Evet ablamın arkadaşları hep bekardı ve iş sahibi olmaya çalışıyorlardı o yüzden onun öyle bi takıntısı olmadı.Benim arkadaşlarımın hepsi evli olduğu için bende bir eksiklik varmış gibi hissediyorumBence çevrenizden yahu. Benim nerdeyse tüm arkadaşlar da bekar kızlı erkekli çoğunun hiç sevgilisi olmamış sürekli yeme içme gezme derdindeler. Aile desen 30luk akrabalar evlenmedi bana birinin bir şey dediğini düşünemiyorum. Benim de bir sürü planım var zaten.
Ha şunu anlıyorum bir kere sevdim, çok da güzel bir şeydi, ondan daha iyisini düşünemiyordum ve çook ters köşe bitti.Bir an bir daha hissedersek çok güzel ki neden olmasın hayat akışında ama olmazsa da olmaz diğer güzelliklere odaklandığmdan aklıma gelmiyor bile.
Akışına bırak hayırlısı
Evet. Evliliğe asla dediğim an eşimle karşılaştım. İyi ki var. Herşey bir anda öyle bir oluyor ki şaşırıp kalıyor insan. Siz beklenti içine girmeyin ve hayati akışına bırakın. Herşey nasıl yoluna girecek göreceksiniz. Kalbinizi temiz tutun, karşınıza iyi insan mutlaka çıkacaktır.Merhaba KK üyeleri
Yakında 24 olacağım.Üniversiteyi bitirdim.Doğru düzgün bir iş bulamıyorum hep geçici işler.Aşk hayatımda berbat benim yaşımdaki her kızın sevgilisi var yada nişanlısı yada kocası.Benim daha sevgilim bile yok.hayatımda ilk defa birini beğendim hoşlandım o da gidip başkasıyla nişanlandı.Benimle konuşurken onunla sevgiliymiş falan ayrı bir hikaye oda.Gözümde çok yücelttim tabi.Hiçbir özelliği olmadığı halde doğru düzgün bir işi bile yok ama hoşlandım ya bir kere herkesi onunla kıyaslıyorum.Herkes ondan daha kötüymüş gibi geliyor.İstediğim gibi birini bulamıyorum.Çok seçici değilim sadece genel kriterlerime uysun istiyorum(temiz olması apaçi olmaması düzgün giyinmesi vs)yakışıklılık zenginlik vb.aramıyorum yani ama bu bile yok düşünün artık.Küçük bir yerde yaşıyorum zaten.Başka bir şehirde iş bulmaya çalışıyorum hem yeni insanlarda tanırım diye ama başka bir şehirde de geçinmek zor asgari ücretle kiralar çok pahalı zaten.Etrafımda nişanlanan evlenen insanları gördükçe şaşırıyorum nasıl birbirlerini beğenip anlaşıp evlenmeye karar veriyorlar diye.Çünkü ben daha sevgililik aşamasına bile geçemiyorum kimseyle nişanlanmayı geçtim.Asla bunları yaşayamayacakmışım gibi geliyor.Çok üzülüyorum göğsümde bir taş var sanki.Her zaman biri gider allah çok daha iyisini verir diyorlar ama çok daha kötüleri çıkıyor karşıma.O kadar özeniyorum ki gönlüne göre biriyle evlenebilen kişilere.Yaşımın geçmek üzere olduğu imalarına da başladı zaten etrafımdakiler.Bir daha gerçekten hoşlanacağım biri karşıma çıkmayacağını düşünüyorum çok üzücü.Kader kısmet diyorlar ama beni seçmedi işte o kişi başkasını seçti bu bir seçim bana göreSizlere sorum şu:Gerçekten umudunuzu kestiğiniz anda beklediğiniz kişi karşınıza çıktımı? ben çok umutsuzum delirmek üzereyim
Merhaba KK üyeleri
Yakında 24 olacağım.Üniversiteyi bitirdim.Doğru düzgün bir iş bulamıyorum hep geçici işler.Aşk hayatımda berbat benim yaşımdaki her kızın sevgilisi var yada nişanlısı yada kocası.Benim daha sevgilim bile yok.hayatımda ilk defa birini beğendim hoşlandım o da gidip başkasıyla nişanlandı.Benimle konuşurken onunla sevgiliymiş falan ayrı bir hikaye oda.Gözümde çok yücelttim tabi.Hiçbir özelliği olmadığı halde doğru düzgün bir işi bile yok ama hoşlandım ya bir kere herkesi onunla kıyaslıyorum.Herkes ondan daha kötüymüş gibi geliyor.İstediğim gibi birini bulamıyorum.Çok seçici değilim sadece genel kriterlerime uysun istiyorum(temiz olması apaçi olmaması düzgün giyinmesi vs)yakışıklılık zenginlik vb.aramıyorum yani ama bu bile yok düşünün artık.Küçük bir yerde yaşıyorum zaten.Başka bir şehirde iş bulmaya çalışıyorum hem yeni insanlarda tanırım diye ama başka bir şehirde de geçinmek zor asgari ücretle kiralar çok pahalı zaten.Etrafımda nişanlanan evlenen insanları gördükçe şaşırıyorum nasıl birbirlerini beğenip anlaşıp evlenmeye karar veriyorlar diye.Çünkü ben daha sevgililik aşamasına bile geçemiyorum kimseyle nişanlanmayı geçtim.Asla bunları yaşayamayacakmışım gibi geliyor.Çok üzülüyorum göğsümde bir taş var sanki.Her zaman biri gider allah çok daha iyisini verir diyorlar ama çok daha kötüleri çıkıyor karşıma.O kadar özeniyorum ki gönlüne göre biriyle evlenebilen kişilere.Yaşımın geçmek üzere olduğu imalarına da başladı zaten etrafımdakiler.Bir daha gerçekten hoşlanacağım biri karşıma çıkmayacağını düşünüyorum çok üzücü.Kader kısmet diyorlar ama beni seçmedi işte o kişi başkasını seçti bu bir seçim bana göreSizlere sorum şu:Gerçekten umudunuzu kestiğiniz anda beklediğiniz kişi karşınıza çıktımı? ben çok umutsuzum delirmek üzereyim
İnşallah beklediğimize değer :)Aynı şeyleri ben de hissediyorum bazen . Yaşım 21 yaşıtlarıma bakıyorum sevvgilileriyle adalara pikniğe gitmekten falan bahsediyorlar ben de oturup dinliyorum iç geçirerek . O kadar yabancısı olduğum bir konu
Benim de pek umudum yok ama bakalım beklediğimize değecek mi yoksa züğürt tesellisi mi ...
