Büyü yapmak istesem burda sizden fikir alma çabasında bulunmamBüyü mü yapmak istiyorsunuz dua adı altında?
Duaların böyle amaçlar için kullanılmasını doğru bulmuyorum. Duaların amacı bu değil zaten şimdi kalkar biri Kuran'dan bir ayet önerir ben de çıldırırım.Büyü yapmak istesem burda sizden fikir alma çabasında bulunmam
Unutuyosunuz galiba kalpler Allahın elinde ve efendimizin hadisi var birini seviyosanız yalnızca Allahtan isteyin çünkü kalpleri birbiri ısındıran Allahtır bence bu kadar ön yargılı olmayınDuaların böyle amaçlar için kullanılmasını doğru bulmuyorum. Duaların amacı bu değil zaten şimdi kalkar biri Kuran'dan bir ayet önerir ben de çıldırırım.
Ayrıca adam sizden hoşlanmıyor öyle bir dua olsaydı evli çiftler boşanmaz herkes sevdiğine kavuşurdu. Unutun o kişiyi..
Tamam saolunDua diyorsun adı üstünde .. Aç ellerini dua et.. Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :)))
Lütfen buradan uzaklaş... Saçmalıyorsn .. senin söylediğin ile hoşlandığın insan için etkili bir dua istemek bambaşka şeyler....Unutuyosunuz galiba kalpler Allahın elinde ve efendimizin hadisi var birini seviyosanız yalnızca Allahtan isteyin çünkü kalpleri birbiri ısındıran Allahtır bence bu kadar ön yargılı olmayın
Siz galiba anlamak istemiyorsunuz neyse çok zor değil cevap vermeyin zorla yazın diyen olmadı sizeLütfen buradan uzaklaş... Saçmalıyorsn .. senin söylediğin ile hoşlandığın insan için etkili bir dua istemek bambaşka şeyler....Mune
Siz galiba anlamak istemiyorsunuz neyse çok zor değil cevap vermeyin zorla yazın diyen olmadı size
Adam sizi o gözle görmüyormuş. Daha niye uğraşıyorsunuz????Unutuyosunuz galiba kalpler Allahın elinde ve efendimizin hadisi var birini seviyosanız yalnızca Allahtan isteyin çünkü kalpleri birbiri ısındıran Allahtır bence bu kadar ön yargılı olmayın
Doğru Diyosun en iyisi öyle diyip zamana bırakmakhayırlııs olsun de geç fazla da takıntı haline getirme
adam seni istemiyormuş, büyü mü yapıcan adama ayol?Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var hoşlandığım biri vardı 2 hafta önce ona yansıttım bana sana o gözle bakmam dedi ve çok üzüldüm gerçekten gün geçtikçe ona daha fazla duygular besliyorum şu an konuşmuyoruz onunla sizden ricam bana dua önerir misiniz şu an etkili dua süre okumak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.
ki hoşlantı yaadığın duygu çok geçici bir his inan banaDoğru Diyosun en iyisi öyle diyip zamana bırakmak
Konunun yeri yanlıs bu 1Ya işte detayları var ortak arkadaşımız yüzünden birden bu cevabı verdi bana ondan öncesinde kendisinin ilgi duygu vardı birden değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?