• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyici Güzellik, Mükemmel Ses, Lana Del Rey..

Ben içimden oha ayı dedim.Allahım ya! Süper!
Şu saçlar benim olsun ne olur! Dövmeye ölüyorum tam istediğim yerde.

Evet estetiklerle birlikte güzel bi kadın.
Bu arada Tryamour her lafında aşığım ölüyorum bitiyorum demişsin sen beğenme boyutunu geçip tapma boyutuna gelmişin ilerde halini iyi görmüyorum valla:1::1:
Bi relax ol...:34:

Evet estetiklerle birlikte güzel bi kadın.
Bu arada Tryamour her lafında aşığım ölüyorum bitiyorum demişsin sen beğenme boyutunu geçip tapma boyutuna gelmişin ilerde halini iyi görmüyorum valla:1::1:
Bi relax ol...:34:

İlk kez bir kadına aşık oldum. Ama sadece ben değil pek çok kadın için böyle biri Lana Del Rey.
Hatta bir yorum vardı youtubeda ve bi sürü kişi de beğenmişti.
Lana için lezbiyen olurum tarzı bir yorumdu. Bendeki de öyle bi şey işte.
Olağanüstü bir hal. Elimde değil böyle hissetmek. :ssz:

Yüzünde fazla operasyon görmüş bayanları kolay kolay pek beğenmem. Ama bunda öyle saf, masum bi güzellik varki. Bakışları bile herşeyi bi kenara itiyor. En azından taşıyobiliyor herşeyi.

bu sene hep bu kadını dinledim.bütün şarkılarını ezberledim artık.canlı performansı kötü ama kayıtlarrda iyi düzeltmişler.
yüzüyle biraz fazla oynanmasına rağmen hoş bi bayan.çok da yapma durmuyor.bi doğallığıda var yani.

bu arada off the races şarkısını dinleyenler;; bişeyi farkettiniz mi.şarkının arka fonunda biri sanki feci şekilde anne anne die bağırıyor.ya da bana öyle geliyor.anlamdım

tumblr_m5iw98Adzk1rsbcngo1_500.gif

tumblr_m147d6GKjv1r7uq4yo1_500.gif

Lana Del Rey 11 Ağustos Cumartesi günü Los Angeles'da düzenlenen başarılı Amerika'lı rock grubu 'Red Hot Chili Peppers' ın konserinden ayrılırken görüntülendi. 26 yaşındaki şarkıcı kot şortu ve beline bağlanmış kırmızı gömleğiyle tam konser havasında görünüyordu. Ayrıca şarkıcının "Paradise edition" isimli genişletilmiş albümü de bu sonbahar yayınlanması bekleniyor. Albümde 4 yeni şarkı olacak.​

yaa bu kadının şu meshur sac dalgası nasıl yapılıyorrr hem dogalll hem yapılııı gibi çok begeniyorummm:46:

Back
X