hayır canım bu sadece senin hoşlandığın ama sana pas vermeyen adama yapınca tutar.
koca için aşk alevlendirme büyüsü var ki onda bu yazdıklarımın üstüne tek elle amuda falan kalkıyorsun uzun iş sen hiç böyle şeylere bulaşma, kırmızı saten gecelikleri giy ortalık alev alsın
hayır canım bu sadece senin hoşlandığın ama sana pas vermeyen adama yapınca tutar.
koca için aşk alevlendirme büyüsü var ki onda bu yazdıklarımın üstüne tek elle amuda falan kalkıyorsun uzun iş sen hiç böyle şeylere bulaşma, kırmızı saten gecelikleri giy ortalık alev alsın
Bu hayatta her istedigimiz olmayabilir konu sahibi.
Her sevdigimiz şahis bizi sevmeyebilir.
Her calistigimiz ugrastigimiz seyi elde edemeyebiliriz.
Aşk sevgi ittirmeyle olacak seyler degil.
Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var hoşlandığım biri vardı 2 hafta önce ona yansıttım bana sana o gözle bakmam dedi ve çok üzüldüm gerçekten gün geçtikçe ona daha fazla duygular besliyorum şu an konuşmuyoruz onunla sizden ricam bana dua önerir misiniz şu an etkili dua süre okumak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.
Duayla olsaydı bu işler herkes duayla her işini hallederdi. Kimsenin kimseyi duayla sevmesini sağlayamazsın. Seni duayla sevmesi imkansız. Sevmediğini kabul et yoluna bak. Dini konu da yasak.
Sana yazdığım mesajı 10 kişiye gönder. Sonra 5 kere elini sık-gevşet gözlerin kapalı 10 kere vela vela velvela de. Eğer bu mesajı 10 kişiye göndermezsen o adam seni sevmez ve geceleri başına ben gelirim
Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var hoşlandığım biri vardı 2 hafta önce ona yansıttım bana sana o gözle bakmam dedi ve çok üzüldüm gerçekten gün geçtikçe ona daha fazla duygular besliyorum şu an konuşmuyoruz onunla sizden ricam bana dua önerir misiniz şu an etkili dua süre okumak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.
Tövbe yarabbim. Zina sadece yatakla olmaz göz zinasıda vardır ve siz size yasaklı olan birini duayla kendinize mi çekmek istiyosunuz? Ameller niyetlere göredir bilirmisin? İstersen Kur'an'ı hatim et. Niyetin belli. Lütfen aklınızı başınıza devşirin biraz kaç yaşındasın sen kızım ya?
Forum kuralları gereği isteyemez o yüzden Mune Mune deniyor. Çok meraklıysa dini forumlardan gitsin istesin, ama sevmediğini söyleyen adamı duayla kendine aşık etmeye çalışmak cahillikten başka bir şey değildir. Kimse kusura bakmasın.
Forum kuralları gereği isteyemez o yüzden Mune Mune deniyor. Çok meraklıysa dini forumlardan gitsin istesin, ama sevmediğini söyleyen adamı duayla kendine aşık etmeye çalışmak cahillikten başka bir şey değildir. Kimse kusura bakmasın.
Edemez ki. Dini kötüye kullanan hacılar hocalar da bunun gibi bilgisiz insanları maddi manevi sömürüyor. Az buçuk dini inancını bilen insan şunun lafını etmez bence.