arkadaşım bu durum farklı özellikle kürt türk kafkas diye ayrılmıyormuş arkadaşlar açıkladı..kafkas beyaz ırkı simgeliyormuş..dehşete düşecek ne var anlamadım
Degil mi sok edici insanlarin bu sekilde ayrilmasi
Yok canim turk degiliz lezgiyiz ama Ataturk'un dedigu gibi "Turkum diyen herkes Turktur"
benim burnumda doktora göre dıştan muntazam içte hafif bir eğrilik var alerjiye müsait geniz akıntıları ile tıkanma olağan bana da bu muhabbette size yapılan açıklamanın muadili bir açıklama yapılmıştı sonuna da çekecen ırkının genetiği bu demişti.benim burnumun sağ ve sol profilleri çok farklı buda sinirimi bozuyor
doktora söyledim oda bana bu cevabı verdi : )
sol tarafımda kıkırdak varmış
aslında ameliyat olmayı istiyorum şu burnumum profili düzelsin
önden sorun yok,sağ sol farklı,ama yamuk yada eğri değil çok şükür.
Psikologlukla ne alakası varbir psikoloğun ikidir açtığı mevzular beni acayip şaşırtıyor..etnik grubuna Kafkas deseler ne olacak ki Türkler anadoluya zaten kavimler göçü ile girmedi mi %20 si 26 ağustos 1071 de Malazgirt meydan muharebesi ile doğudan girerken geri kalan köken Kafkas dağları güzergahından dağılıp girmedi mi şimdi burda seni irite eden ne bir psikoloğun bunu sormasında beni irite eden ne çözemedim justcığım
sağlıkçı getirin bana sağlıkçı.........mazlumu getirn mazlumuuuuuuuuuuArkadaslarin yazdiklarini okudum ama bunlar inandirici degil ki.Bu tür bir saglik sorununda bunun yazmasi gereksiz.Ayrica ülkemizin tarihine bakildiginda neden dehsete düstügüm anlasilabilir.
Hitler zamaninda da bir cok sey zararsiz sanilmisti...Sonuc iki milyon insan irki nediyle katledildi.
hayır canım analizin hatalı,ben justı severim zamanında çok muhattap olduk kinayemin kendimce sebepleri vardır canın arkadaşını kör topal savunmaya geçme bence her eleştiri kötü değildir kimisi olumlu kimisi esprivari açılımı çok yani ben konu sahibini muhattap aldım sen ne diye beni muhattap alıyosun hayırdır neden bu celal ?Psikologlukla ne alakası var
Öf dese sen psikologsun öf deme diyeceksiniz
Abarttınız iyice
Siz de insanları mesleklerine göre ayırıyorsunuz o zaman
Komik oluyorsunuz artık, istediğime istediğim cevabı da veriririmhayır canım analizin hatalı,ben justı severim zamanında çok muhattap olduk kinayemin kendimce sebepleri vardır canın arkadaşını kör topal savunmaya geçme bence her eleştiri kötü değildir kimisi olumlu kimisi esprivari açılımı çok yani ben konu sahibini muhattap aldım sen ne diye beni muhattap alıyosun hayırdır neden bu celal ?
Arkadaslarin yazdiklarini okudum ama bunlar inandirici degil ki.Bu tür bir saglik sorununda bunun yazmasi gereksiz.Ayrica ülkemizin tarihine bakildiginda neden dehsete düstügüm anlasilabilir.
Hitler zamaninda da bir cok sey zararsiz sanilmisti...Sonuc iki milyon insan irki nediyle katledildi.
sasirdim ilk okuyunca, etnik koken ne zamandir geciriliyor acaba? ya da beyaz irk oldugunu belirtirken `kafkas `olarak mi degerlendiriliyor? hic karsilasmamistim.Konuyu farkli yerlere cekmeyelim tabii ki de gurur duyuyorum lezgi olmakla turk olmakla ama bana sorarsaniz eger bu etnik koken olayi benim dusundugum gibi olsaydi cok buyuk bir ayip olurdu. Hepimiz bu ulkenin vatandasiyiz ne amacla ayriliyor degil mi.
Ek olarak bir konuyu da meslegime baglamayin abartmayin isterseniz. Etnik koken sorusu bu
komiklik nerde ? derdin ne ?Komik oluyorsunuz artık, istediğime istediğim cevabı da veriririm
Arkadaslarin yazdiklarini okudum ama bunlar inandirici degil ki.Bu tür bir saglik sorununda bunun yazmasi gereksiz.Ayrica ülkemizin tarihine bakildiginda neden dehsete düstügüm anlasilabilir.
Ben forumda dolaşan herhangi bir insan olarak her şeyin mesleğe bağlanmasından artık rahatsız oldum evetkomiklik nerde ? derdin ne ?
öylemi o zaman istemediğin cevaplarıda işitebilirsin..
Velvette sen rahatsız oldun mu ,olduysan söyle?
bende tv vatandaşıyım ama neysem o yazıyor abi hiçte rahatsız olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?