kendinize böyle bir lafın söylenmesine niye izin veriyorsunuz ki. eğer karşınızdaki hunili deli değilse, bu lafı söyleyebilmek için sizden sinyal almıştır ne bileyim ya özgüvensiz bulmuştur ya da çekingen bulmuştur zorbalaşmıştır. sensin lan eşek diye bağıracaksınız bakın bir daha söyleyebiliyor mu. sosyal medyada zaten herkes zorba. eğer sosyal medyada görünür olacaksanız cevaben gelecek kötü lafları görmezden gelmeyi öğrenin başka yolu yokaslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
instagram olayı dışında reel hayatımda böyle bahtsız maalesef. geçen işyerine kargom geldi ruj ve rimel almıştım karşımdaki masadaki çalışan kız herkesin duyacağı şekilde ruju gösterip bizim köyün eşeği seni bir öpse daha güzel olursun niye ruj alıyorsun ki gibi birsey söyledi. böyle espri böyle insan olur mu allah aşkına.
aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
instagram olayı dışında reel hayatımda böyle bahtsız maalesef. geçen işyerine kargom geldi ruj ve rimel almıştım karşımdaki masadaki çalışan kız herkesin duyacağı şekilde ruju gösterip bizim köyün eşeği seni bir öpse daha güzel olursun niye ruj alıyorsun ki gibi birsey söyledi. böyle espri böyle insan olur mu allah aşkına.
Nasıl böyle konuşabiliyor. Karşındaki seni kıskanıyor ya da densizin önde gideni. Herkese karşı mı böyle ? Böyle anlarda ne demek o nasıl böyle konuşursun vs tarzında tepki ver aklına bişey gelmezse en azından bir daha cesaret edemez.aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
İnsanlar neden her şeyini biliyor, eski iş yerime benim de kargolarım gelirdi kime ne içinde ne olduğundan? Eve gelir açardım. İkincisi de o lafı etme haddini gösteren insana ağzının payını vermezsen artarak devam eder saygısızlık, saygı kazanılan bir kavram oldu artık. Hiçbir şey diyemezsen haddini bil demelisin. Ve sosyal medyada da yıllardır aktifim her platformda. Halka açık gönderilerde hiç yorum yazmam, ne gerek var. Güzelse sen öyle yap. Kimseyle muhatap olmaya değmez. Sapığı da dadanır ordan trolü deaslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
Sen de sosyal medya kullanma benim gibi kafan rahat olsun.karşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
Canım o bir taktik millet yazsın düzeltsin gündemde kalmak içinDiyetisyenin '' fazla şeker tüketmemen için 4 sebep '' adlı paylaşımı olmuştu. Sadece tüketmemen yazması gerekirken yanlışlıkla tüketmen için yazmış. Bunu en salak insan bile anlar zaten yazım yanlışı olduğunu. Çoğu kişi yanlış anlamak için canla başla uğraşmışlar. Ama söylemeye çalıştığına odaklanmıyorlar. Yorumlar beni bile sinirlendirdi gerçi kadına Allah sabır versin dedim. Biri '' üslubunuz çok çirkin böyle diyetisyen mi olur? Olumsuz örnekler vermeniz çok yanlış zaten sizin yüzünüzden kızlarımızda güzellik algısı oluşuyor, zayıflamak, güzel olmak için psikolojileri bozuldu, Allah'a isyan ediyordu biri '' demiş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedimŞeker tüketmemeyi tavsiye eden bir doktoru kötü örnek olarak algıladılar ya ben her şeyi beklerim bu milletten
ben taşrada memurum. maalesef buradaki insanların çoğu böyle. istanbul hanımefendisi beyefendileri yok. şehri söylemek istemiyorum ama doğu falanda değil karadenizde bulunan şehirlerden biri. karşılık versen kötü olacaksın belki de gruplanıp mobbing yapacaklar.Şaka mı bu, biri bana böyle bi cümle kurmaya cesaret edecek ha, hayatının pişmanlığı olur gerçekten, ki öfkeli ve kavgacı biri asla değilim, aksine nahifliğim meşhurdur, hiç sevmem tartışma falan ama gerçekten pişman ederim.
