Etrafımdakilere bakıp şaşırıyorum.Ben asla yaşayamayacağım

Canım 25 yaş ne ki ya...inşallah karsına cıkacaktır. İnsanlar 30 yasında evleniyor. Olmuyor ıkı uc sene sonra bosanıyor bir daha evlenıyor ve cocuk yapıyor yani düşün

insanlar ne der psikolojisi ile yaşama hayatı. demek ki senin için bazı şeyler olmaması gerekiyor ki olmamış.

sırasını bekle ve kendini üzme. arkadaş edinmeye bak. mesela ben arkadaşın olabilirim :)

Ben de 26 yaşındayım meslegim de var ama evlilik bi türlü nasip olmuyor. Hani diyolar ya nasip olunca dilin tutuluyo falan bunu yaşayıp tecrübe etmek istiyorum yalnız ölecekmişim gibi geliyor halam da bekar benim 50 yaşında herkes benimle "bak da halana benzeme" diye dalga geçiyor krizlerdeyim ya.

Dua edeceğim teşekkür ederim :) allah mutluluğunuzu daim etsin :)

24 yasimda isten cikarilmis, kpssye hazirlanmaya karar vermistim. Cunku ozelde is bulamadim vs.
Sevgilim falan yoktu, ustune 1 sene once terk edilmistim.
Yani demem o ki 24 yas bunalima girmek icun cok erken, aceleniz ne?
Çevremde ki herkes evli nişanlı vs olduğu için bunları düşünüyorum sanırım.Birde hoşlandığım kişinin başkasıyla nişanlanması hepten böyle düşünmeye itti beni

Canım 25 yaş ne ki ya...inşallah karsına cıkacaktır. İnsanlar 30 yasında evleniyor. Olmuyor ıkı uc sene sonra bosanıyor bir daha evlenıyor ve cocuk yapıyor yani düşün
Haklısınız çevrem evliliğe çok meraklı olduğu için etkileniyorum ister istemez

insanlar ne der psikolojisi ile yaşama hayatı. demek ki senin için bazı şeyler olmaması gerekiyor ki olmamış.

sırasını bekle ve kendini üzme. arkadaş edinmeye bak. mesela ben arkadaşın olabilirim :)
Çok arkadaşım var ama hepsi evli maalesef

Off off bu çevre baskısı

Off off bu çevre baskısı

Bence o çevreyi sustur konuştukları zaman.

Şahsen beni bu konuda gazlayan annemdi.

Aktif olarak olmasa da sürekli evlilik, evlilik diye diye 2 ay önce stres olmuştum.

Şimdi konusunu açtırmıyorum, konuyu değiştiriyorum veya tatlı-sert tersliyorum.

Kafam bir feraha çıktı

Dönüp bakıp dedim ki ya ben manyak mıymışım 25 yaşında evlilik diye içimi sıkmışım diye

Daha 24 yasindasjn gencecik minnacik bir kizsin, daha bakimli ve enerjik ol enerji cok onemli bu kadar karamsar olursan etrafina olumsuz enerji yayarsin pozitif ol

Ben daha 21 yaşındayım ama evlenemicem gibimi geliyor bu yazıları okuyunca gelecekteki kendimi gördüm inşallah hemen karşına hayırlı kısmet çıkar evlenirsin en geç 25 te evlenmek lazım bence oda en fazla bana göre.

Ne güzel yapmışsınız bende deneyeceğim :)

+1 katılıyorum çok doğru. Bence her genç kız bunları okumalı....Biz bunları yaşayarak öğrendik..

Aile konusuna da katılıyorum. Ben de oh kurtuluyorum derdim , meğerse en kötü aile elden iyiymiş. Koşa koşa geri döndüm aileme...

Çok şükür dönecek bir ailemiz vardı canım.
Maddi boyutunu geçtim , sonuçta çalışıyoruz o hallolur. Ama aile manevi boyut için inanılmaz önemli.
Rabbim karşımıza ailemize ve bize yaraşır kişiler çıkartsın inşallah.
Gençken insan aman ne olacak hallederim diyor ve ben daha halledebileni görmedim.
Neyse odur. Ne kadar değişebilir? Belki %10.
Mesela benim nişanlım 1 den evvel eve gitmiyor. Evlenince de eve gelirim ama sonra yine işe bakınırım, sende gelirsin hem benle diyor. Şimdi ben evlenince bu adam gece 1 de eve geliyor diye konu açsam , komik olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…