- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Hahahahaahaaaa corc koloniyi göster taşş gibi n herif dersinSende bi italyan değilsin dedimben diyorum abla bi kızarıyor. Sen ne biliyorsun diyor bende nette yazııo senin okuduğun sitelerde diyorum birbirimize dengiz
Sen ne diyorsunnnn hahaha bana bi kadın geliyordu. Allah var beğeniyordumburada anlaştığım bir kadın işini düzgün yapanlardan benden bilekliğimi istemişti, her hafta geldiğinde aynı bilekliği istedi durduen son obsesyon yaptı diye düşünüp verdim de rahatladı yalnız hala acısı içimdedir..işini düzgün yapanlarda bile bir arıza çıkıyor resmen. artık ne kadın alıyorum ne kendim dokunuyorum b*k götürsün ev.
Kırbaçla diyorsun ? OkeyHer eksiye düştüğünde karşılığında ceza ver yada para al
Sana yetmiyor muyum diye başlarHahahahaahaaaa corc koloniyi göster taşş gibi n herif dersin
Çöp kırmızı cizgim.Benim eşimin ileri hali. İşe gidip gelir sadece . Sol koltuktan kalkmaz onun haricinde. Arada bir evi toplar o da düzen takıntısı olduğu için. Dışarı çıkmaya bile usenir. Ekmek almaya gitmek ,çöp atmak falan hepsi iştir onun için . İşin kötüsü insanın enerjisini de sömürüyorlar. Modum dusmesin diye mecbur olmadıkça birşey istemem bu sefer de hazıra fazla alisti
Her şeyi getirden istiyoruz. Ekmek yemiyorum ve artık almıyorum. Ben çok iyi anlıyorum seniBenim eşimin ileri hali. İşe gidip gelir sadece . Sol koltuktan kalkmaz onun haricinde. Arada bir evi toplar o da düzen takıntısı olduğu için. Dışarı çıkmaya bile usenir. Ekmek almaya gitmek ,çöp atmak falan hepsi iştir onun için . İşin kötüsü insanın enerjisini de sömürüyorlar. Modum dusmesin diye mecbur olmadıkça birşey istemem bu sefer de hazıra fazla alisti
bizde o yolunma potansiyelini görüyorlar demekSen ne diyorsunnnn hahaha bana bi kadın geliyordu. Allah var beğeniyordumgardrobumu düzlerken bi elbisemi bulmuş ablaam bu sana olmaz küççük bana versene dedi ve ben verdim jdjdjd o elbise Beymendi djjdjdjd ağlamıyorum hayırr gözüme dolar kaçtı djjdjd
Kayinbabam ilk evlendigimiz de oğlunu bildiği içinmiş sanırım . Çöpü atma ekmeği alma falan hiç üstlenme onları kendi yapsın demişti. Ne olacaksa falan demiştim. Adam haklıymışÇöp kırmızı cizgim.
Çöpü de atsınlar bir zahmet.
Nev-i şahsına münhasır bir kocişkon var babyBalayında güzelce gezdirdimtabi orada yaşadıklarımı yazsam inan roman olur uçaklar mı kaçmadı , gemiler mi batmadı, develer mi atmadı off balayımız için blog açmayı düşünüyorum. YAPILMAYACAKLAR :İ listesi diye jdjdjdj
Valla seninki gayet normalçekilecek dert değil
bizimki de kanapeyle kumandayla bütünleşmiş bir şekilde ama en azından faturaları , kredi kartı faturalarını ben demeden yatırıyor, market alışverişini yapıyor, pazar yapmıyoruz ama arada pazara da gider, çocukların dersleriyle ilgilenir, okul whatsap gruplarını benden iyi takip ediyor,ben takip etmiyorum, arada yemek yapar, benim kadar iş yapmasa da en azından bunları yapıyor, kötünün kötüsü varmış
O zaman kıymetini bilsin yani iyi kötek istiyor seninkide dur ben çakayım hemenn müsadenleSana yetmiyor muyum diye başlarilk elindekinin hakkını ver diye devam eder abla bu arlanmaz
Tek kelime ingilizcesi olmadam kendine lobide grup arkadaş yaptı adamNev-i şahsına münhasır bir kocişkon var baby
Allah'tan sanal market işi burda gelişmiş değil. Artık öğrendi hergun işten çıkınca eve birşey lazım mı diye arıyor. Ama hafta sonları evdeki yumurtalar soğur diye kalkamiyorHer şeyi getirden istiyoruz. Ekmek yemiyorum ve artık almıyorum. Ben çok iyi anlıyorum seni
kendi değişmedikçe kimse kimse yi değiştiremez , sıkmayın canınızı.Merhabalar
Cağnım kadıncayızlar selam olsun hepinize.
Uzun mu yazdam kısa mı bilemedim ama ben yine fullendim.
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hayatımı minimal bir yaşama dönüştürmeye karar verdim. Baktım baktım neyden başlayayım derkene, kocama gözüm ilişki.
Kırlentle bütünleşmiş şekilde Tv izliyordu. Zaten ben onu koltukla aldığımızı sanıyordum
Bir insanın evde ki hiç bir şeyle mi alakası olmaz . Yok abi adam elinde çerez , sürekli elinde kumada izliyor da izliyor. Ha yalan olmasın arada kızı yanına bırakıyorum bakıyor. Bakıyor derken onu da tv izletiyor. Oynasana diyorum , bana dediği şey şu ‘ ben onu bireysel vakit geçirmeye alıştırıyorum’Öldürsem inanın hakim bana ceza yazmaz. Adama diyorum ki süs diye aldığımız bitki bile ortamda bir işlev görüyor, ya sen ???
