Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

Cidden bebek gibi.

Maritsa senin yüzün de bebek gibi mi? :))
Benzetildiğine göre öyle olsa gerek. :)

Son düzenleme:

Maritsa senin yüzün de bebek gibi mi? :))
Benzetildiğine göre öyle olsa gerek. :)

Bilmiyorum ki ama beni gerçekte gören herkes, dupduru ve çok masum bir yüzün var der.
Sen de benzetildiğine göre ,bebek gibisindir

Ayyyyyyyyyyyy ben Lana'yı çok sevdim Tryamour :) öyle böyle değil .

Son düzenleme:
Tryamour ama bu kızın çene yapısı güzel değil ya aynı durum bende de var o kadar can sıkıcı bir durum ki .

Çene ucu daha yuvarlak ve kısa olsaydı ,daha da güzel görünebilirdi .

Altın orana göre ,ideal çene şekli böyle ;

Son düzenleme:
Maritsa yanlış anlamazsan bir şey sorabilir miyim? kaç yaşındasın? ben senin güzel bir kız olduğunu düşünüyorum ama sanki takıntılık boyutunda bir güzellik anlayışına sahip olmuşsun, belki de etraftakiler güzel olduğunu çok vurguladığından sende daha güzel, en güzel olma gayreti oluşmuş gibi.

27 yaşındayım :) peki sen ?

"En" olmak gibi bir takıntım yok aslında .Çoğu kimsenin gözüne batamayan şeyler, beni mutsuz edebiliyor .
Dismorfofobi var galiba bende bilemiyorum .Altın orana kadar taşıysam bu durumu ,vardır zaten

25 yaşındayım... senin profilindeki mesajları okurken böyle bir hissiyata kapıldım... bence güzelsen kusurlarınla da güzelsindir, belki küçük müdahaleler kadınları mutlu edebiliyordur ama abartmamak lazım... fazla takma derim:)

Kendimle çok uğraşıyormuşum gibi görünsem de ,bugüne kadar dolgu dışında birşey yaptırmadım .Dolguda bir tüp bile değil ,0.3 cc çok çok az :/ ailem bile çakmadı durumu .Dediğin gibi, bu tarz küçük müdahaleler insanı mutlu edebiliyor.

Yenilikleri takip ettiğim ,bilgi aldığım doğru tabii :)İyi gözlemlemişsin

Sağol canım :) altın orana kadar işi götürüp ,fazla takmamaya çalışacağım .Bunun sonu yok çünkü

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki ama beni gerçekte gören herkes, dupduru ve çok masum bir yüzün var der.
Sen de benzetildiğine göre ,bebek gibisindir

Ayyyyyyyyyyyy ben Lana'yı çok sevdim Tryamour :) öyle böyle değil .

Bana da aynı sıfatları kullanıyorlar. :)

Ben aşığım Lana'ya. Ciddi ciddi aşk yani. Beni heyecanlandırıyor resmen.
Kadınlar üstünde öyle bir etkisi var. Hep muhabbeti dönüyor zaten Lana için lezbiyen olurum diyen çok kadın var mesela.
Artık nasıl bir enerjiyse bu hemcinslerine bile neler hissettirebiliyor yaa..

Güzel çıkmamış :)

Çok kötü cidden. Kırmızı ruj da yakışmamış zaten. Duruş da kötü.
Ayrıca oynanmış fotoğrafla. Rengi değiştirilmiş, daha da kötü olmuş.
Ayrıca megan ve lananın yan yana geldiği böyle bir pozu yok. Photoshop tamamen bu.
Megan foxun birkaç yıl önceki hali bu zaten. İlk estetik yaptırdığı zamanlara ait.

Ben hiç ilgilenmiyorum altın oran falan. :s Hiç takmam. Şaşırdım sana. Takıntı boyutunda olduğunu bilmiyordum. :26:
Ben kendimi kusurlarımla seviyorum. Hem de çok seviyorum.
Lana'nın çenesi gayet güzel bana göre. :44:

Vay anasını :)
Daha çok Angelina için o muhabbetler dönüyordu Demek Lana için de ,lezbiyen olurum diyen kadınlar varmış :) Doğrudur.

Ben de seviyorum ama arada geliyorlar bana böyle tuhaf bir durum .
Lana da ,Megan gibi isimlerde de dismorfofobi var bence :) eğer olmasa ,bu kadar çok işleme kalkışmazlardı .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…