• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etrafımızdaki vampirler

Ben olsam hayırdır bir şey mi oldu, bir diyeceğin mi var derim. Her bakışını yakaladığımda bunu söylerim. Sürekli aynı sözü duymak istemez herhalde :)
Kendini övdüğü zaman bir şey demeyebilirsin ama seni yerdiği zaman cevabını vermek daha iyi olur. Burada senin görmezden gelmen değil de sanki onun meydanı boş bulup atıp tutması sözkonusu.

o avartar senın m pekı ?
ard nıyetle yaklasıyor o vampıs bellı kı

Ay traji komikmis ben cok egrnirim boyle tiplerle;)
Yap keki yiyelim de iykkk kekten sogudum sayende de.
Paso elestir o senden kacmaya baslar;)

Geçen falcıya gittim senin enerjin çok yüksek kinlendiğin kişilerin kısmetini bağlıyorsun farkında olmadan onları lanetliyorsun ben sana fal bakamıcam dedi ücreti bile almadı o günden beri de tuhaf hissediyorum falan de tırsar belki. :KK53:
Mig nasıl yazmışsın şipşak :27: ben de gerçek birşey sandım bir an , aklımda bulunsun :27:

Asla yüzüne bakmıyorum söylediklerine cevap vermiyorum bu şekilde daha iyi hissediyorum ama umursanmadığını anlayınca dozunu arttırıyor başkalarını yanına çekmeye çalışıp iftiraya kadar vardırıyor

Islak kek niyetine kupkuru keklerini yemişliğimşz var ama bir şey söyleyemiyoz işte.

Aileden biri malesef. Psikolog bir arkadaşıma burda anlatamadığım kadar ciddi zararlarını anlattım o dedi kendi psikoloğum uzak dur dedi ayrıca kendi gittiği psikiyatristle kavga etmiş biri normal biri bile kesinlikle onun normal olmadığını anlıyor.

Aileden malesef. Hayor kıskanılıcak bir şeyim olsa tamam ondan kıskanıyor dicem ama yok. Senelerdir çekiyorum kahrını

Aileden kim? Abla falan mı? Görüşmemek veya hayatından çıkarmak çok mu zor.

Baya uzun bir yazı paylaştım ama en azından ne ile karşı karşıya olduğunuzu anlayın . Okumanızı tavsiye ederim.
Ben okudum ve not ettim biyere bu yaziyi cunku.
Ne zamandir dusunuyodum esim nasil bi insan niye boyle bu adam diye tam canladiramiyodum da kafamda dusuncelerim yetmiyodu ama anladim ki esim pasif agresifmis meger dedikodu haric yuzde 90benim esimi tarif ediyo
:olamaz: bigun bana nasil biri oldugunu sorarsa bagira bagira bunu okuyacam:KK70:

vardı benimde buna benzer arkadaşım kestim görüşmeyi okullarımız ayrılınca en sert konuşmanı yap kökten hallet bunu gibiler nezaketten anlamaz

"Tamam cınım sen en mükemmelsin, en süper sensin tamam hıhı" de geç. Psikologunun böyle söylediğini nereden biliyorsunuz bu arada, tüm sayfaları okumadım.

"Tamam cınım sen en mükemmelsin, en süper sensin tamam hıhı" de geç. Psikologunun böyle söylediğini nereden biliyorsunuz bu arada, tüm sayfaları okumadım.
Kendi beni kıskanmasına rağmen öyle dersem herkese bakın bana ne dedi beni kıskanıyor diye anlatır bu sefer öyle bir insanki tahmin bile edemezsiniz. Erkek arkadaşımla aramı bile bozdu beni kötüleyerek iftira atarak. Çocuk başta hayır asla öyle biri değil demesine rağmen zamanla beynini yıkamış. Bütün konuşmaları okudum ordan biliyorum.
Psikolog arkadaşım narsist olduğunu söyledi. Ayrıca kendi de psikiyatriste gidiyordu ve doktorla tartışıp bıraktı. Biliyorsunuz tedavisi en zor olan şeyler antisosyal kişilik ve narsistik kişilik bozukluğudur

Kendi beni kıskanmasına rağmen öyle dersem herkese bakın bana ne dedi beni kıskanıyor diye anlatır bu sefer öyle bir insanki tahmin bile edemezsiniz. Erkek arkadaşımla aramı bile bozdu beni kötüleyerek iftira atarak. Çocuk başta hayır asla öyle biri değil demesine rağmen zamanla beynini yıkamış. Bütün konuşmaları okudum ordan biliyorum.
Psikolog arkadaşım narsist olduğunu söyledi. Ayrıca kendi de psikiyatriste gidiyordu ve doktorla tartışıp bıraktı. Biliyorsunuz tedavisi en zor olan şeyler antisosyal kişilik ve narsistik kişilik bozukluğudur

Aslında bütün kişilik bozukluklarının tedavisi zordur :) Anladım, narsist olmaktan daha ciddi problemleri olduğu izlenimini uyandırdı bende. Bence elinizden geldiğince iletişiminizi kesmeye çalışın yapacak bir şey yok.

Ben de zannettim ki kaderindeki Edward'ı seçemeyen , bulamayan Bella'nın hazin bir hikayesini okuyacağım...

Ben okudum ve not ettim biyere bu yaziyi cunku.
Ne zamandir dusunuyodum esim nasil bi insan niye boyle bu adam diye tam canladiramiyodum da kafamda dusuncelerim yetmiyodu ama anladim ki esim pasif agresifmis meger dedikodu haric yuzde 90benim esimi tarif ediyo
:olamaz: bigun bana nasil biri oldugunu sorarsa bagira bagira bunu okuyacam:KK70:
Etrafımızda o kadar çok böyle insan var ki, biz farkında değiliz.
En tehlikesi pasif olanlar anlayamıyorsun çünkü ne olduğunu, adını koyamıyorsun.
Oku kocana da farketsin kendini adam diyecek ben neymişim

:KK48::KK48::KK48:

Back
X