Bakın kadınceyizlerim , yoldaşlarım adamdan parayı kestim, kartları 5 bin aşağısına düşürmüyorum ki adam desin ki , sen hesabını bilmiyorsun ben ödeyeyim. Ha kartları da son gün benim 637636363 dememle yatırıyorO kadar sorumsuz ki beni deli ediyor. Başlarda her şeyi üstlendiğim için sanırım adamın umuru değil.
Heh nerede kalmıştım alışveriş. Kargocu kahvaltıya gelecek kadar yakınımız olduAdamın gözüne batayım diyorum yok anam umuru değil. Parası çok falan olduğundan değil hatta arada laf dokandırıyor ama o kadar.
Tek kendini hatırlatmaya çalıştığı yer sex. Hadi maç yapalım , turnuvaya var mısın diyorBende tabi böyle bir teklife , ben kırmızı kart yemişim benden olmaz diyorum.
Şimdi akıl fikir filan istiyorum. Bu herifi eğitebilir miyimtamam itici oldu ama eğitmeliyim. Sabrımın sonuna gelmek üzereyim…
Not ekliycem ( aslında bu yoktu öyle bi içimden geldi) Lütfen engellediklerim boşa çırpınmasın okumuyorum ve sevmediklerimde yazmasın dhhshd bu hesapla 2-3 kişi yazar sanırım hxjdjjd
Abla etide senin kemiğideO zaman kıymetini bilsin yani iyi kötek istiyor seninkide dur ben çakayım hemenn müsadenle
Ayy nasıl şahane öneriler verdin yine Yengec. Bu hüne kadar attığım likeların hepsini geri alıyorum. Bu tam bir muhteşem öneri olmuş. Ben hepsini söylüyorum ama bağırarak. Belki de o yüzden hiç etkili değil. Boşansak babamın evine dönerim. Alt katı da kendime yaptırır ve işe dönerim.Her şeyi sen yaptığın için aslında onu buna sen çevirdin.
Benim hayatimdakiler de bir süre sonra bu adama evriliyorlar, her şeyi benden bekliyorlar. Ama şükür şıpsevdiyim de daha evlenme hatasina düşmedim
Kendime hayrım mi var da sana yazı yazıyorum?
Aslında evet. Hatta ben de KKya konu açmıştım. Gelen cevaplardan sonra kendimi değiştirdim, bir senedir artik baştan söylüyorum. Mesela yeni manitim onun için PCR testinden etkinligine her şeyi ayarladigim için 'ne kadar harikasın,her şeyi kolaylaştırıyorsun' vs dediğinde 'ben aslında her şeyi yapıyorum ama sonrasında her şeyi ben yaptığım için çabuk bikiyorum, böyle gittiğim tatillerden de zevk almadigim için hep tez geziyorum' dedim (sohbet arasında) . Adam mesajı aldı , sonraki günleri tamamen o planladıgittiği menüleri bile bana atıp cevirttiren, günde on kere 'kebanin kofteden ne farkı var, benim sevdiğim kahverengi kahvaltılık neydi, su model numaralı montu hangi şubeden bulabilirim' tarzı sacma sorular ile beni yoran , her şeyi benden bekleyen bir bebe vardı konuştuğum, tekrar yanıma gelmek istediğinde (kkdan gelen önerilerle) açık açık beni çok yordugunu ,kendi başıma daha keyifli zaman geçirdiğimi söyledim. O da hak verdi ve bir soru bile sormayacağına,hatta her şeyi benim için planlayıp işini kolaylaştıracagina söz verdi ve gerçekten de öyle oldu. Ki bu adam 4 yıllık ayrıl/barış ilişki halinde asla boyle değildi.
O zaman anladım ki iletişim her şey. Yani insan gibi meramını anlattiktan , açık iletisim kurduktan sonra işler çok daha çabuk yürüyor. Ama senin,benim gibi hem her şeyi yapip, hem onun tüm sorumluluklarini üstlenip hem de sonrasinda uyuz olup onun haberi bile yokken dolmanin kimseye bir yararı yok.
Sana da iletişim önerisinde bulunayım
Ama dırdır değil, iletişim.
İkisi arasında çok fark var.
Bu adam benim kocam olsa ,yeni yengenc olarak derdim ki; ben gerçekten sıkılmaya başladım . Alışverişi kendim yapıyorum, yemeği ben hallediyorum,bulasiklar,utuler ,çamaşır, ev bütçesi, bebek bakımı...tüm sorumluluklar bendeyken evli olmanın bir anlamı var mı diye düşünüyorum. Bekar anne olsam hem evde yapacağım iş azalır, hem de çocuğu haftasonu babaya verir kafamı dinleyebilirim. Böyle düşününce evlilik bana anlamsız gelmeye başladı. Ya bana kendimi bekar anne gibi hissettirme , evde sorumluluk al. Ya da bu hislerle ne kadar daha bu evliliği sürdürürüm,emin degilim'
Yüzüne bakinca biraz olsun içini ısıtıyorsa, yatakta da memnunsan kalanını dert etme derim. Ama ne yasadigini en iyi sen bilirsin.Tek kelime ingilizcesi olmadam kendine lobide grup arkadaş yaptı adambi baktım konuşuyorlar ve gayet gülüşerek beni de böyle kandırdı zaten. İnanılmaz şeytan tüylü hatta şeytanın direkt kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?