Evet, çok toksik ve aptal insan var, haddini bilmemek moda olmuş ama sana karşı rahatça böyle bi cümle kurabiliyosa sende de sınır problemi olabilir mi? Bu ne laçkalık, ne cesaret?
Sınır çizmek veya gereken yerde had bildirmek için kavga etmek gerekmiyor illa, insanlar bi şekilde anlıyor onu, başta şansını deneyen de anlıyor. Bence bi şeylerin suyu çıkmış.
Maalesef artık kimse kimseyi anlamak,dinlemek istemiyor,empati yapmıyor. Koşullar herkesi fazla etkiledi,herkes enerjisini boşaltacak yer arıyor.aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.
aynen öyle insanlar bir coştu pir costu aklına her geleni söylemek gibi bir akım oluştu çok fena can sıkıyor bunuda özgürlük sanıyorlar,içinizi rahatlatacak birşey söylim bunun adı boş kafalılık,cahil cesareti,bilgisizlik,mutsuzluk vs. yani ucube tiplere kafa yorulmaz eskiler ne demiş aklına her geleni söyleyene deli derler herşey her zaman her yerde herkese söylenmez cehalet iştekarşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
İnsanlar evet hadsiz ve arsız olabiliyor ama bence yaydığımız enerji ve çizdiğimiz sınır da çok önemli. Yani dedim ya, kavgacı veya sert biri değilim ama gerçekten sıkıyosa bana öyle bi cümle kursun biri, hadi denedi diyelim, ikincisi asla olmaz, olamaz, mobbing mi yapacak, onu da sıkıyosa yapsın bakalımben taşrada memurum. maalesef buradaki insanların çoğu böyle. istanbul hanımefendisi beyefendileri yok. şehri söylemek istemiyorum ama doğu falanda değil karadenizde bulunan şehirlerden biri. karşılık versen kötü olacaksın belki de gruplanıp mobbing yapacaklar.
sessiz bir insan değilim hatta seminer sunularını her zaman bana sundururlar ses tonum hitabetim iyi diye. genel olarak bir şanssızlığım var ama nedendir bilmiyorum. evlilik konusunda mesela bahtım açık isteyenim çoktur ama ben evlenmek istemiyorum. acaba evlenmek çocuk yapmak istemediğim için mi bana uyarı veriyor hayat bilmiyorum.zorba insanlar sessizleri seçiyor genelde. size laf sokana siz de laf sokun. çirkef olun. o an laf bulamıyorsanız sonra o kişinin kusurlarını düşünüp yeri geldi mi dalga geçin. gerekirse cinnet geçirin. bunların anladığı dil bu çünkü.
kıskanıyor da olabilirler öyleyse, bazı kadınlar kendilerinden herhangi yönden iyi olanları çekemiyor. düşürmeye, ortamda aşağı çekmeye çalışıyorlar.sessiz bir insan değilim hatta seminer sunularını her zaman bana sundururlar ses tonum hitabetim iyi diye. genel olarak bir şanssızlığım var ama nedendir bilmiyorum. evlilik konusunda mesela bahtım açık isteyenim çoktur ama ben evlenmek istemiyorum. acaba evlenmek çocuk yapmak istemediğim için mi bana uyarı veriyor hayat bilmiyorum.
Bende okul zamanlarında çok zorbalığa maruz kaldım malesef özellikle dış görünüşden dolayı malesef her yerde zorba varkarşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
karşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
Tahammülsüz, anlayışsız, saygısız, hoşgörüsüz bir millet olduk çıktık. Herkes birilerini dışlama, hor görme, küçümseme derdinde. Hadsiz hadsiz her halta karışmalar, her şeyi ben bilirim tavırları, bir inat hali.karşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
Her yere neden yorum yapıyorsunuz ki? O sayfalardaki yorumlar zaten biri yazsın da ya kadın düşürelim ya da nefret kusalım amaçlı yazılıyokarşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?