Maalesef öyleBu triplere girmek için biraz erken.
Ayrıca millete bakıp kendini üzme..
Yarın nişanlanırsın dügün sorarlar, evlenirsin cocuk, cocuk yaparsın 2. Cocugu sorarlar. Sonu gelmiyor bunun ya
Arkadaş çevrem ve komşularOha kim o ima edenler. Kusura bakma ama 24 yaş daha yolun başı. Normal bir durum bu.
Benim kariyerde de şansım yok doğru düzgün bir iş bile bulamıyorumValla bende kariyerdeki şansımin %1i aşkta olsa diyorum, tuttuğumu kopartiyorum
Ben de 25im ama hep falso bitiyor ilişkilerim, bi yönü tutmuyor, olmuyor, yalan, manipülasyon vs
Neyse en azından yalnız degilmisim
Baskı görüyorum MaalesfBende seninle ayni yastayim hic boyle dusunmedim, bana yazdiklarin cok sıkıcı geldi burasa boguldum. Kucuk bir yerde yasadigin icin insanlardan baski goruyorsun sanirim, herkesin sevgilisi olmak zorunda degil, zaten bu yasta da gerek yok emin ol. Oku, kendini gelistir, dil ogren ne biliyim dizi kulturun falan olsun
Teşekkür ederim haklısınız kafama çok takıyprum belkide bu yüzden olmuyorKafana takarsan o şey inatla olmuyor. Murphy kanunları. Akışına bırak biraz hayatı, yaşın çok genç daha. Öyle bir yazmışsın ki başlığa bakınca Allah korusun ciddi bir hastalığın var falan zannettim. Depresyona girme bunun için. Algıda seçicilik yaşıyorsun muhtemelen, herkes gözüne batıyor. Yaydığın enerjiden dolayı sevgilin falan da olmuyor, olamıyor. Biraz akışına bırak, kendine odaklan; sevdiğin şeyleri yap. Olacağı varsa sen ne kadar düşünmesen de oluyor, olmayacağı varsa ağzınla kuş tut gene de olmuyor. Kendini strese sokmana, depresyona girmene değmeyecek şeyler bunlar. Milletin varsa var senin de olmayıversin hemen. Geç olsun güzel olsun.
İnsan istiyor herkes gibi güzel şeyleri yaşamayıYazdiklarinizi ben de yazmistim konu actim hem de cok...
Baska seyler de var tabi bunlara ek.
Yasayan bilir cok zor yalan dunya nasip olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.
Belli de olmaz belki zamani vardir.
Ama bazen beterin beteri oluyor gelecegi de bilemiyoruz onun icin daha az aci vereni yasamak daha iyi oluyor.
Teşekkür ederimİnsan hayatında dönem dönem bu tarz endişelere kapılabilir bence çok normal ama emin ol yaşın daha çok genç bende 25 olacağım nisanda . Daha çok yolun başındayız.
Güzel düşün güzel olsun
İnşallah çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)Bitanem, hepimizin bir alın yazısı var ve inşallah senin kaderinde de düzgün, efendi ve anlayışlı bir eş vardır. Ve bir gün onunla tanışıp o özendiğin heyecanların hepsini yaşayacaksın. Sadece henüz zamanı değil. Geç olması sorun değil, daha çok beklediğin için çok daha hayırlısı olacak belki de. :)
Evet maalesef benimle sadece vakit geçirmek için konuşmuş.Umarım hayırlısı olurHoslandigin kisi almayacagi kizla gonul egleniren kalbini girip harap eden biri.Anladigim kadariyla ilgisinden hoslanmissin.
Boyle bir adamla baskalarini kiyaslaman bile cok yanlis.Oncelikle karakterinden hoslan hayatin daha guzel hale gelir.
Umarim sevecegin hayirli bir es ile tanisirsin.Bu arada yasin cok gencmis.Mutsuz evlilik olacagina hayirli zamanda hayirli kisiyle olsun
Bence çevrenizden yahu. Benim nerdeyse tüm arkadaşlar da bekar kızlı erkekli çoğunun hiç sevgilisi olmamış sürekli yeme içme gezme derdindeler. Aile desen 30luk akrabalar evlenmedi bana birinin bir şey dediğini düşünemiyorum. Benim de bir sürü planım var zaten.Arkadaş çevrem ve komşular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?