neden sadece evli bayanlar bekar bayanları taklit edenler olmaz mısempatiksalakcinni
Fesatlık medeni duruma göre değişmiyi sempatiksalakcinni
Taklit edenler elbette ki oluyor.İyi niyetli olup örnek alanlara lafım olmaz benim.Örnek alınmak bu noktada güzel bile.opuyorumnanaktan Ama sinsi sinsi bu işi yapanlar sinirimi bozar.Yanyana gezeceksek benim saçımı,kıyafetimi örnek alıp ikiz gibi de gezmek istemem.Üzerimdeki kıyafeti nerden aldığımı sorsalar hemen söylerim,bazı insanlar saklar.Onlara da anlam veremem doğrusu.Saçımı nerde kestirip boyattığımı da soran olur.Fiyatını söylemem ama. sempatiksalakcinni Çok diyecekleri için.kaydirigubbakcemile3
Kısacası zararsızsa evimden,saçımın teline kadar öğrenmek istediği şeyleri sorabilirler.boshayallersmile
neden sadece evli bayanlar bekar bayanları taklit edenler olmaz mısempatiksalakcinni
evet var eltim benim kıyafetlerime özeniyor aldığım kıyafetlerden almaya çalışiyor galibe bende taklit ediliyorum ......
canım tam yazacaktım konuna ahada baktım,evli bayanlar demişsin. o yüzden yazamadım
bende soranlara söylerim ama birde sormadan iç geçirip öğrenmeye çalışanlar var :))
en çok sinirimi bozan aaa hiç güzel değil ya da olmamış diyen kişiler,daha sonra koşa koşa aynı şeyi yapıyorlar :))
Bundan vardı bende bir tane.Kızın komplekslerini çekmemek adına yılda birkez görür oldum.sempatiksalakcinni Nasıl saldıracağını şaşırıyor kız.Bakışları da çok rahatsız edici.Nedense benim yanımdayken kızın lüks olma tutkusu kabarıyor.En son araba alıyordu.Keşke alsa,mutlu olurum ben,ama fesatlık yaptığı ,aklınca yarışa girdiği için kızıyorum ben.Alacak durumu yok şu an ,o nelerden bahsediyor.Tuhaf yani böyle insanlar da var.Araban ,evin olmasın ne olacak ? Hem Allah kalbi güzel olana verir de, bunda o da yok.Sırf maddi değil,manevi konularda da böyle.İlişki kıskanma,işini kıskanma...Çok tehlikeli,Ferhunde diyorum ben ona.:roflol:
kelime eksikliği yapmışım diyelim :))
hadi sende paylaş bizimle
o zaman anlatayım. bir arkadaşım vardı. neyse uzağız artık. ayrı şehirlerdeydik. bana geldiği zaman hemen kıyafetlerimin aynısı alınırdı. üstümde görmüşse nereden aldın şuradan hadi bakaalım kalmışmı bakılır alınırdı.
rujum mesela,beğenilir aynısı alınırdı.
aynı şehirde yaşamaya başladığımızda,bir alışverişe çıkarız. ben bir kıyafet beğenirim onun bedeni benden zayıftı. denerim. mesela bana küçük geldi. tüh derdim ,olmadı ya bana. aaa ben bakayım birde derdi giyerdi hemen alırdı. tabii bende almak isteyipte çok beğendiğim ama tek numarası kalmış o kıyafeti üstünde görürdüm. hatta ortak bir arkadaşımızda bu huyunu bilirdi,bir gün bir triko beğendi çok güzel denedi alayım dedi. ellerinde çok kalmamış. değişik renklerde 6 tane triko.... hemen onda görünce atıldıı bende alayım bundan diye. kız ordaki bütün trikoları topladı üzgünüm canım hepsini ben alıyorum dedi. kaldı öyle bizimki alamadı ne yazık kikaydirigubbakcemile3
benim tarzım taklit edilecek gibi değilo yüzden yaşamadım böyle bir sorun.
yalnız üniversitedeyken taşradan gelen, ne giyinmeyi ne makyajı bilen; sosyal ilişkilerinde ve tabii duygusal hayatında son derece başarısız, özgüvensiz bir arkadaşımız vardı. çok iyi bir insan olduğunu düşündüğümüzden(hatta buna adeta iman ettiğimizden) aramıza aldık, dostluğun gerektirdiği her türlü dayanışmayı kurduk. 4 sene sonunda her anlamda tüm çehresini değiştirdiğimiz, kendine güveni tam, erkeklerin artık menziline de giren arkadaşımızın içinde bize karşı kin biriktirdiğini öğrenmiş olduk. ne ezdik, ne aşağıladık sadece üniversite ortamına girdiği gibi çıkmasın, biraz kentli zevkleri olsun istedik. demek ki hiç kimseyle eşitsiz ilişki kurmayacakmışız diye özeleştiri verdik.
hala aklımdan çıkmayan ve "elin kezbanına harcadığımız zamana, gösterdiğimiz tahammüle yazık" diye kendimi yatıştırdığım yol kazam budur.
bir insanın önce rol modeli oluyorsun sonra vefasızca,insafsızca hedefine yerleşiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?