- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.610
- 898
ben mi pimprikliyim acaba?Herkese cok normal gelmis bu durum.Ben hic de normal bulmuyorum.Daha önceden gazetelerde insanlarin etnik kökenlerine kadar devlet tarafindan kayit altina allindigini okumustum.O haberlerde insanlarin kökenlerine göre numaralandirildigi yaziyordu.
Simdi sizin yazdiginizi okuyunca dehsete düstüm.!
Öğretmenlerin de her şeyi bilmesi gerekiyor mesela arkadaşlar
Lütfen mesleklerinize uygun(olmayan) her türlü abudik gubidik olayı çözünüz
Doktorlar hastalanmasın, terzilerin ceketleri sökülmesin !!!
komiklik nerde ? derdin ne ?
öylemi o zaman istemediğin cevaplarıda işitebilirsin..
Velvette sen rahatsız oldun mu ,olduysan söyle?
just konu sahibi olarak seni muhattap aldığımdan polemiğe girmeyip uzaklaşıyorum ,nerde bu millet nerde bu devlete çevirmeye lüzum yoktu..olsun şaşırmadım ,efendi gibin gitmesinide bilirim haydi hoşçakalın.Askimsin sen muahh
Evet oldum
Irrite olmussunuz ya konularimdan hani
Bin kez soyledim psikolog deyince ne tahayyul ediyorsunuz bilemem ama bu kadar beklenti de fazla.
Ne isim oldu etnik kokenle de bileyim
Herkes kadar insanim ben de bazi seylerden rahatsizlik duyabilirim
Hatta turkiyenin en iyi hiperaktivite konusunda uzmanlasmis psikiyatristi dahi cocuklugunda hiperaktiviteden cekmis bir adamdir, panik atak olan bir psikiyatrist taniyorum ve hepimiz ona, bilgisine, uzmanligina saygi duyuyoruz. Her seyden once o bir insan. Mesleginden once o bir insan.
Ben de bir insanim ve boyle degerlendirilmeyi tercih ederim ne irkimla, gorunusumle ne de meslegimle... insanlik kafidir
benim burnumda doktora göre dıştan muntazam içte hafif bir eğrilik var alerjiye müsait geniz akıntıları ile tıkanma olağan bana da bu muhabbette size yapılan açıklamanın muadili bir açıklama yapılmıştı sonuna da çekecen ırkının genetiği bu demişti.
@Koalina yazinca bana dank etti. Etnik kokene gore enzim cesitleri degisebilir, mesela bildgim kadariyla siyah irktan gelen insanlar verem olamaz mesela. Her koken farkli genetik hastaliklara meyilli, mesela Akdeniz hummasi Turkiye, Iran, Suriye .. vs kokenli insanlarda ortaya cikarken, bir Cinlide ya da Rusta ortaya cikamaz.
Just cim, bilmiyorum daha once hic etnik koken soran evrak doldurdun mu, ben cok doldurdum. Ordaki secenekler genelde soyler olur:
Latin/Hispanic
White/Caucasian
.....
Yani burda seni fisleyip annen Kafkas tan ziyade , koken olarak Kafkas-Beyaz icinde oldugun yazilmis, annenin Kafkas olmasi bir tesaduf sadece, birileri bildiginden degil. Benim de mesela burda yabancilar dairesindeki evraklarimda koken olarak Kafkas -Beyaz yaziyor.
Bence burda isim benzerliginden dogan bir raslanti var, ama genel anlamda dediignize katiliyorum, ozelliklere Kurt kokenli vatandaslarimiza fisleme yapildigi soyleniyor.
alakasız olmuş bence bu açıklamaÖğretmenlerin de her şeyi bilmesi gerekiyor mesela arkadaşlar
Lütfen mesleklerinize uygun(olmayan) her türlü abudik gubidik olayı çözünüz
Doktorlar hastalanmasın, terzilerin ceketleri sökülmesin !!!
Valla mıalakasız olmuş bence bu açıklama
ben mi pimprikliyim acaba?Herkese cok normal gelmis bu durum.Ben hic de normal bulmuyorum.Daha önceden gazetelerde insanlarin etnik kökenlerine kadar devlet tarafindan kayit altina allindigini okumustum.O haberlerde insanlarin kökenlerine göre numaralandirildigi yaziyordu.
Simdi sizin yazdiginizi okuyunca dehsete düstüm.!
just merakın gittiyse konuyu kapattır istersen bebişimTamamdir iste merakimi giderecek bekledigim cevap buydu tesekkurler canimcimm :)))
ve araştırmayı da hiç sevmeyiz ne yazıkkıNe fişlemesi yav komplo teorileri uretmeyi pek severiz tc vatandaşı olarak
fişlemeyle bağlantı kurulması da ayrı bi gariplikti...insanın içinde araştırma hırsı olmalı...yoksa hepsi boşve araştırmayı da hiç sevmeyiz ne yazıkkı
nette bununla alakalı bilgiler mevcut neden etnik kökenin tıpta önemli olduğu ile alakalı ama işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?