- 12 Nisan 2012
- 4.939
- 7.415
- 358
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Benim esim ilk cocukta, cocuga bakmak yerine her isi yaparim diyordu. Bebekte cok agliyordu . Esim her isi yapiyordu mecburO zaman ben bi tane daha doğurayım… çözüm bu galiba
Hacı bu durum böyle yada başka şekilde çözülmezse sen adamı sat yerine büyük baş al daha karlı ikisini de besliyorsun erkeklerle ugraşmak tan daha kolay hemKırbaçla diyorsun ? Okeygüzel fikir sırtı kalmaz herifin cezadan Allah benim belamı dhjdjd
Yüzüne bakınca nevresim değiştirme , çamaşır katlama ve bilimum ovma işlemleri geliyor aklımaYüzüne bakinca biraz olsun içini ısıtıyorsa, yatakta da memnunsan kalanını dert etme derim. Ama ne yasadigini en iyi sen bilirsin.
3 yıl olacak evleneli . Yok ben her işini de yapmamKac yillik evlisin? Gercekten yavas yavas yaptir . İllaki alisacaktir .
Bir arkadasim esim suyunu bile kendi almaz ister dedi.
Benim esim oyle alisti ki mecbur olmazsa bir sey getir yap demez
Benim esim ilk cocukta, cocuga bakmak yerine her isi yaparim diyordu. Bebekte cok agliyordu . Esim her isi yapiyordu mecbur
Sen istemeyi bil yeter ki
Dediler , geç kaldınBoşan diyen oldumuyoksa geçmi kaldim
Delii yaaaa kendine niye benzetecek eee tabiii hazırolda bekleme moduAbla etide senin kemiğideo zaten çocuk yapalım derdinde bana diyor senden hiç şikayetim yok bak biraz bana benze diyor hxjdjd
Öpücük ver diyorsunBir arkadaşım vardı, eşi hiçbir şey yapmıyordu. Köpek eğitiminden esinlenmiş, yaptığı her şeye ödül vermeye başlamış, o zaman biraz düzeldi diyordu
Kendini bana kakaladı resmenDelii yaaaa kendine niye benzetecek eee tabiii hazırolda bekleme modu
Oldu geç kaldın haaa donuna kadar al dyen olmadıBoşan diyen oldumuyoksa geçmi kaldim
Benim kocamın ailesi yok gibi bir şey. Bence adam alışmış batmaya , iflasaSenin kocan aynı ben haev islerinde fatura odemelerinde genel düzen işleyişinde sorumsuzluk forever
Bu ta çocuklugumuzdan gelen sürekli bi arkamızı toplayan ana eş arkadaş sebebiynen gelişir,çünkü bi o kadar da ballıyızdır,rabbim malını bildiğinden başı boş bırakmamıştır bizi
Onu ben hallederimOldu geç kaldın haaa donuna kadar al dyen olmadı
Hahahaaaaaaaaa evde kalmayım demiş kakalamış kendini sana sjksjksjksjkKendini bana kakaladı resmenyüzüne de söylüyorum seni benden sonra kimse almaz diyorum, sen öyle san diyor küçükken teyzeler bunu kandırmış . Büyü kızımızı vericez diye eyy teyzeler neredesiniz djjdjd
Ben direkt bağırma dilini kullanıyorum. Yeterrr öde beee diyeSelam güzelim aslında bahsedeceğim şeyleri yapmışsın ama yinede anlatayım belki faydam dokunur. Hep bi böyleydi ? Mm mesela karakter özelliği olabilir mi ? Bu konu haricinde iyi bir eş ve baba mıdır ? Son olarakta iletişim diliniz eleştiri mi ?
Konuna gelicek olursam eşiniz tv ile ilgilendiğinde sizde enerjinizi ondan çekmelisiniz. Kargo olayı iyi ama dikkat çektirmez. Mesela süslenip dışarı çıktınız mı ? “Canım ben sıkıldım biraz yüricem kızımla?” Tarzı. Adam bi dursun noluyor bizim hanıma desin. İşte ne yapmasını istiyorsunuz mesela faturaları gününde ödemesini mi ? Faturaların son gününe 3 gün kaldı ödersen sevinirim canım “ mı dersiniz yoksa şu faturalarıda bi öde be öf mü ? Çok üzgünüm ama bu erkekleri çocukluktan beri paşaymış gibi yetiştirdikleri için eğitmek gerekiyor başka yolu yok. Biraz detaylı anlatırsanız dinlediğim videolardan yardımcı olmak isterim çünkü benim ki işe yaradı bi kaç konu dışında.
Benim suçum neydHahahaaaaaaaaa evde kalmayım demiş kakalamış kendini sana sjksjksjksjkgörsn o teyzeler şükrederlerdi kesin kızımızı vermedil diye sjksjksjksjk
Ay bu daha fenaBenim kocamın ailesi yok gibi bir şey. Bence adam alışmış batmaya , iflasaumuru değil dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?