Cok geçmiş olsun.bende ikinci haftamdayim.kursun suyu hiç kullanmadım.odemler çabuk iniyor 2 saatte bi uygulamıştım buzu.artik buz kullanmıyorum.Şu an için hafif bir sızı var buz ve kurşun suyu uyguluyorum ilerleyen zamanlarda da durumumu güncellerim
renk koyulaşması için işe yarar mı bu işlem?Cok geçmiş olsun.bende ikinci haftamdayim.kursun suyu hiç kullanmadım.odemler çabuk iniyor 2 saatte bi uygulamıştım buzu.artik buz kullanmıyorum.
renk koyulaşması için işe yarar mı bu işlem?
Ne zaman yaptirdiniz ben de etlik sehir hastanesinde turkan dikici aktasa gittim gecen hafta bekarlara yapilmadigini soylediŞu an için hafif bir sızı var buz ve kurşun suyu uyguluyorum ilerleyen zamanlarda da durumumu güncellerim
Konseyden geçmek ne alaka ya ben de devlet hastanesi nde oldum ameliyat edecek doktor muayene etti tamam dedi gün verdi gönderdi bu kadar.Orada herhangi bir doktora muayene olabilirsin infertilite kliniğinde onlar seni uygun görürlerse konseye yönlendiriyorlar konseyden geçersen kan ultrason anestezi testine tabii tutuyorlar onlarda da sıkıntı yoksa ve benim gibi belli bir doktorda ısrar etmezsen hangi hoca müsaitse ona seni hemen ameliyat ettiriyorlar öyle uzak bir tarihe vermiyorlar ameliyat tarihini
Merhaba Neden renk koyulaşması oluyor benim de öyle olduAmeliyat sonrasi sizde renk koyulasmasi mi yoksa morluk mu oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?