Çok sevindim bunu duyduğuma allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahEvet. Evliliğe asla dediğim an eşimle karşılaştım. İyi ki var. Herşey bir anda öyle bir oluyor ki şaşırıp kalıyor insan. Siz beklenti içine girmeyin ve hayati akışına bırakın. Herşey nasıl yoluna girecek göreceksiniz. Kalbinizi temiz tutun, karşınıza iyi insan mutlaka çıkacaktır.
Bu gönül işlerine odaklanıp bunu dert ederseniz çok bunalır ve hayal kırıklığına uğrarsınız
Çok teşekkür ederim önerileriniz için umarım benim karışmada istediğim gibi biri çıkarböyle konulara hep aynı şeyi yazıyorum yine yazacağım. herkesin yaşadığı hissettiği kendine ağır arkadaşlar...
kimi 40 yaşına gelir ne evliliği ya der, kimi 20 yaşında evlenmeye hazırdır bu kişiden kişiye çok farkeder. hayatında biri olmasını mı istiyorsun yoksa evlilik mi? ona göre davranmalısın bence. hayatına biri girsin istiyorsan arkadaşlarınla takıl bol bol sosyalleş çevrende birini gördün mü, olur olmaz diye düşünme boncuk dağıt gitsin.
ama evlilik diyorsan o zaman kafa olarak evliliğe hazırlanman lazım. etrafında illa aile büyüklerin vardır. güvendiğin sır tutabilecek birilerine söyle evlenmek istiyorum diye tanıştırsınlar birileri ile.
ama bence fazla takıntı yapma. olacak zamanı değiştiremezsin. ben de senin yaşlarındayken aynıydım zehir ettim kendime 2-3 yılı sonra hiç aklımda yokken pat diye eşim çıktı karşıma evleniverdim. ne olduğunu bile anlamadım. o yüzden kendini sev, önemse. evlilik sevgili aşk hepsi gelir. önce kendinle aşk yaşa
Seçiçi olduğum için evlenemediğimi söylüyor herkesEvlenen herkes çok mutlu ya... İyi düşün bunun çıldırmacalı günleri var. Çoluğu çocuğu pttan boktan sebeplerden kavgası gürültüsü ümidi kesip kavgasız gürültüsüzü. Sen birini arama eksiklikte duyma bırak birileri seni arasın sen bu arada kendini geliştir. Vveee seçici ol. İlerde işe yarar
Merhaba KK üyeleri
Bana sa çok garip gelirdi nasıl bulup evleniyorlar diye ama nasip oldumu oluyo 28 de evlendim 32 yaşındayım iki çocuk annesiyim hayat böyle bişey çok şükür bu günümüze Allah yazdıysa gönlünü ferah tut hayırlısını bekle cnmMerhaba KK üyeleri
Greeşimmm 24 ü bize geri verseler keşke?25 imde evlendim, 31 imde boşandım. Evli olmak için asla evlenme. Evlenmek çok büyük sorumluluk ve hiç de dışardan göründüğü gibi tozpembe değil. Doğru insanı bekle, hangi yaşta olursa olsun. Birde kendini geliştir, nasıl bir insan bulmak istiyorsun sende öyle olmalısın ki öyle bir insan sana çekilsin.
Çok gençsin yaa keşke o yaşıma dönsem valla
Bir de hiç ummadığın anda çıkar karşına kısmetin, umudunu kestiğin anda. Daha doğrusu tek odak noktan o olmadığı anda.
Greeşimmm 24 ü bize geri verseler keşke?
Hatta aynı okulda okusak keşke
Of gerçekten bunun için neleri vermezdim ya...
24 yaşımı bana geri verseler keşke..
En son düşüneceğim şey koca olurdu.
Bak ben 22 yaşında evlendim. Çok cahildim. tam 3.5 yıl sonra boşandım.
Geldim 29 yaşına yeniden nişanlandım. Ama inan bu sefer ilişkimi o kadar güzel yaşıyorum ki.
Karmaşa yok, ne istediğimi biliyorum ve en önemlisi kendime çok fazla değer veriyorum.
Yerinde olsam kariyerime odaklanırdım.
24 yaşımı bana geri verseler keşke..
En son düşüneceğim şey koca olurdu.
Bak ben 22 yaşında evlendim. Çok cahildim. tam 3.5 yıl sonra boşandım.
Geldim 29 yaşına yeniden nişanlandım. Ama inan bu sefer ilişkimi o kadar güzel yaşıyorum ki.
Karmaşa yok, ne istediğimi biliyorum ve en önemlisi kendime çok fazla değer veriyorum.
Yerinde olsam kariyerime odaklanırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?