Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylüyorum tabi ki. İlk yine dağılacak diyor ikinci olarak ise eve yardımcı al diyor yardımcı geleceği günde sabah gelmese olmaz mı diyor hdhdjdj

çok haklısın valla canım
bazı insanlar çocukken sorumluluk almayınca büyüyünce de almıyor
bizde aynı evde yaşarken başlarda zorlanmıştık
sende yapma dağınık kalsın bi süre sonra belki aklı başına gelir :))

odunu sanat eserine çevirmeyi bilen varsa beri gelsin bendede var aynısından ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da yolları ayıracaksın başka çaresi yok

Aslında bırakmam lazım ama ben aşırı kontrolcüyüm. Bezin almaya üşendiğinden yolda kalmışlığımız var arabayı it diyorum ya şimdi iş çıkartma diyor ulan yolda kalmışız ne işi hxjdjd aynen kart kapansın da bir görsün

Söylüyorum tabi ki. İlk yine dağılacak diyor ikinci olarak ise eve yardımcı al diyor yardımcı geleceği günde sabah gelmese olmaz mı diyor hdhdjdj
Çaktırmadan alıştır ilk evlendiğimizde bizde de vardı aynı sorun. Aslansı kaplansın, ben senin gibi yapamıyorum güçlüsün falan diyerek hale yola koydum. Bi de ben çok yorulunca uyuyuveririm, gece topla tüfekle gelse duyamam, duymam bir kaç günde sürer yorgunluğum

yorum yapabildiğime göre ben engelli değilim

bunun bir değişik modeli bizim evde yaşıyor , otelde yaşasa kapıyı kartla açar onu bile ben yapıyorum
Yok beni seri likelayanları neden engelliyim veli nimetimsiniz jdjdjd
Peki bu heriflere napsak ? Ulan squid game gerçek olsa bunu oraya yazdırırım ::

Akıl sağlığımı biliyorsun değil mi ? Ya daha da bozulursa siz düşünün canım

Simdi bana da kimse soylemese sunu yap diye, ben de kipirdamam sanirim buna cok ihtiyacim var .
Simdi bir cocuk düşünün , anne her seyini yapiyor. O da okula gidip geliyor . Diger seyleri annenin yapmasi gereken gorevi zannediyor. Anne yapmasa suclu bile olur.

Boyle alistiysa yapacak tek sey soylemek her defasinda . Cocukla oynamasi icinde tv yi kapatip , yanına oyunca koymak gerek

Belki tam olarak degismez ama alisir yine de bence .

Bu arada esim yemek bulasik temizlik cocuklarla oyun her seyi yapar . 10 yillik evlilikte , yapa yapa alisti .
Ben calismadigim icin cogu seyi yapiyorum . Ama evdeyken falan yapar .

Beraber yapalim beraber oturalim diyordum

Uyuyor numarasını benim kadar iyi yapan biri yoktur. O dalda oscar verilse alırım net ona aslan diyince kükremek istiyor hdhdhhdjd ne anlamdaa anladın dimi kdjdjdü

Akıl sağlığımı biliyorsun değil mi ? Ya daha da bozulursa siz düşünün canım
Bence sen kocanı çok seviyorsun kız :))
bi de bu arada bir yardımcı tutsan imkan varsa belki gerçekten çok yoruluyor
ya da bir terapiste gitseniz yani sorumlulukları paylaşmadıkça ne kadar yorulduğunu anlamıyordur belki de
evde de böyle deli doluysan benim hanım da böyle iki parlar sonra unutur mu diyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…