teşhisli bir narsist. Psikolog bile uzak dur dedi.
Haha kız senin aklına böyle şeyler nasıl geliyor anlamadım vallaGeçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki.
BENDE KENDİ BASINA GELEN BİŞEYİ ANLATIYOSUN SANIP OKUDUM YAGeçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki.
BENDE KENDİ BASINA GELEN BİŞEYİ ANLATIYOSUN SANIP OKUDUM YA
Haha kız senin aklına böyle şeyler nasıl geliyor anlamadım valla
Asla yüzüne bakmıyorum söylediklerine cevap vermiyorum bu şekilde daha iyi hissediyorum ama umursanmadığını anlayınca dozunu arttırıyor başkalarını yanına çekmeye çalışıp iftiraya kadar vardırıyorÖğrenmelisin arkadaşım öğrenmelisin.
Sana zarar veren insanları yok saymayı öğrenmelisin!
Islak kek niyetine kupkuru keklerini yemişliğimşz var ama bir şey söyleyemiyoz işte.En basiti bir gun sen yap anlattigin kekide biz yiyelim gerekliyse overiz kendi kendini ovmekle olmaz diyin.
Aileden biri malesef. Psikolog bir arkadaşıma burda anlatamadığım kadar ciddi zararlarını anlattım o dedi kendi psikoloğum uzak dur dedi ayrıca kendi gittiği psikiyatristle kavga etmiş biri normal biri bile kesinlikle onun normal olmadığını anlıyor.Çok ilginç yani ne kadar yakının ki bir psikolog hastasının özelini size deşifre edebiliyor?
Yanlış mı anlıyorum, kimin psikologu bu?
Ablası mısınız, ilgilenen kuzeni filan mısınız necisiniz?
Hayır aile içinden biri değilse, arkadaş diye geçiniyorsa suratına "Tanışıyoruz diye arkadaşım değilsin, ilgilenmiyorum" diye çarpabilirsiniz sıkılganlığınızı.
Aileden malesef. Hayor kıskanılıcak bir şeyim olsa tamam ondan kıskanıyor dicem ama yok. Senelerdir çekiyorum kahrınıKim ki bu allah aşkına iş yerinizde mi
Kıskanma bu kadar yav desen olacak mal mıdırlar nedirler yav
aa sanıyorum ko başına gelmiş yazmış ksfadanGeçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki.
Geçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki.
ben bu potansiyeldeki bir insandan beklerim bunuSonra başlamasın bana negatif enerji veriyor onun yüzünden evde kaldım diye.
Olsun işte sana iyi davranır en azındanSonra başlamasın bana negatif enerji veriyor onun yüzünden evde kaldım diye.
Direkt repliğe girince herkes öyle sandı :) kinlendiğim kişilerin kısmetini bağlıyorum düşmanı olanlar müracaat etsin falanaa sanıyorum ko başına gelmiş yazmış ksfadan
Geçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki.
Benim iki tane ilerizekalı kuzenim de beni kıskanır onlardan nefret ettiklerimi de biliyorlar üstelik onları korkutmak güzel oluyor ahahAileden malesef. Hayor kıskanılıcak bir şeyim olsa tamam ondan kıskanıyor dicem ama yok. Senelerdir çekiyorum kahrını
Kaşınanı kaşımak gerek dimiben bunu yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?