etraf mı zorba dolu yoksa bana mı denk geliyor?

kendinize böyle bir lafın söylenmesine niye izin veriyorsunuz ki. eğer karşınızdaki hunili deli değilse, bu lafı söyleyebilmek için sizden sinyal almıştır ne bileyim ya özgüvensiz bulmuştur ya da çekingen bulmuştur zorbalaşmıştır. sensin lan eşek diye bağıracaksınız bakın bir daha söyleyebiliyor mu. sosyal medyada zaten herkes zorba. eğer sosyal medyada görünür olacaksanız cevaben gelecek kötü lafları görmezden gelmeyi öğrenin başka yolu yok

eşekte sizin köylüymüş sende öptürseydin ya bişeye benzerdin diyemediniz mi?

Nasıl böyle konuşabiliyor. Karşındaki seni kıskanıyor ya da densizin önde gideni. Herkese karşı mı böyle ? Böyle anlarda ne demek o nasıl böyle konuşursun vs tarzında tepki ver aklına bişey gelmezse en azından bir daha cesaret edemez.

İnsanlar neden her şeyini biliyor, eski iş yerime benim de kargolarım gelirdi kime ne içinde ne olduğundan? Eve gelir açardım. İkincisi de o lafı etme haddini gösteren insana ağzının payını vermezsen artarak devam eder saygısızlık, saygı kazanılan bir kavram oldu artık. Hiçbir şey diyemezsen haddini bil demelisin. Ve sosyal medyada da yıllardır aktifim her platformda. Halka açık gönderilerde hiç yorum yazmam, ne gerek var. Güzelse sen öyle yap. Kimseyle muhatap olmaya değmez. Sapığı da dadanır ordan trolü de

Sen de sosyal medya kullanma benim gibi kafan rahat olsun.

Canım o bir taktik millet yazsın düzeltsin gündemde kalmak için
Stroslere de bilerek yanlış yazıyorlar ki millet sever hata bulmayı düzeltmeyi. Bu da tıklama demek.Amaç bu

ben taşrada memurum. maalesef buradaki insanların çoğu böyle. istanbul hanımefendisi beyefendileri yok. şehri söylemek istemiyorum ama doğu falanda değil karadenizde bulunan şehirlerden biri. karşılık versen kötü olacaksın belki de gruplanıp mobbing yapacaklar.

Maalesef artık kimse kimseyi anlamak,dinlemek istemiyor,empati yapmıyor. Koşullar herkesi fazla etkiledi,herkes enerjisini boşaltacak yer arıyor.
Ben olsam bu lafı eden şahısa da "güzelliğinin nerden geldiği belli oldu" derdim. Sustukça da kendini sivri zeka sanmasın. Kibarlık ve anlayış bir yere kadar...

aynen öyle insanlar bir coştu pir costu aklına her geleni söylemek gibi bir akım oluştu çok fena can sıkıyor bunuda özgürlük sanıyorlar,içinizi rahatlatacak birşey söylim bunun adı boş kafalılık,cahil cesareti,bilgisizlik,mutsuzluk vs. yani ucube tiplere kafa yorulmaz eskiler ne demiş aklına her geleni söyleyene deli derler herşey her zaman her yerde herkese söylenmez cehalet işte

zorba insanlar sessizleri seçiyor genelde. size laf sokana siz de laf sokun. çirkef olun. o an laf bulamıyorsanız sonra o kişinin kusurlarını düşünüp yeri geldi mi dalga geçin. gerekirse cinnet geçirin. bunların anladığı dil bu çünkü.

İnsanlar evet hadsiz ve arsız olabiliyor ama bence yaydığımız enerji ve çizdiğimiz sınır da çok önemli. Yani dedim ya, kavgacı veya sert biri değilim ama gerçekten sıkıyosa bana öyle bi cümle kursun biri, hadi denedi diyelim, ikincisi asla olmaz, olamaz, mobbing mi yapacak, onu da sıkıyosa yapsın bakalım Zaten öyle tiplere umursamazlığım, yok sayışımla ben mobbing yaparım. Samimi olmak zorunda değiliz ama herkes haddini bilmek zorunda.

sessiz bir insan değilim hatta seminer sunularını her zaman bana sundururlar ses tonum hitabetim iyi diye. genel olarak bir şanssızlığım var ama nedendir bilmiyorum. evlilik konusunda mesela bahtım açık isteyenim çoktur ama ben evlenmek istemiyorum. acaba evlenmek çocuk yapmak istemediğim için mi bana uyarı veriyor hayat bilmiyorum.

kıskanıyor da olabilirler öyleyse, bazı kadınlar kendilerinden herhangi yönden iyi olanları çekemiyor. düşürmeye, ortamda aşağı çekmeye çalışıyorlar.

Her insan böyle aslında da günlük hayatta bizi tutan toplumsal kurallarımız var, düşündüklerimizi rahat rahat söyleyemiyoruz. Sosyal medyada o filtre kalkıyor. Yine sosyal medyanın etkisi midir ekonominin hali midir yoksa daha dini, ahlaki değişimler midir bilmem ama günlük hayatta da bu filtre kalkmaya başladı. İnsanları tutacak ne var artık

Bende okul zamanlarında çok zorbalığa maruz kaldım malesef özellikle dış görünüşden dolayı malesef her yerde zorba var

Enerji meselesi ya. Benim de karşıma hep güler yüzlü, bıcır bıcır, yardımsever insanlar çıkar.ornegin gorumcem ne zaman dolmusa binse muhakkak biri ya azarlar ya da bebek arabasına kimse yardım etmez.( Görümcem biraz sert mizaclidir dışardan bakan bu kadın ne kadar umutsuz mutsuz depresif der) Ben dolmuşa binsem 60 yaşındaki tonton dede bile olsa bebek arabasına el atardı.( Ben de sanırsın kelebek )

Malesef insanlar o kadar saygısız, zorba ve terbiyesiz olmuş ki , üstelik belli bir kesimin de cok üstünde bu rakam malesef.. belli bir yaş grubu özellikle, ben çağrı merkezinde çalısıyorum, gün içinde yemediğim hakaret küfür kalmıyor bakıyosun bunları yapan insan 70 yasında, insan şaşırıyo sokakta görsem amca diye yardım ederim telefonda, Ana avrat içimden geçiyor... Özellikle bu işe basladıktan insanlardan soğudum resmen yahu alt tarafı işimi yapıyorum bunu böyle algılamak bu kadar mı zor saygılı yada normal tanımlayabileceğim insan sayısı o kadar az ki gözümde artık .

Cevap verme butonunuzu kapatın canınız sıkılmasın her türlü insan var orda onlar için can sıkılır mı yahu

Tahammülsüz, anlayışsız, saygısız, hoşgörüsüz bir millet olduk çıktık. Herkes birilerini dışlama, hor görme, küçümseme derdinde. Hadsiz hadsiz her halta karışmalar, her şeyi ben bilirim tavırları, bir inat hali.

Artık ekonomik bunalımdan mı, eğitimsizlikten mi böyle olduk bilemiyorum.

Her yere neden yorum yapıyorsunuz ki? O sayfalardaki yorumlar zaten biri yazsın da ya kadın düşürelim ya da nefret kusalım amaçlı yazılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…