• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkiledi ...

ankaraliselin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
125
30
13
Kızlar dun konu acmıstım bılenler bılır... yakın arkadasım bana uzun suredır asıkoldugunu bunu engelleyemedıgını hatta lıse yıllarından berı bu duygusunun geldıgını soyledı :KK43: fakat bunu o kadar ıcten ve guzel anlattı kı o an resmen etkılendım keske dedım:KK61: bılıyorum bır cogunuz bna kızacaksınız ama maalesef drum boyle her trlu elestrıye acıgım bu arada kndısıne mumkun olamayacagını soyledım ama aklımdan da cıkmıyoooooooorrrrr:mad: erkek arkadasımla da konusmuyoruz tamamen bıttı sızce bn nasıl bır yol ızlemelıyım

ya yok artık.

dün burada erkek arkadaşınızla küstüğünüzü yazdınız,daha 1 gün geçmedi hemen olayın diğer kahramanı size aşkını itiraf etti hemen sevgilinizden ayrıldınız ne yapayım diye soruyorsunuz.

sizce ne yapacaksınız yani bence bunun tek bir cevabı var ama neyse. nasıl daha bitmiş bir ilişki üzerinden 24 saat geçmeden başkasından etkileniyorsunuz?

ya yok artık.

dün burada erkek arkadaşınızla küstüğünüzü yazdınız,daha 1 gün geçmedi hemen olayın diğer kahramanı size aşkını itiraf etti hemen sevgilinizden ayrıldınız ne yapayım diye soruyorsunuz.

sizce ne yapacaksınız yani bence bunun tek bir cevabı var ama neyse. nasıl daha bitmiş bir ilişki üzerinden 24 saat geçmeden başkasından etkileniyorsunuz?
İlk konumu ıyı okuyun bnce eskı erkek arkadasımla bna saygı duymadıgı ıcın ayrıldık tesekkurler

İlk konumu ıyı okuyun bnce eskı erkek arkadasımla bna saygı duymadıgı ıcın ayrıldık tesekkurler

ee? üstünden kaç saat geçti? ben niye ayrıldınız demiyorum, yeni biten bir ilişkiden sonra bu kadar çabuk yeni birini düşünmeniz sağlıklı değil diyorum. ben teşekkür ederim.

ya yok artık.

Ellerinize saglik

Sanki söylenilenlerden etkilendiğiniz için kafanız karışmış, bir de yeni ilişkiden çıkınca insanda bir boşluk hissi bir özlem oluyor. Bence şimdilik adım atmayın birkaç ay geçsin üstünden, yoksa çivi çiviyi söker hissiyle arkadaşınızın kalbini çok kırarsınız. Ki bundan sonra biz olabiliriz düşüncesine girdiyseniz de hisleriniz netleşmiş olur.

Sanki söylenilenlerden etkilendiğiniz için kafanız karışmış, bir de yeni ilişkiden çıkınca insanda bir boşluk hissi bir özlem oluyor. Bence şimdilik adım atmayın birkaç ay geçsin üstünden, yoksa çivi çiviyi söker hissiyle arkadaşınızın kalbini çok kırarsınız. Ki bundan sonra biz olabiliriz düşüncesine girdiyseniz de hisleriniz netleşmiş olur.
Cok tesekkur ederım cevabınız ıcın tam olarak bunları hıssedıyorum:KK200:

Konu sahibinin eski sevgilisi olan şahıs nasıl haklı olabiliyor biri bana açıklayabilir mi ? Eski bir fotoğrafa bakıp bağıran bırakıp giden birinden bahsediyoruz.Çok çocukça.

Neyse.Kafan karışmış konu sahibi.Böyle şeylerin kafanı karıştırmasına izin verme.Gerek eski sevgilinin o tavrı,gerek duydukların lise arkadaşını kafanda başka yere koymana sebep olabilir.Bence dikkat et.

Konu sahibinin eski sevgilisi olan şahıs nasıl haklı olabiliyor biri bana açıklayabilir mi ? Eski bir fotoğrafa bakıp bağıran bırakıp giden birinden bahsediyoruz.Çok çocukça.

Neyse.Kafan karışmış konu sahibi.Böyle şeylerin kafanı karıştırmasına izin verme.Gerek eski sevgilinin o tavrı,gerek duydukların lise arkadaşını kafanda başka yere koymana sebep olabilir.Bence dikkat et.

saygısızlık kısmında netim ayrılmaları için haklı bir sebep ama adam bence durduk yerde değil karşı taraftan bir etkileşim hissettiği için bu tarz bir tepki vermiştir diye düşünüyorum. Çünkü böyle bir olayın peşinden lise arkadaşının açılması bence çok manidar. Keza konu sahibinin "sen ne diyosun be" demek yerine etkilendiğini söylemesi de. demekki ortada saf bir arkadaşlık yokmuş iki taraf için de içten içe,bu konuda sadece bu bakıma haklı buluyorum eski sevgilisini. bağırması vs değil yani.

Back
X