anne olmak ısteyıpte bebek sahıbı olamayanlara cok üzülüyorum,cunku aynısı benımde basımdan gecti,evlendiğim ilk günden itibaren hergun k.valıdem cocuk var mı bu ay vs. gıbısınden sıkıştırdı durdu,süreklı örnekler senden sonra evlendı cocuğu var,senın nıye yok tühhh vahhh,yolda yürürken yoldakı cocukları durdurup sevmeler bana nispet etmeler,en sonunda kısırmısın yoksa gıbısınden laflar,bırde eşimden kücük görümcem evlendı 20 gün sonra hamile kaldı benım dünyam başıma yıkıldı,cünkü bunların bana hava atması inadıma konusmaları cok sınır bozucu,k.validem toplumdayken kızım hemen hamıle kaldı gıbı böbürlenerek beni ezerek konuşmaları ,sonra kızı arar telde k.validem 'hamile bayan' nasılsın ,kızına adıyla hitap etmıyor her fırsatta hamıle oldugunu vurguluyor bana,kızı gelse bana sürekli üfffffff püfffff nazz bana nükteler,eşimse havalara ucuyor sankı o baba olacak,k.validem sürekli heveslendırıyor 1 aylık cocugu ultrosanda görmuşş oğlum aynı sen aynı dayısı vs. gibisinden laflar,eşime söyluyorum tüp bebek yaptıralım eşimde sürekli benı oyalıyor tamam yarın tamam bu hafta,oda cok ıstıyordu bırkez aşılama yaptık tutmadı hemen umudu kesdi,birde dayı olma heyecanı unuttrudu baba olma isteğini k.validem öyle bir heveslendirdiki üstlerine düşürdü benı unuttu eşim,hep ıssızda ağladım nedn ben hamile kalamıyorum diye,rahım fılmıde cekıldı hıcbır sorun yok ,ama anladım ki streste tetıklıyor,her ay test alıp negatıf cıkıp hayal kırıklığına ugramak

adımı kısıra cıkardılar,esımle bu yuzden soğukluk gırdı bırgun memlekete gittim eşimle aram şu sıralar hep kötü uzaktayım hem kafamı dınlemek ıstedım neredeyse ayrılma noktasına geldık k.valıde yuzunden,ben adet olamadım hem hava değişikliği hem stresten dıye dr. gittim adet söktürücü ilaç almak için dr. test yapim sonra verim dedi ama içim hep buruk bırsey cıkacagı aklımın ucunda yok,sonra test pozıtıf cıkazmı oracıkta ağladım ,eşimi nasıl arayıpta anlatayım dıye heyecan bastı,aradım anlattım oda havalara uctu,k.valideyı aradım soyledım yalan söyluyorsun dedı inanamadı şooooka girdi ,kapattım teli akşama kadar elli kere aradı doğru mu inanamıyorum diye ağlıyor ,mutluluktanmış sözde:)
neyse kızlar bebişim sağlıcakla doğdu 3 aylık olacak neredeyse,Allahım tüm isteyenlere versin
ben hamıle kalmadan önce boza ve leblebi çok yemiştim acaba diyorum onlar sayesındemı hamıle kaldım ,deneyın sızde ,stresten uzak durun,bırde pelvık kaslarını calıstırcı hareketler yapın yazıyor googlede,eşiniz boşalınca ıcınıze pelvık kaslarını calıstırın,bunlar benım dusuncelerım hepınızın gönlune gore versın ,üzülmeyın vaktı saatı gelınce oluyor ben 2,5 sene bekledım