etrafımdaki herkes ayrıl diyor ailem boşanmamı istemiyor...

Burda boşanan hiç kimse sonunun böyle olacağını bilerek evlenmemiştir elbette..
Zararın neresinden dönsen kardır diye düşün..Eğer gerçekten aldattığını da tescilledinse boşver ailen senin huzursuz olmanı aslaaa istemez..Çoluk çocuk olmadan bırakmak daha doğru sanki..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..Bolbol dua et içini ferahlat ve hayırlısını dile..

senin adına çok sevindim canım. ama benim eşim evliliğini kurtarmak adına kılını bile kıpırdatmıyo. tek bildiği beni suçlamak. ben de yoruldum artık.

cnm benimde esim hep bni suclardi ve seninki gibi kilini kipirdatmzdi yinede sen bilirsin hakkinda hayirlisi

artık ailem de ikna oldu. bundan sonra onu ikna etmem gerek ayrılık için. bu saatten sonra bi arada olamayız

lanet olsun bu ızdırap ne zaman bitecek. eşim olacak adam önce ayrılcam dedi şimdi vazgeçti. sinirlerim iyice yıprandı artık...

Simdi actigim eski konulara göz attim da bosanmakla ne kadar dogru bi karar vermisim. Evimin tapusunu devraldim. Sosyal cevrem genisledi.( evliyken kiskancliklari yuzunden arkadaslarimdan uzak duruyordum) yalniz basina dimdik ayaktayim mutluyum!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailen senin mutsuz bir evlilik yasaman icin israr ediyor sen onlara ne kdrda sorunlari anlatsanda onlar ne hissettigini bilmez o yuzden diyorum saygini kaybetme ailene karsi ama yani bu sonucta senin hayatin kimse senin yerine karar veremez sen ayrilmak istiyorsan ayrilirsin artik insanlar soyle yasamamizi istiyor boyle yasamamizi istiyor diye diye hayatimizida yasayamaz olduk sacma sapan engeller koyuyoruz ve bu cok yanlis !!!!

konu acilali 1/2 sene olmus,konu sahibi bosanmis bile. simdi dogru karar verdim bosanmakla diye konusunu guncellemis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…