Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzüne bakınca nevresim değiştirme , çamaşır katlama ve bilimum ovma işlemleri geliyor aklıma yatakta kötü değil ama benim mecalim kalmıyor ben kötüyüm o konuda hdhs
Kocanla empati yapıyorum da biri yüzüme bakinca bunlari hissetse sanirim kahrolurum. Ama kocanin kahrolacak kadar bir enerjiye sahip olduğunu düşünmüyorum.

Dün akşam anlı şanlı Gs'mızın maçı vardı,çay geç gelmiş diye surat yaptı bana tabi ben de ona bazen cidden çıldırtıyor beni ama çocuk ruhlu işte.
Kız benimki maç öncesi çayı koydu, aralarda bardağımı doldurdu. Devre arasında mısır patlattı kocama kalpli mesaj atam dur

Kız ne bileyim öyle bi şey dedin geçen. nesini beğenirler mesela anlatsana?

Ben de hep tatlı dille “hayatım, aşkım, bebeğim” ben bulaşıkları yıkarken sen çamaşırları asar mısın vs . Bazen bakıyor evde yapılması gerekenleri kendi görüp yapıyor. Bazen de böyle yönlendirmek gerekiyor. Bir de erkeklere işin tam tanımını vermek lazım. Bana yardım et çocuğa bak falan değil. Tam olarak ne iş yapmasını istiyorsak onu söylememiz gerekiyor.

Beni yelpaze ile yelleyip , ağzıma üzüm vermesini tövbe est . Kıaz ben ne yazmışım. Herifi eğitir miyim diye :/
Kızım cins köpek mi adam, ne eğitiyon Allah Allah. Karakter özelliği bunlar, yapılacak bir şey yok.

Senin gibi bir karısı var daha nolsun diyorsun. Maalesef yine haklısın !
Ah kıyamam, çok mu sıktı canını? Cidden boşanmak bir seçenek değilse kendini boşuna üzüyorsun. Biraz sal sen de, yapma her şeyi. Bir de nasıl hissettiğini de paylaş onunla. Kalkıp hemen enerji dolar demiyorum ama neye sebep olduğunu bilsin. Bu şekilde yaşarken hiç zarar vermediklerini sanıyorlar ama öyle olmuyor. Bir de nedense bir çoğu eksiklerini hiiç görmüyor kendilerini mükemmel sanıyorlar. Rezil erkeklerle kıyaslayıp çok iyi kocayım ya ben diyorlar Biraz acı gerçekleri yüzlerine vurmakta fayda var

Bu aralar benim de boşanasım var

Kız adamın bi şeyi yok, sadece biraz sakin, ha bi de dolandırılmaya müsait o kadar. O kadar defo da herkeste oluyor. Ne istiyonuz adamdan kızım?
Ben ne isticem adamdan ayol Tembel demeyelim de sakin diyelim diyosun o da olur sorun adamın kötü olması değil de uyumsuz olmaları bence. Biri kalk gidelim diyor öbürü dur daha totom koltuğu yeni ısıttı diyor en kötü tarafı da bu tip ilişkilerde hep hareketli olan öbürüne ayak uydurmak zorunda kalıyor.

Bu minvalde düşünürsek
Yurdum heriflerinin çoğu köşe yastığından öteye gitmez
Ekose süveterli köşe yaştıkları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…