- 19 Mayıs 2020
- 47.321
- 212.599
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Boşan?Yok sakın . Herkes evlensin lütfen , ve doğursunkimse benden iyi olmamalı…
Ayy yok maç varken hayat duruyor bizim evde adam ciddi fanatik,yendi ama niye yenmiş hocanın gitmesini istiyormuş.Küme düşeceğiz diye söylenip söylenip geziyordu en sonNe oldu maç en son gördüğümde 2-2 braberlik vardı bende cimbomluyumda.
WSinir ediyorlar aslında ne gerek var surat asmaya demi ben çok kızrsam kapıyı çarpıp dışarıya çıkıyorum hemen .
Bu sene gs iyi değil zaten ona kızıp söylemiştir.Ayy yok maç varken hayat duruyor bizim evde adam ciddi fanatik,yendi ama niye yenmiş hocanın gitmesini istiyormuş.Küme düşeceğiz diye söylenip söylenip geziyordu en son.
Evet maçtan önce öpüşüp koklaşıyorduk,maçtan sonra bir canavar çıktı içindenBu sene gs iyi değil zaten ona kızıp söylemiştir.
Öyle oluyorkar maalesef bende çok kızarsam pis fenerli diyorumsjksjksjkEvet maçtan önce öpüşüp koklaşıyorduk,maçtan sonra bir canavar çıktı içinden.
Ne münasebet. Farkındaysanız sadece geyik yapılıyor ortada gerçekten sorun edilmiş bir "dert" yok. Burası bdv ya hani, ondan.Siz niye gülmesin de karalar bağlasın depresyonlar içinde yazsın istiyosunuz ki
Alismissiniz güçsüz ve dırdır eden acitasyon yapan kadınlara
O uzun bir hikaye. Adamı şurada ki çoğu kadın çok beğenir ama şöyle söyiyeyim bir de böylesini deniyeyim dedimSen beni çok şaşırtıyorsun ya. Burda yazdıklarına bakılırsa, normalde sümüğünü atmayacağın adamla evlenmiş bir de hemen yumurtlama günü falan takip edip çocuk yapmışsın. Şimdi de indirimden aldığın mal ayıplı çıkmış gibi sürekli şikayet ediyosun adamdan. Neden bacım neden? Kendinle derdin neydi?
Senin gibi bir karısı var daha nolsun diyorsun. Maalesef yine haklısın !Bize ne gerek, sen adamı magmaya yollamışsın zatenKocan cidden bdvdeki kaynanalar gibi insana sahip olduklarına şükrettiren cinsten ama
Adam haklı ki.Sana yetmiyor muyum diye başlarilk elindekinin hakkını ver diye devam eder abla bu arlanmaz
İşte bende tam öyle düşünüyorum djdjjdhdjdjhdhsjdjdjdjdjdjdjdj Ulan kediO zaman sekste yapmayalım
Sonuçta yarın yine kalkacak o piipii, indirmenin bı anlami yok o zmn
Hep adamı tutup beni atıyorsun ! Okey ! Enqellendin !Adam haklı ki.
Amin papatyam aminnnnn seni özledim ve gördüğüme sevindimAllah bol versin inşallah
bize de versin Tuğçe
Aşkito ben de sana güldüm şu an.Gülmek için okuyorum
Başkası yazsa nerden buldun bunu, boşan derdin, kendin olunca espriye vuruyorsun helal olsun
Boşver o linci yemezsem eksik hissediyorumSiz niye gülmesin de karalar bağlasın depresyonlar içinde yazsın istiyosunuz ki
Alismissiniz güçsüz ve dırdır eden acitasyon yapan kadınlara
Sus kız.Hep adamı tutup beni atıyorsun ! Okey ! Enqellendin !
Sus kız yalan söyleme çarpılacaksınYok imkan falan. Ben Yasak Elma da Yıldız hayatı umarken , cennet mahallesi Pembe oldum
Tamam abla senin tavsiyen harikaydı. Teşekkür ediyor ve seni hayırla uğurluyorum.Ne münasebet. Farkındaysanız sadece geyik yapılıyor ortada gerçekten sorun edilmiş bir "dert" yok. Burası bdv ya hani, ondan.
Konu sahibi de dahil kimsenin ciddi ve ağır dertleri olmasın zaten.
Benim gibi biri de güçsüz kadın sevicisi oldu ya dur buna da ben güleyim
Kız adamın bi şeyi yok, sadece biraz sakin, ha bi de dolandırılmaya müsait o kadar. O kadar defo da herkeste oluyor. Ne istiyonuz adamdan kızım?Sen beni çok şaşırtıyorsun ya. Burda yazdıklarına bakılırsa, normalde sümüğünü atmayacağın adamla evlenmiş bir de hemen yumurtlama günü falan takip edip çocuk yapmışsın. Şimdi de indirimden aldığın mal ayıplı çıkmış gibi sürekli şikayet ediyosun adamdan. Neden bacım neden? Kendinle derdin neydi?
Kendini kaybetme yeter, uğurlar olsun.Tamam abla senin tavsiyen harikaydı. Teşekkür ediyor ve seni hayırla uğurluyorum.bak yine güldüm hayy allahhh ! Senin gibi değerli bir üyeyi kaybettim ühühühüühühühühühüüh
Beni yelpaze ile yelleyip , ağzıma üzüm vermesiniKız adamın bi şeyi yok, sadece biraz sakin, ha bi de dolandırılmaya müsait o kadar. O kadar defo da herkeste oluyor. Ne istiyonuz adamdan kızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?