı mesela?İnternette Etiyopyaya baktım. Nijerya gibi değil. Genelde evlenmeyi düşünmedikleri biriyle başlamıyorlarmış. Aileler filan tanıştırıyormuş. Aileye filan çok önem veriyorlarmış. Öpüşme bile 4. 5. Buluşmada oluyormuş vs. Bizim muhafazakar kesimlere benziyor biraz. Ama tabi 10 yıldır burada. Biliyor buranın kültürünü. Farklı karakteri de olabilir. Bilemiyorum
Kızlar özet geçicem. Birisiyle görüştüm geçen cuma. Kendisi Etiyopyalı. Ama 10 yıldır burada yaşıyor. Güzel geçti. Hatta eve gittikten sonra mesaj attı teşekkür etti, haftasonu ne yaptığımı filan sordu. Ama ondan sonra çok sık konuşmadık. Ben dedim hep o mesaj atıyor gibi olmasın. Ben attım mesaj. Konuştuk ettik. Pazartesi yazmadı. Dün yazdı nasılsın, kpss mülakatını filan sordu. Hatırlıyor yani.. Ama konuşmalarımız çok uzun sürmüyor. Biraz ciddi bir havada... Onun dışında İnstada storyilerimi filan beğeniyor. Takip ediyor. Ben çocuğun benimle ilgilendiği düşünüyorum açıkcası. İlgilenmese neden beğeni yapsın, veya date'deki bazı tavırları vs.. Niye hala iletişimi sürdürsün? Ama neden hala arayıp 2. buluşmayı teklif etmedi? Veya mesajlaşmayı sevmiyor olabilir mi? Arkadaşım onların kültürlerinde sevgililik işleri farklı olabilir dedi. Tabi bilemiyorum.. Düşünceleriniz nedir?
Bunlar çok genel geçer argümanlar, bence bu kadar kafanızı bulandırmayın. Siz talep edin görüşmeyi sürdürmek istiyorsanız, içinizden geldiği gibi davranın. Belki o da sizden bekliyordur.İnternette Etiyopyaya baktım. Nijerya gibi değil. Genelde evlenmeyi düşünmedikleri biriyle başlamıyorlarmış. Aileler filan tanıştırıyormuş. Aileye filan çok önem veriyorlarmış. Öpüşme bile 4. 5. Buluşmada oluyormuş vs. Bizim muhafazakar kesimlere benziyor biraz. Ama tabi 10 yıldır burada. Biliyor buranın kültürünü. Farklı karakteri de olabilir. Bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?