- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Bebeğim bile yemek yiyip , kakasını yapıp , uyuyacağı saati biliyorSimdi bana da kimse soylemese sunu yap diye, ben de kipirdamam sanirimbuna cok ihtiyacim var .
Simdi bir cocuk düşünün , anne her seyini yapiyor. O da okula gidip geliyor . Diger seyleri annenin yapmasi gereken gorevi zannediyor. Anne yapmasa suclu bile olur.
Boyle alistiysa yapacak tek sey soylemek her defasinda . Cocukla oynamasi icinde tv yi kapatip , yanına oyunca koymak gerek
Belki tam olarak degismez ama alisir yine de bence .
Bu arada esim yemek bulasik temizlik cocuklarla oyun her seyi yapar . 10 yillik evlilikte , yapa yapa alisti .
Ben calismadigim icin cogu seyi yapiyorum . Ama evdeyken falan yapar .
Beraber yapalim beraber oturalim diyordum
Tek bildiği spor jdjsjdjEmekli sporcu mu ? :)
Kocamı öyle seviyorum ki öldüresim geliyorBence sen kocanı çok seviyorsun kız :))
bi de bu arada bir yardımcı tutsan imkan varsa belki gerçekten çok yoruluyor
ya da bir terapiste gitseniz yani sorumlulukları paylaşmadıkça ne kadar yorulduğunu anlamıyordur belki de
evde de böyle deli doluysan benim hanım da böyle iki parlar sonra unutur mu diyor acaba
Hemen söylüyorum ELALEM NE DERBen senin bu evlilikteki motivasyonunu çok merak ediyorum
Konu elalemse sal kendini kurtul bence kocandanHemen söylüyorum ELALEM NE DER
Bana benden başka linççi gerekmiyor
Aa no no noo o mizah olarak yapmıyor bir ayı gibi“Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyor”
kral adammış en azından mizah yeteneği var hahshshahfj biri bana bunu seks öncesi dese gülmekten sabah ederim
Onda imkan çok rezidansta oturuyorlar zaten para bolllBence sen kocanı çok seviyorsun kız :))
bi de bu arada bir yardımcı tutsan imkan varsa belki gerçekten çok yoruluyor
ya da bir terapiste gitseniz yani sorumlulukları paylaşmadıkça ne kadar yorulduğunu anlamıyordur belki de
evde de böyle deli doluysan benim hanım da böyle iki parlar sonra unutur mu diyor acaba
doğru gerçekten sallamasyon yapıyor bazıları inşallah iyisine denk gelirsinKocamı öyle seviyorum ki öldüresim geliyorrezidanstan aşağı yıvarlayasım geliyor hani takıldı düştü gibisinen hxjdjd
Yardımcı alıyorum da onu da beğenmiyorum ki. Her yer yine pis. İyisine denk gelemiyorum. Yoksa inan haftada 3/4 günlük alacağım.
Sonra kimle uğraşıcam ?Konu elalemse sal kendini kurtul bence kocandan
Sen de bi ferahla
En azınran sinir olacağın bi etmen çıkar hayatından
Geldik gidiyoruz bi iyi şey duymadım adam hakkınfa daha
Aa no no noo o mizah olarak yapmıyor bir ayı gibibir öküz gibi Lütfen bu övülecek ve acınacak koca değil
Sence ben neden çok gülüyorumbak sabah mesela dialogumuzu anlatayım. Kıza bak kahvaltı hazırlayacağım dedim tamam dedi. Bi wc gidicem dedi. Okey dedim içeri odaya gidip yatmış kalk diyorum , dur bi üşüyorum diyor kızım bile güldü inan 1 yaşında ki bebek halimize gülüyor.
Allah bol versin inşallahOnda imkan çok rezidansta oturuyorlar zaten para bolllyardımcısı da var
SövmeyeceksinSonra kimle uğraşıcam ?kime sövücem ???
Yok imkan falan. Ben Yasak Elma da Yıldız hayatı umarken , cennet mahallesi Pembe oldumOnda imkan çok rezidansta oturuyorlar zaten para bolllyardımcısı da var
Sonradan değişeceğini pek sanmıyorum. Insan 7sinde neyse 70inde de o olurmuş. Bakınız babamÖneri var mı peki ? Ya aslında adam böyleydişimdi yalan söyleyemem. Hani ben alırken böyle değildi diyemem değiştiririm diye de düşünmedim ama artık cidden çocukla çok yorucu olmaya başladı.
Aklıma ne geldi biliyor musun ? Acaba sinir hapı mı versemSövmeyeceksin
Çünkü söveceğin şeyler olmayacak
Adamı değiştirmeli çözümler istiyorsan bence o iş yaş
Kabullensen daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?