Etrafınızda sizi taklit edenler varmı ?

elbette..

ama taklit ediyor örnek mi alıyor çözemedim.. sıkça edilirim bunu her iki annemde söyler. birşey yaptığım an her iki annemde falancada yapacaktır der:)

mutlaka yapacaktır ozaman :)))

tamda yazmak istediklerimi söylediğin için aynen katılıyorum taklit edilmek örnek alınmak güzeldir bende çoğu zaman taklit edilirim ve mutlu olurum ama sinsi tipleri hiç sevmem :umursamaz: hemen hayatımdan uzaklaştırırım :umursamaz: bende sorduklarında söylerim ama bazı tipler var sizden öğreniyorlar sonrada siz onlarda öğrenmişsniz gibi davranıyorlar çevredealsanaalsanasmile

Allahım duygularıma tercüman olmuşsun evet birde her haltı kıskanalar var :lepi:bencede kıskanma çok tehlikeli hemen hayatımdan uzaklaştırırım kıskanç insanları kaydirigubbakcemile Allah ferhunde tipli tiplerden korusun :Saruboceq:sırnaşık şey

Bir arkadaşım rengine kadar arabamın aynısında ve aynı benim telefonumdan almıştı ama taklit diye düşünmemiştim o zaman. Tesadüftü herhalde, öyle denk geldi. Yine de düşününce tuhaf geliyor aslında.

kanyanam la görümcem taklit ederler. ilk baslardan kavrayamamistim.sonralari düsündükce. deri ceket almistim. hemn kaynanam .benimkinin aynisini kizina aldi.kendine de diktirdi.ben bir elbise alayim.gider aynisindan kizina da alir. hic unutmuyom. markali bir magazadan manto almistim. haftasina hic ömründe girmedigi yere girmis.benim kinin rengine yakin manto almis.kizina .bana markasini göstere göstere giydi ler.

yahu şu kaynana gelin elti görümce ilişkileri de asırlardır düzelemedi gitti :dance:

evlendikten sonra nerdeyse evimdeki çoğu eşyayı süs püs perde terlğime varıncaya kadar eltimin evinde gördüm bide diyoki ben bunları geçen sene almıştımda sakladım yada ben almadım hediye geldi ne tesadüf deyip geçiyorum bende görümcemide bir kere oğlumun tişortünün markasına bakarken yakaladım çocuğu tutmuş boynuna etikete bakıyo ne marka diyealsanaalsanasmile

olmaz mı :) hatta bunu saklamaya calısmayanlar bile var. şok etkisi yaratıyorlar bende.

kardesime gidip sac rengimi sormalar, lensimi nerden aldığımı, giydiğim kıyafetleri vs.

insanlar taklitten baska bişey apamıyor şu zamanda. :)

taklit etseler nolur, etmesler nolur.. aslı mı önemli, fotokopisi mi?? sempatiksalakcinni

evlendiğimin 3.ayında eltim yatak odamın aynısını aldı..1 sene olmadan yemek odamın aynısını ald..dairelerimiz yanyana..bu kadar olmaz yaa..birde diyorki 20 senedir eşyalarımı değiştirmedim..benimi bekledin be kadın..

en cok saç rengımı ve göz rengımı taklıt etmeye calışıor bı tanesı ama basarılı olamıooo:)

özellikle giyim tarzımın taklit edilmesine sinir oluyorum (modayı çok takip eden biri değilimdir)
bir hafta içinde hepimiz ikiz kardeşmişiz gibi dolaşıyorduk işyerindeki bazılarıyla..

ben de sinir oluyorum o taklitçilerimee. bi arkadaşım vardı ne alsam aynısını alırdı ikiz gibi dolaşırdık ortada.

1.birisi diyim ben evlendıkten sonra 1 ay sonra evlendi gidip perdelerım aynısını rengıde dahıl dıktırdı
2.aynı sahıs cocuk yapmayı dusunmuyorum dıyordu ben hamıle kaldım 2 aya kalmaz hamıle kaldı
3.yıne aynı sahısalsanaalsanasmil bebegıme aldıgım mobılyaların yıne rengıne kadar aynısı bulup aldı
dahada varda neyse sanırım bende taklıt edılıyorum bu şahıs tarafındandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…