Etnik grup???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben mi pimprikliyim acaba?Herkese cok normal gelmis bu durum.Ben hic de normal bulmuyorum.Daha önceden gazetelerde insanlarin etnik kökenlerine kadar devlet tarafindan kayit altina allindigini okumustum.O haberlerde insanlarin kökenlerine göre numaralandirildigi yaziyordu.

Simdi sizin yazdiginizi okuyunca dehsete düstüm.!

Bu gelenekle, toplumların nasıl kabul ettiğiyle alakalı bir durum zaten, biyolojik olarak iki tarafın da soyundandır neticede. Ama yasal olarak babaya bağlıyız hepimiz.

Kafkaslar türktür hatta hakiki türklerdir.bunla guru duymalısın bence
sorun yapma rahat ol

daha önemlisi sigaragı bırakma azmin olsun ve kutluyorum bu karadan dolayı.

ben o kadar üfledim hiç bişiy demediler.

her sene iş yeri kont.oluyor bu sefer üflerken bakacam ne yazıyor die.

orta asya yazması lazım ama has be has yörüğüz biz.

Belki de beni psikolog kimligiyle degil insan kimligiyle degerlendirmeniz gerektiginin kanitidir bu.

arkadaşım bu durum farklı özellikle kürt türk kafkas diye ayrılmıyormuş arkadaşlar açıkladı..kafkas beyaz ırkı simgeliyormuş..dehşete düşecek ne var anlamadım

Hmm yani genel anlamda beyaz irk icin kullaniliyor oyle mi

Kafkas oldugum icin sasirdim tabi nerden biliyolar diye

Bende şöyle bi bilgi veriyim sana
KBB doktoruna gitmiştim,burunun sağ sol profilleri hakkında konuşuyorduk
biz türkler Kafkas kökenli olduğumuz için burunlarımız böyle diye bi söylemde bulunmuştu.

miskim sen çerkez misin yahu..açıkçası ben de anneden türkmen babadan kafkasım şimdi Kafkas olunca komşu oluyoz malum öpüyorum adımıda doğru yazaydın
yokd değilim ama ablamın eşi çerkez ordan...y ile l yer değiştirmiş ne var bunda büyütecek

Bende şöyle bi bilgi veriyim sana
KBB doktoruna gitmiştim,burunun sağ sol profilleri hakkında konuşuyorduk
biz türkler Kafkas kökenli olduğumuz için burunlarımız böyle diye bi söylemde bulunmuştu.
aynen Kafkas köken (yani beyaz ırk) burun yapısı kemikli alerjiye açık nefes sıkıntılarını en çok bu sebepten yaşarlar..yani bu ırktan gelenlerin kemikli burunlarında eğrilik çoğu zaman mevcuttur.

Degil mi sok edici insanlarin bu sekilde ayrilmasi

Kafkaslar türktür hatta hakiki türklerdir.bunla guru duymalısın bence
sorun yapma rahat ol

daha önemlisi sigaragı bırakma azmin olsun ve kutluyorum bu karadan dolayı.

Yok canim turk degiliz lezgiyiz ama Ataturk'un dedigu gibi "Turkum diyen herkes Turktur"

aynen Kafkas köken (yani beyaz ırk) burun yapısı kemikli alerjiye açık nefes sıkıntılarını en çok bu sebepten yaşarlar..yani bu ırktan gelenlerin kemikli burunlarında eğrilik çoğu zaman mevcuttur.

benim burnumun sağ ve sol profilleri çok farklı buda sinirimi bozuyor
doktora söyledim oda bana bu cevabı verdi : )
sol tarafımda kıkırdak varmış
aslında ameliyat olmayı istiyorum şu burnumum profili düzelsin
önden sorun yok,sağ sol farklı,ama yamuk yada eğri değil çok şükür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…