Etnik grup???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence burda isim benzerliginden dogan bir raslanti var, ama genel anlamda dediignize katiliyorum, ozelliklere Kurt kokenli vatandaslarimiza fisleme yapildigi soyleniyor.

Öğretmenlerin de her şeyi bilmesi gerekiyor mesela arkadaşlar
Lütfen mesleklerinize uygun(olmayan) her türlü abudik gubidik olayı çözünüz
Doktorlar hastalanmasın, terzilerin ceketleri sökülmesin !!!

Askimsin sen muahh

komiklik nerde ? derdin ne ?
öylemi o zaman istemediğin cevaplarıda işitebilirsin..
Velvette sen rahatsız oldun mu ,olduysan söyle?

Evet oldum
Irrite olmussunuz ya konularimdan hani
Bin kez soyledim psikolog deyince ne tahayyul ediyorsunuz bilemem ama bu kadar beklenti de fazla.
Ne isim oldu etnik kokenle de bileyim
Herkes kadar insanim ben de bazi seylerden rahatsizlik duyabilirim
Hatta turkiyenin en iyi hiperaktivite konusunda uzmanlasmis psikiyatristi dahi cocuklugunda hiperaktiviteden cekmis bir adamdir, panik atak olan bir psikiyatrist taniyorum ve hepimiz ona, bilgisine, uzmanligina saygi duyuyoruz. Her seyden once o bir insan. Mesleginden once o bir insan.
Ben de bir insanim ve boyle degerlendirilmeyi tercih ederim ne irkimla, gorunusumle ne de meslegimle... insanlik kafidir

just konu sahibi olarak seni muhattap aldığımdan polemiğe girmeyip uzaklaşıyorum ,nerde bu millet nerde bu devlete çevirmeye lüzum yoktu..olsun şaşırmadım ,efendi gibin gitmesinide bilirim haydi hoşçakalın.

Bende o sorunlar yok ,grip olursam tıkanıyor sadece
hayır herkes gayet iyi hiç bi sorun yok diyor
eşimde dahil,ama bariz var yani : )
heralde drlar aynı lafı söyleyip gönderiyorla bizi.

Tamamdir iste merakimi giderecek bekledigim cevap buydu tesekkurler canimcimm :)))

Bence burda isim benzerliginden dogan bir raslanti var, ama genel anlamda dediignize katiliyorum, ozelliklere Kurt kokenli vatandaslarimiza fisleme yapildigi soyleniyor.

kürtlere eskiden fişleme yapılmış olabilir ama,ben şuan hiç bir ırka fişleme yapıldığını düşünmüyorum.

Fişleme ile alakası yok. Solunum testinde bazı değerler etnik kökene göre değişim gösterebiliyor, testte belirtilme sebebi bu yüzden...

Ne fişlemesi yav komplo teorileri uretmeyi pek severiz tc vatandaşı olarak
ve araştırmayı da hiç sevmeyiz ne yazıkkı
nette bununla alakalı bilgiler mevcut neden etnik kökenin tıpta önemli olduğu ile alakalı ama işteee

fişlemek için illa evrak doldurtmak gerekmez ki zaten.. ayrıca fişlenince ne oluyor?

ve araştırmayı da hiç sevmeyiz ne yazıkkı
nette bununla alakalı bilgiler mevcut neden etnik kökenin tıpta önemli olduğu ile alakalı ama işteee
fişlemeyle bağlantı kurulması da ayrı bi gariplikti...insanın içinde araştırma hırsı olmalı...yoksa hepsi boş

Hastanelerin bazı bölümlerinde, etnik grup yazılır. Bir çok arkadaşımızın dediği gibi genetik, alerjik, taşıyıcılık ya da ne bileyim vücut yapısının tanımı hakkında fikir alabilmek için.
Ayrıca hangi etnik gruplar giriyor bilmiyorum işin içine ama devlet ya da özel farketmiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı degilseniz sigorta, Bağkur yeşil kart gibi şeylerin yoksa yani yabancı kökenli iseniz extra ücret ya da tc vatandaşına verilen haktan daha farklı ödemeler çıkabiliyor. Bunun içinde belirtirler.
Benim bildiklerim bunlar :)

Criminal Minds izlerken dikkatimi çekmişti benim de, beyaz tenli insanlar için eşgal verirken Kafkas diyorlar beyaz demek yerine. Muhtemelen, diğer ırklar için Afrikalı, Asyalı, Latin vs. dışındaki kelimeler uygunsuz bulunduğu için beyaz yerine Kafkas yaygınlaşmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…