Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac yillik evlisin? Gercekten yavas yavas yaptir . İllaki alisacaktir .
Bir arkadasim esim suyunu bile kendi almaz ister dedi.
Benim esim oyle alisti ki mecbur olmazsa bir sey getir yap demez
O zaman ben bi tane daha doğurayım… çözüm bu galiba
Benim esim ilk cocukta, cocuga bakmak yerine her isi yaparim diyordu. Bebekte cok agliyordu . Esim her isi yapiyordu mecbur
Sen istemeyi bil yeter ki

Kırbaçla diyorsun ? Okey güzel fikir sırtı kalmaz herifin cezadan Allah benim belamı dhjdjd
Hacı bu durum böyle yada başka şekilde çözülmezse sen adamı sat yerine büyük baş al daha karlı ikisini de besliyorsun erkeklerle ugraşmak tan daha kolay hem

Yüzüne bakinca biraz olsun içini ısıtıyorsa, yatakta da memnunsan kalanını dert etme derim. Ama ne yasadigini en iyi sen bilirsin.
Yüzüne bakınca nevresim değiştirme , çamaşır katlama ve bilimum ovma işlemleri geliyor aklıma yatakta kötü değil ama benim mecalim kalmıyor ben kötüyüm o konuda hdhs

3 yıl olacak evleneli . Yok ben her işini de yapmam aksine bir şey almaya kalkarsa bana da getirir tabi bunu ayda yılda bir yapıyor
Bebeğimiz öyle çok ağlak değil ve babasına aşırı düşkün. O bakıyor o yüzden genelde .

Bir arkadaşım vardı, eşi hiçbir şey yapmıyordu. Köpek eğitiminden esinlenmiş, yaptığı her şeye ödül vermeye başlamış, o zaman biraz düzeldi diyordu
Öpücük ver diyorsun aslında susacağım desem ona en büyük ödül

Senin kocan aynı ben ha ev islerinde fatura odemelerinde genel düzen işleyişinde sorumsuzluk forever
Bu ta çocuklugumuzdan gelen sürekli bi arkamızı toplayan ana eş arkadaş sebebiynen gelişir,çünkü bi o kadar da ballıyızdır,rabbim malını bildiğinden başı boş bırakmamıştır bizi

Delii yaaaa kendine niye benzetecek eee tabiii hazırolda bekleme modu
Kendini bana kakaladı resmen yüzüne de söylüyorum seni benden sonra kimse almaz diyorum, sen öyle san diyor küçükken teyzeler bunu kandırmış . Büyü kızımızı vericez diye eyy teyzeler neredesiniz djjdjd

Benim kocamın ailesi yok gibi bir şey. Bence adam alışmış batmaya , iflasa umuru değil dünya

Oldu geç kaldın haaa donuna kadar al dyen olmadı
Onu ben hallederim Ablaa zaten parası bende duruyor hdhdh ve her geçen gün ona vermeceyeğimi anlamaya başladı
Arkadaşlar seneye araba kredimiz bitecek arabayı satsam 800 bin eder en aşağı , beklemem lazım

Hahahaaaaaaaaa evde kalmayım demiş kakalamış kendini sana sjksjksjksjkgörsn o teyzeler şükrederlerdi kesin kızımızı vermedil diye sjksjksjksjk

Ben direkt bağırma dilini kullanıyorum. Yeterrr öde beee diye hemen ödüyor öyle olunca benden olmaz sanşayn.

Hahahaaaaaaaaa evde kalmayım demiş kakalamış kendini sana sjksjksjksjkgörsn o teyzeler şükrederlerdi kesin kızımızı vermedil diye sjksjksjksjk
Benim suçum neyd ulan o kebabı soğanla yemeyecektim !! Cücüğünü bana verdi kalbimi kazandı
Abla sen büyüğümüzsün bana bi oku üfle çakramı aç

Benim kocamın ailesi yok gibi bir şey. Bence adam alışmış batmaya , iflasa umuru değil dünya
Ay bu daha fena
Buna bisey sökmez daha o zaman
Sen yine de şansını dene
Sorumluluk olaylarında kendi kaderine terk et bi süre bakalım özellikle faturası ağır olanlarda
Için bir yancak ama olsun oralı olma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…