Etrafımızdaki vampirler

kakkumi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
175
114
18
Merhaba arkadaşlar çok sinirim bozuk sıcağı sıcağına yazıyorum hemen. Benim çok yakınımda biri var sürekli gözleri üzerimde öyle böyle değil. Her yaptığım hareketi inceliyor abuk subuk yorumlar yapıp sinirimi bozuyor toplum içinde küçük düşürmeye çalışıyor. Belli bir konu olmasına gerek yok her fırsatta kendine pay biçiyor benim üzerimden kendini üstün gösterip beni aşağılıyor kendince. Bir kek yapıyorum basit ıslak kek hemen başlıyor sen ölçüyle yapıyorsun ben öyle bir yapıyorum ki bardak bile kullanmıyorum hemen pratik göz kararı koyuyorum çok hızlıyım elim çabuktur hemen göz kararı şipşak koyarım harika olur. Saatlerce anlatır yetmez ertesi gün açar o konuyu başlar anlatmaya. En ufak bir şeyde bile böyle. Herşeyine alıştım sesimi çıkarmıyorum yüzüne bile bakmıyorum kesinlikle kendimi korumak amacıyla ama karşımda teşhisli bir narsist. Psikolog bile uzak dur dedi. Ben ne uzak dursamda peşimi bırakmıyor. En rahatsız olduğum şeylerden biri duruyor karşımda gözünü benden ayırmadan bakıyor kesinlikle bakmamama rağmen. On saat otursak on saat beni izler bıkmadan. Bir şey bulup laf atmayıda ihmal etmez. Hayır anlamıyorum ne güzelim ne çirkin ne buluyor bu kadar bakıcak. Sürekli kendini benimle kıyaslamasıda cabası. İllallah ettim artık ne yapıcağımı bilmiyorum. Biraz yazıp rahatlamak istedim sadece. Bir bilen varsa bir yol göstersin Allah rızası için

teşhisli bir narsist. Psikolog bile uzak dur dedi.

Çok ilginç yani ne kadar yakının ki bir psikolog hastasının özelini size deşifre edebiliyor?
Yanlış mı anlıyorum, kimin psikologu bu?
Ablası mısınız, ilgilenen kuzeni filan mısınız necisiniz?
Hayır aile içinden biri değilse, arkadaş diye geçiniyorsa suratına "Tanışıyoruz diye arkadaşım değilsin, ilgilenmiyorum" diye çarpabilirsiniz sıkılganlığınızı.

Kim ki bu allah aşkına iş yerinizde mi
Kıskanma bu kadar yav desen olacak mal mıdırlar nedirler yav

Geçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki.

Haha kız senin aklına böyle şeyler nasıl geliyor anlamadım valla

Sen neden bu şahısa haddini bildirmiyosun.
Sen buna es vermezsen bu daha cok yapar.
Hayırdır senin benimle bir zorunmu var benm hakkımda yorum yapma hoşlanmyrm ne herkesin yanında beni aşşağılıyosun arkadaşım iyi misin sen ? bunu diyemiyomusn ya içinde kalıcagına onun içinde kalsın.

BENDE KENDİ BASINA GELEN BİŞEYİ ANLATIYOSUN SANIP OKUDUM YA

Öğrenmelisin arkadaşım öğrenmelisin.
Sana zarar veren insanları yok saymayı öğrenmelisin!
Asla yüzüne bakmıyorum söylediklerine cevap vermiyorum bu şekilde daha iyi hissediyorum ama umursanmadığını anlayınca dozunu arttırıyor başkalarını yanına çekmeye çalışıp iftiraya kadar vardırıyor
En basiti bir gun sen yap anlattigin kekide biz yiyelim gerekliyse overiz kendi kendini ovmekle olmaz diyin.
Islak kek niyetine kupkuru keklerini yemişliğimşz var ama bir şey söyleyemiyoz işte.
Aileden biri malesef. Psikolog bir arkadaşıma burda anlatamadığım kadar ciddi zararlarını anlattım o dedi kendi psikoloğum uzak dur dedi ayrıca kendi gittiği psikiyatristle kavga etmiş biri normal biri bile kesinlikle onun normal olmadığını anlıyor.
Kim ki bu allah aşkına iş yerinizde mi
Kıskanma bu kadar yav desen olacak mal mıdırlar nedirler yav
Aileden malesef. Hayor kıskanılıcak bir şeyim olsa tamam ondan kıskanıyor dicem ama yok. Senelerdir çekiyorum kahrını

aa sanıyorum ko başına gelmiş yazmış ksfadan

Sonra başlamasın bana negatif enerji veriyor onun yüzünden evde kaldım diye.

bunu dert edecek ne var yahu! koy lafı gedıgıne bak bır daha senınle muhatap oluyor mu?
bırak alınan alınır darılan darılır. nasıl dert etmıssın kendıne.
çok da fifi

ben bunu yaparım

Aileden malesef. Hayor kıskanılıcak bir şeyim olsa tamam ondan kıskanıyor dicem ama yok. Senelerdir çekiyorum kahrını
Benim iki tane ilerizekalı kuzenim de beni kıskanır onlardan nefret ettiklerimi de biliyorlar üstelik onları korkutmak güzel oluyor ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…