Mig nasıl yazmışsın şipşakGeçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki.
Asla yüzüne bakmıyorum söylediklerine cevap vermiyorum bu şekilde daha iyi hissediyorum ama umursanmadığını anlayınca dozunu arttırıyor başkalarını yanına çekmeye çalışıp iftiraya kadar vardırıyor
Islak kek niyetine kupkuru keklerini yemişliğimşz var ama bir şey söyleyemiyoz işte.
Aileden biri malesef. Psikolog bir arkadaşıma burda anlatamadığım kadar ciddi zararlarını anlattım o dedi kendi psikoloğum uzak dur dedi ayrıca kendi gittiği psikiyatristle kavga etmiş biri normal biri bile kesinlikle onun normal olmadığını anlıyor.
Aileden malesef. Hayor kıskanılıcak bir şeyim olsa tamam ondan kıskanıyor dicem ama yok. Senelerdir çekiyorum kahrını
Bi anda ampul yanıyor kafamda kurkcumMig nasıl yazmışsın şipşakben de gerçek birşey sandım bir an , aklımda bulunsun
Ben okudum ve not ettim biyere bu yaziyi cunku.Baya uzun bir yazı paylaştım ama en azından ne ile karşı karşıya olduğunuzu anlayın . Okumanızı tavsiye ederim.
İnanır misiniz,nasıl bi insansınız,merak etttim.Bilmiyorum,ne alaka ama,oyle işte
Kendi beni kıskanmasına rağmen öyle dersem herkese bakın bana ne dedi beni kıskanıyor diye anlatır bu sefer öyle bir insanki tahmin bile edemezsiniz. Erkek arkadaşımla aramı bile bozdu beni kötüleyerek iftira atarak. Çocuk başta hayır asla öyle biri değil demesine rağmen zamanla beynini yıkamış. Bütün konuşmaları okudum ordan biliyorum."Tamam cınım sen en mükemmelsin, en süper sensin tamam hıhı" de geç. Psikologunun böyle söylediğini nereden biliyorsunuz bu arada, tüm sayfaları okumadım.
Ne bakımdan cınımİnanır misiniz,nasıl bi insansınız,merak etttim.Bilmiyorum,ne alaka ama,oyle işte
Kendi beni kıskanmasına rağmen öyle dersem herkese bakın bana ne dedi beni kıskanıyor diye anlatır bu sefer öyle bir insanki tahmin bile edemezsiniz. Erkek arkadaşımla aramı bile bozdu beni kötüleyerek iftira atarak. Çocuk başta hayır asla öyle biri değil demesine rağmen zamanla beynini yıkamış. Bütün konuşmaları okudum ordan biliyorum.
Psikolog arkadaşım narsist olduğunu söyledi. Ayrıca kendi de psikiyatriste gidiyordu ve doktorla tartışıp bıraktı. Biliyorsunuz tedavisi en zor olan şeyler antisosyal kişilik ve narsistik kişilik bozukluğudur
ne burcusunuz merak ettimNe bakımdan cınım
Aslanne burcusunuz merak ettim
Etrafımızda o kadar çok böyle insan var ki, biz farkında değiliz.Ben okudum ve not ettim biyere bu yaziyi cunku.
Ne zamandir dusunuyodum esim nasil bi insan niye boyle bu adam diye tam canladiramiyodum da kafamda dusuncelerim yetmiyodu ama anladim ki esim pasif agresifmis meger dedikodu haric yuzde 90benim esimi tarif ediyo
bigun bana nasil biri oldugunu sorarsa bagira bagira bunu okuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?