- 3 Kasım 2017
- 125
- 30
- 13
- Konu Sahibi ankaraliselin
-
İlk konumu ıyı okuyun bnce eskı erkek arkadasımla bna saygı duymadıgı ıcın ayrıldık tesekkurlerya yok artık.
dün burada erkek arkadaşınızla küstüğünüzü yazdınız,daha 1 gün geçmedi hemen olayın diğer kahramanı size aşkını itiraf etti hemen sevgilinizden ayrıldınız ne yapayım diye soruyorsunuz.
sizce ne yapacaksınız yani bence bunun tek bir cevabı var ama neyse. nasıl daha bitmiş bir ilişki üzerinden 24 saat geçmeden başkasından etkileniyorsunuz?
Sana acilandan etkilendigine gore obur erkek arkadasini sevmemissin zaten yoluna bak
İlk konumu ıyı okuyun bnce eskı erkek arkadasımla bna saygı duymadıgı ıcın ayrıldık tesekkurler
ya yok artık.
dün burada erkek arkadaşınızla küstüğünüzü yazdınız,daha 1 gün geçmedi hemen olayın diğer kahramanı size aşkını itiraf etti hemen sevgilinizden ayrıldınız ne yapayım diye soruyorsunuz.
sizce ne yapacaksınız yani bence bunun tek bir cevabı var ama neyse. nasıl daha bitmiş bir ilişki üzerinden 24 saat geçmeden başkasından etkileniyorsunuz?
Neden ? Yas mı tutmalıyımee? üstünden kaç saat geçti? ben niye ayrıldınız demiyorum, yeni biten bir ilişkiden sonra bu kadar çabuk yeni birini düşünmeniz sağlıklı değil diyorum. ben teşekkür ederim.
Sanırım sevmemısım, evetErkek arkadaşınız yaptıklarında sonuna kadar haklıymış yani. Umarım barışmazsınız.İki güzel söze hemen aklınız kaymış. Demek ki hiç sevmemişsiniz
Hatalı olabılırım fakat bu erkek arkadasımı da haklı cıkarmaz bnceBen dün demistim lisedekinin derdindesin diye ne dememizi istiyorsun ki
Cok tesekkur ederım cevabınız ıcın tam olarak bunları hıssedıyorumSanki söylenilenlerden etkilendiğiniz için kafanız karışmış, bir de yeni ilişkiden çıkınca insanda bir boşluk hissi bir özlem oluyor. Bence şimdilik adım atmayın birkaç ay geçsin üstünden, yoksa çivi çiviyi söker hissiyle arkadaşınızın kalbini çok kırarsınız. Ki bundan sonra biz olabiliriz düşüncesine girdiyseniz de hisleriniz netleşmiş olur.
Hatalı olabılırım fakat bu erkek arkadasımı da haklı cıkarmaz bnce
Neden ? Yas mı tutmalıyım
Konu sahibinin eski sevgilisi olan şahıs nasıl haklı olabiliyor biri bana açıklayabilir mi ? Eski bir fotoğrafa bakıp bağıran bırakıp giden birinden bahsediyoruz.Çok çocukça.
Neyse.Kafan karışmış konu sahibi.Böyle şeylerin kafanı karıştırmasına izin verme.Gerek eski sevgilinin o tavrı,gerek duydukların lise arkadaşını kafanda başka yere koymana sebep olabilir.Bence dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?