- 26 Mayıs 2011
- 341
- 11
- 118
- Konu Sahibi KristalKelebek
-
merhaba kızlar. yine sıkıntılı bi konuyla burdayım. daha önceki konulardan bileceğiniz gibi eşimle aramızda problemler var. ve artık ben sevmediğimi, onu istemediğimi biliyorum. zaten uzun zamandır yataklarımız bile ayrı. ayrılık meselesini annemlere açtığım zaman annem sabret idare et düzelir diyor. bu evliliği ailem istemezken ben onlara zorla kabul ettirdim diye ısrarcı da davranamıyorum. etrafımda bu konuyu paylaştığm yaşı benden büyük olgun gün görmüş bi kaç kişi var. sakın çocuk falan yapma ve ondan kurtul diyor. sürekli düşünmekten başımın ağrısı hiç dinmiyor. son zamanlarda kalbimde aritmiler de olmaya başladı. bana akıl verin ne olur. şimdiden teşekkürler.
Canım empati yaparak düsününce haklı oldugun aşikar gecmis konularına da az cok baktım esinden sogudugunu falan yazmıssın. Ama ben yine de her eyi iyice ölç tart düsün derim cünkü aslında olaykarın çıkıs noktası 3. sahıslar tamam esinde korumus onları ama bir yuvanın yıkılması da kolay degil sonrasında üzülmeni istemem. ne olursa olsun suan aynı evdesiniz
belki onun yoklugunda bazı seyler daha cok canını yakmaya başlar ve is isten gecebilir Ama böyle bosvermis bir sekilde de kalmayın otur esinin karsısına önce dinle onu sonra anlat kendini bu aklından geçenleri......cünkü yıllarınızı vermissiniz bu ilskiye Tabi bütün bunlarn üstüne hala degismiyorsa bir seyler o zaman önüne bak derim en azından vicdanın rahat olurr...
Siz kafanızda bitirmişsiniz aslında, geriye işi resmiyete dökmek kalmış. Bir evin içinde 2 yabancı gibi yaşamaktansa bir an önce adım atmalı, gerekeni yapmalısınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
cnm aynı sorunları bnde yaşadım bız belkı maddı olarak sorun yaşamadık ama sureklı kendı ailesini koruyordu benm ailemde boşanmamı ıstemedı hıcbızaman eşimde....ama ben ılk aydan hamıle kaldım...onun ıcın okulumu bırktım senın gıbı ailemı karşıma aldım ama yınede yaranamadım ...ama şimdiii?
aradan 1,5 2 yıl gectı ne kavgalar neler yaşadık kı benm kayınvaldem seytana pabucunu ters cevırır nıtelıkte bı ınsan..ailemle eşim bıaraya gelıp sureklı konuştular cok kez ev terkettım ... erken dogum yaptım yıne ben suclu oldum....ama 1,5 senedir eşim annesıne babasına(kı kayınpederım pek karışmadıgı halde)hayır dıyebılıyor herşey o kadar değiştiki anlatamam ?nasılmı?kayınvaldeme eşimsiz gitmedim hatalarını gozlerımle esıme vurguladım tek kalmadım ve fazla gitmemeye basladım artık kayınvaldemde arayıp gel dıye ısrar edememeye başladı...cunku aılem esıme kızımı annene ezdırme annen hepimizle ugrasıyor bunu sende bılıyorsun bunu yapmayın cocugunuz var artık sakınlıgınızı koruyun dedı...ve esım zamanla yavas yavas duzeldı...bnde ailesını sıkayet etmemeye gıtmek ıstemıyorsam yok k... ağrıo,yok bogazım sıstı basıl ağrıo dıyıp giğtmıorum ama torunlarını gormek hakları ve cogu zaman onlara yollayıp esımle gezıoruz arada onlarla oturuyoruz ben daha cok kayınpederımle sohbet etmeyı sevıyorum hatta aramız oyle ıyıkı gecen gelıp aslı sana bışey gostermek ıstıyorum dedı bnde gittim annesıyle babasının evlılık cuzdanlarındakı resmı gostersdı annesının kıme benzedıgını sordu cvb veremedım ben sana benzettım kızım dedı...oyle mutlu oldumkı benı annesıne benzetmesıne bu bıle benm ıcın bı ılerleme:)bnce ıyı dusun ve ıı karar ver dul olmak bazen cok daha zor helekı çalışmıyorsan evlılıgın oturması bıraz uzun surebılır 3senede oturur derler bızım oturdu gıbı darısı dıgerlerının basına
Merhaba,
Tabi ki cok zor verilen kararlar bunlar ama zaten ekonomik ozgurlugun de varmis, sevmedigin bir adamla neden bir omur geciresin ki? Hadi seviyor olsan da ailesinden dolayi huzursuzluklariniz olsa neyse. Ama sevgi bittikten sonra bence o evliligi devam ettirmenin bir anlami yok. En kotu ihtimal gider yalniz yasarsin. En azindan sevmedigin bir insana katlanmak zorunda kalmazsin. Ailenin karsi cikmasini anlayabiliyorum onlar kisa vadede uzulecegini dusunuyorlardir. Ki haklilar da. Hic sevmedigin bir insan bile olsa bosanma sureci oldukca yipratici. Ama ya uzun vadede ne olacak? Ben daha once bosanmadim ama bosanan kuzenlerim oldu (ki severek bosandilar), aci cektiler, kilo verdiler, agladilar, uzulduler. Ama simdi 2 kuzenim de 2. evliliklerini yaptilar (ask evliligi) ve mutlular. Genclikte yapilan hatalarin hayatini mahvetmesine izin vermemelisin bence.
Allah kolaylik versin...
bugün üstüne bir de aldatıldığımı öğrendim. saatlerdir ağlıyorum...
canım benim yaa( nasıl ögrendin bu acıyı okadfar iyi bilirim ki daha tam atlatamadım bile ((((((((
aglama desemde fayda etmicek biliyorum çoccugun olmadıgı için şükür et ve kurtul bu adma dan beni baglayan çocuklarım olmuştu
bi süredir evde olması gereken saatlerde dışarıda oluyordu zaten. dün de allahın işi neti bi açtım karşıma onun yazışmaları çıkıvermez mi? ben beni aldattığı için üzülmedim aslında bekliyordum zaten böyle bişey. yaptığım yanlış seçim yüzünden yaşadıklarıma üzülüp ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?