Skılmaya yer arama cahile denk gelmek seni guclendirsin bosversene oda bok beyinli baktigindakarşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
Bende aynı sizin gibi bu konudan şikayetçiyim. Eskiden de mi böyleydi yoksa yeni mi çoğaldı bu tipler neden böyleler anlamıyorum. Bir derdini paylaşırsın mutlaka karşındaki daha kötüsünü yaşamıştırkarşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.Skılmaya yer arama cahile denk gelmek seni guclendirsin bosversene oda bok beyinli baktiginda
instagram olayı dışında reel hayatımda böyle bahtsız maalesef. geçen işyerine kargom geldi ruj ve rimel almıştım karşımdaki masadaki çalışan kız herkesin duyacağı şekilde ruju gösterip bizim köyün eşeği seni bir öpse daha güzel olursun niye ruj alıyorsun ki gibi birsey söyledi. böyle espri böyle insan olur mu allah aşkına.Kaç yıldır insta kullaniyorum genel bir sayfanin gonderisine yorum yapmadim.Her turlu insan var, her yere yorum yazmayin siz de, sadece size denk gelmiyordur.
Sosyal medya stres topu oldu artık oradan yazılanlara pek takılmayın bence. Güzel bir anını paylaşırsın '' mutluymuş gibi durumlar paylaşıyor '' derler. Üzgün bir anını paylaşırsın '' bize ne yani '' derler. Herkesi memnun edemezsin ki. Gerçek hayatta da zaten size negatif enerji veren, sürekli eleştirenlerle takılmayın. Onlara hiçbir zaman ihtiyaç yok. Ben yaptıklarımla, giydiğim, seyahat ettiğim, paylaştığım durumlarla mutluyken karşımda ki sürekli bunu aşağı çekmeye çalışıp hep kötü tarafından bakıp eleştirirse bir yere kadar anlayışla karşılarım. Öyle arkadaşlarım da yok çok şükür :)karşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
instagram olayı dışında reel hayatımda böyle bahtsız maalesef. geçen işyerine kargom geldi ruj ve rimel almıştım karşımdaki masadaki çalışan kız herkesin duyacağı şekilde ruju gösterip bizim köyün eşeği seni bir öpse daha güzel olursun niye ruj alıyorsun ki gibi birsey söyledi. böyle espri böyle insan olur mu allah aşkına.
Muhatap olma.Kim olursa olsun.Seviyesine düşme.karşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
cevap vermedim ama sustuğum için sanırım daha da cesaretleniyorlarBilmiyorum hiç boylesi dek gelmedi bana.Bu sözde espriye?!?! Cevap vermediniz muhtemelen, insanlara biraz sinirini gösterirseniz daha rahat ederseniz bence.
bende herseyi bekliyorum. dilini bilmediğimiz milletler daha da çekici geliyor sonuçta bilmiyoruz anlamıyoruz adı üstünde. en iyisi kulak tıkamak yazan herkese teşekkür ederim.Diyetisyenin '' fazla şeker tüketmemen için 4 sebep '' aslı paylaşımı olmuştu. Sadece tüketmemen yazması gerekirken yanlışlıkla tüketmen için yazmış. Bunu en salak insan bile anlar zaten yazım yanlışı olduğunu. Çoğu kişi yanlış anlamak için canla başla uğraşmışlar. Ama söylemeye çalıştığına odaklanmıyorlar. Yorumlar beni bile sinirlendirdi gerçi kadına Allah sabır versin dedim. Biri '' üslubunuz çok çirkin böyle diyetisyen mi olur? Olumsuz örnekler vermeniz çok yanlış zaten sizin yüzünüzden kızlarımızda güzellik algısı oluşuyor, zayıflamak, güzel olmak için psikolojileri bozuldu, Allah'a isyan ediyordu biri '' demiş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedimŞeker tüketmemeyi tavsiye eden bir doktoru kötü örnek olarak algıladılar ya ben her şeyi beklerim bu milletten
Insanlar internette cok rahat kotu konusabiliyorlar kalp kirabiliyorlar. Bu sitede bile. Normalde yuzyuzeyken soyleyemeyecegi seyler yaziyorlar. Gunluk hayatta birine 'sebzelisi de guzel oluyor' derseniz o cevabi almazsiniz. Ama iste sosyal (yalan) medya boyle birsey. Takmayinkarşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
Şaka mı bu, biri bana böyle bi cümle kurmaya cesaret edecek ha, hayatının pişmanlığı olur gerçekten, ki öfkeli ve kavgacı biri asla değilim, aksine nahifliğim meşhurdur, hiç sevmem tartışma falan ama gerçekten pişman ederim.aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
instagram olayı dışında reel hayatımda böyle bahtsız maalesef. geçen işyerine kargom geldi ruj ve rimel almıştım karşımdaki masadaki çalışan kız herkesin duyacağı şekilde ruju gösterip bizim köyün eşeği seni bir öpse daha güzel olursun niye ruj alıyorsun ki gibi birsey söyledi. böyle espri böyle insan olur mu allah aşkına.
Ben olsam ben eşeklerle öpüşmüyorum.Sizde öyle bir durum mu var derdim.aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
Sosyal medya böyle, hayvanlara yardım ediyor kadın, yorumlarda halaret ediyorlar. Doğayı koruma çalışmaları yapıyor başka kadın, yorumlarda ne gerek var, dünyayı sen mi kurtaracaksın, bunlar kafayı yemiş, boş işler…karşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?