Etrafımdakilere bakıp şaşırıyorum.Ben asla yaşayamayacağım

Jareau

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
351
172
23
30
Merhaba KK üyeleri
Yakında 24 olacağım.Üniversiteyi bitirdim.Doğru düzgün bir iş bulamıyorum hep geçici işler.Aşk hayatımda berbat benim yaşımdaki her kızın sevgilisi var yada nişanlısı yada kocası.Benim daha sevgilim bile yok.hayatımda ilk defa birini beğendim hoşlandım o da gidip başkasıyla nişanlandı.Benimle konuşurken onunla sevgiliymiş falan ayrı bir hikaye oda.Gözümde çok yücelttim tabi.Hiçbir özelliği olmadığı halde doğru düzgün bir işi bile yok ama hoşlandım ya bir kere herkesi onunla kıyaslıyorum.Herkes ondan daha kötüymüş gibi geliyor.İstediğim gibi birini bulamıyorum.Çok seçici değilim sadece genel kriterlerime uysun istiyorum(temiz olması apaçi olmaması düzgün giyinmesi vs)yakışıklılık zenginlik vb.aramıyorum yani ama bu bile yok düşünün artık.Küçük bir yerde yaşıyorum zaten.Başka bir şehirde iş bulmaya çalışıyorum hem yeni insanlarda tanırım diye ama başka bir şehirde de geçinmek zor asgari ücretle kiralar çok pahalı zaten.Etrafımda nişanlanan evlenen insanları gördükçe şaşırıyorum nasıl birbirlerini beğenip anlaşıp evlenmeye karar veriyorlar diye.Çünkü ben daha sevgililik aşamasına bile geçemiyorum kimseyle nişanlanmayı geçtim.Asla bunları yaşayamayacakmışım gibi geliyor.Çok üzülüyorum göğsümde bir taş var sanki.Her zaman biri gider allah çok daha iyisini verir diyorlar ama çok daha kötüleri çıkıyor karşıma.O kadar özeniyorum ki gönlüne göre biriyle evlenebilen kişilere.Yaşımın geçmek üzere olduğu imalarına da başladı zaten etrafımdakiler.Bir daha gerçekten hoşlanacağım biri karşıma çıkmayacağını düşünüyorum çok üzücü.Kader kısmet diyorlar ama beni seçmedi işte o kişi başkasını seçti bu bir seçim bana göre Sizlere sorum şu:Gerçekten umudunuzu kestiğiniz anda beklediğiniz kişi karşınıza çıktımı? ben çok umutsuzum delirmek üzereyim

Bende seninle ayni yastayim hic boyle dusunmedim, bana yazdiklarin cok sıkıcı geldi burasa boguldum. Kucuk bir yerde yasadigin icin insanlardan baski goruyorsun sanirim, herkesin sevgilisi olmak zorunda degil, zaten bu yasta da gerek yok emin ol. Oku, kendini gelistir, dil ogren ne biliyim dizi kulturun falan olsun

Kafana takarsan o şey inatla olmuyor. Murphy kanunları. Akışına bırak biraz hayatı, yaşın çok genç daha. Öyle bir yazmışsın ki başlığa bakınca Allah korusun ciddi bir hastalığın var falan zannettim. Depresyona girme bunun için. Algıda seçicilik yaşıyorsun muhtemelen, herkes gözüne batıyor. Yaydığın enerjiden dolayı sevgilin falan da olmuyor, olamıyor. Biraz akışına bırak, kendine odaklan; sevdiğin şeyleri yap. Olacağı varsa sen ne kadar düşünmesen de oluyor, olmayacağı varsa ağzınla kuş tut gene de olmuyor. Kendini strese sokmana, depresyona girmene değmeyecek şeyler bunlar. Milletin varsa var senin de olmayıversin hemen. Geç olsun güzel olsun.

Yazdiklarinizi ben de yazmistim konu actim hem de cok...
Baska seyler de var tabi bunlara ek.
Yasayan bilir cok zor yalan dunya nasip olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.
Belli de olmaz belki zamani vardir.
Ama bazen beterin beteri oluyor gelecegi de bilemiyoruz onun icin daha az aci vereni yasamak daha iyi oluyor.

İnsan hayatında dönem dönem bu tarz endişelere kapılabilir bence çok normal ama emin ol yaşın daha çok genç bende 25 olacağım nisanda . Daha çok yolun başındayız.
Güzel düşün güzel olsun

Bitanem, hepimizin bir alın yazısı var ve inşallah senin kaderinde de düzgün, efendi ve anlayışlı bir eş vardır. Ve bir gün onunla tanışıp o özendiğin heyecanların hepsini yaşayacaksın. Sadece henüz zamanı değil. Geç olması sorun değil, daha çok beklediğin için çok daha hayırlısı olacak belki de. :)

Hoslandigin kisi almayacagi kizla gonul egleniren kalbini girip harap eden biri.Anladigim kadariyla ilgisinden hoslanmissin.

Boyle bir adamla baskalarini kiyaslaman bile cok yanlis.Oncelikle karakterinden hoslan hayatin daha guzel hale gelir.

Umarim sevecegin hayirli bir es ile tanisirsin.Bu arada yasin cok gencmis.Mutsuz evlilik olacagina hayirli zamanda hayirli kisiyle olsun

Bu triplere girmek için biraz erken.
Ayrıca millete bakıp kendini üzme..
Yarın nişanlanırsın dügün sorarlar, evlenirsin cocuk, cocuk yaparsın 2. Cocugu sorarlar. Sonu gelmiyor bunun ya
Maalesef öyle Arkadaşlarımın arasında bir ben kaldım bekar

Valla bende kariyerdeki şansımin %1i aşkta olsa diyorum, tuttuğumu kopartiyorum

Ben de 25im ama hep falso bitiyor ilişkilerim, bi yönü tutmuyor, olmuyor, yalan, manipülasyon vs

Neyse en azından yalnız degilmisim
Benim kariyerde de şansım yok doğru düzgün bir iş bile bulamıyorum

Baskı görüyorum Maalesf

Teşekkür ederim haklısınız kafama çok takıyprum belkide bu yüzden olmuyor

İnsan istiyor herkes gibi güzel şeyleri yaşamayı

İnşallah çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)

Evet maalesef benimle sadece vakit geçirmek için konuşmuş.Umarım hayırlısı olur

Arkadaş çevrem ve komşular
Bence çevrenizden yahu. Benim nerdeyse tüm arkadaşlar da bekar kızlı erkekli çoğunun hiç sevgilisi olmamış sürekli yeme içme gezme derdindeler. Aile desen 30luk akrabalar evlenmedi bana birinin bir şey dediğini düşünemiyorum. Benim de bir sürü planım var zaten.

Ha şunu anlıyorum bir kere sevdim, çok da güzel bir şeydi, ondan daha iyisini düşünemiyordum ve çook ters köşe bitti.Bir an bir daha hissedersek çok güzel ki neden olmasın hayat akışında ama olmazsa da olmaz diğer güzelliklere odaklandığmdan aklıma gelmiyor bile.
Akışına bırak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…