- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
O iş çoktan oldu. ciaoKendini kaybetme yeter, uğurlar olsun.
Kocanla empati yapıyorum da biri yüzüme bakinca bunlari hissetse sanirim kahrolurum.Yüzüne bakınca nevresim değiştirme , çamaşır katlama ve bilimum ovma işlemleri geliyor aklımayatakta kötü değil ama benim mecalim kalmıyor ben kötüyüm o konuda hdhs
Kız benimki maç öncesi çayı koydu, aralarda bardağımı doldurdu. Devre arasında mısır patlattıDün akşam anlı şanlı Gs'mızın maçı vardı,çay geç gelmiş diye surat yaptı bana tabi ben de ona bazen cidden çıldırtıyor beni ama çocuk ruhlu işte.
Yaa denk gelemiyoruz konularda artikkkAmin papatyam aminnnnn seni özledim ve gördüğüme sevindim
Maşallah kocanın kıymetini bil.Geçen sevgililer günü muhabbeti vardı ya,bil bakalım benim ilk sevgililer günü hediyem ne?Kız benimki maç öncesi çayı koydu, aralarda bardağımı doldurdu. Devre arasında mısır patlattıkocama kalpli mesaj atam dur
Kız ne bileyim öyle bi şey dedin geçen.O uzun bir hikaye. Adamı şurada ki çoğu kadın çok beğenir ama şöyle söyiyeyim bir de böylesini deniyeyim dedimasla evlenmeyi düşünmüyordum. Yumurtlama günü takip mi etmişim ? Edersen olmaz mı yazmışım ? Orada bi yanlış anlaşılma olmuş.
Ben de hep tatlı dille “hayatım, aşkım, bebeğim” ben bulaşıkları yıkarken sen çamaşırları asar mısın vsAçıkça isteyin, eşim her işe yardımcıdır ama bazen anlattığınız şekilde salar; koltuk, kumanda, bilgisayar, telefono zaman açıkça net bir şekilde talep ediyorum, erkekler ima dilinden anlamıyor. Hayatım ben yemeği hazırlarken sen marketi halleder misin, ben şunu yaparken çamaşırları toplar mısın, duşa giriyor mesela klozeti ve lavaboyu fırçalar mısın gibi...Bunlar başarılı olmazsa bende salıyorum; akşama yemek yok ne yesek... Yorgunum temizlik yapasım yok... Canım sıkılıyor iş yapmayacağım gibi... Bir kaç gün sonra normale dönüyor
Kızım cins köpek mi adam, ne eğitiyon Allah Allah.Beni yelpaze ile yelleyip , ağzıma üzüm vermesinitövbe est . Kıaz ben ne yazmışım. Herifi eğitir miyim diye :/
Ah kıyamam, çok mu sıktı canını? Cidden boşanmak bir seçenek değilse kendini boşuna üzüyorsun. Biraz sal sen de, yapma her şeyi. Bir de nasıl hissettiğini de paylaş onunla. Kalkıp hemen enerji dolar demiyorum ama neye sebep olduğunu bilsin. Bu şekilde yaşarken hiç zarar vermediklerini sanıyorlar ama öyle olmuyor. Bir de nedense bir çoğu eksiklerini hiiç görmüyor kendilerini mükemmel sanıyorlar. Rezil erkeklerle kıyaslayıp çok iyi kocayım ya ben diyorlarSenin gibi bir karısı var daha nolsun diyorsun. Maalesef yine haklısın !
Bu aralar benim de boşanasım varMerhabalar
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyorO kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız olduAdamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyorBende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyimtamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Ben ne isticem adamdan ayolKız adamın bi şeyi yok, sadece biraz sakin, ha bi de dolandırılmaya müsait o kadar. O kadar defo da herkeste oluyor. Ne istiyonuz adamdan kızım?
Maşallah kocanın kıymetini bil.Geçen sevgililer günü muhabbeti vardı ya,bil bakalım benim ilk sevgililer günü hediyem ne?
Lisanslı formabilemedim. Robot süpürge?
O evliliğimiz çok iyi diyor .Kocanla empati yapıyorum da biri yüzüme bakinca bunlari hissetse sanirim kahrolurum.Ama kocanin kahrolacak kadar bir enerjiye sahip olduğunu düşünmüyorum.
Bence çok güzel bir hediye. Güle güle giyLisanslı forma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?