• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etkilenirim diye ilişki bitirememek

sence şu an berbat giden bi ilişkiden etkilenmiyor musun? :halay: her gün küs barış olan bir şeye ilişki demek ne kadar doğru ayrıca?
ama şuan ayrıyız sanırım ve ben çok ama çok kötüyüm. iyi olsaydık daha mutlu olurdum.

ama şuan ayrıyız sanırım ve ben çok ama çok kötüyüm. iyi olsaydık daha mutlu olurdum.
benim ilk defa lise sonda sevgilim olmuştu, biz küsünce ben derslerime daha iyi odaklandığımı fark etmiştim normalde her dönem teşekkür alırdım o sene takdir aldım sayesinde sağ olsun :halay: bazı insanların yokluğu daha iyi şeyler yaratabiliyor. zaten sürekli küsen biri çocuktur büyümemiştir. biz de o zaman çocuktuk mesela ama ben bu tarz şeylerden etkilenen biri olmadığım için lehime olmuştu, umarım sen de gücünü sınav için adarsın ve istediğin yerlere gelirsin :anne:

adım atmıyor :KK43:(
Boş ver . Sana değer vermeyene sen de verme. Şimdi düşünmen gereken tek şey sınavların. Belki o kişi eylül ayında hayatından çoktan çıkmış olur ama sen sırf onu düşünmekten derslerini geçemediğin için en az 1 dönem okulunu uzatmış olursun. İnan değmez.

Ocakta da koku açmışsın beş ay geçmiş bişey değişmemiş
Senin ilişki kangren olmuş kes at bak nasıl hafifleyeceksin

Back
X