elbette..
ama taklit ediyor örnek mi alıyor çözemedim.. sıkça edilirim bunu her iki annemde söyler. birşey yaptığım an her iki annemde falancada yapacaktır der:)
Taklit edenler elbette ki oluyor.İyi niyetli olup örnek alanlara lafım olmaz benim.Örnek alınmak bu noktada güzel bile.opuyorumnanaktan Ama sinsi sinsi bu işi yapanlar sinirimi bozar.Yanyana gezeceksek benim saçımı,kıyafetimi örnek alıp ikiz gibi de gezmek istemem.Üzerimdeki kıyafeti nerden aldığımı sorsalar hemen söylerim,bazı insanlar saklar.Onlara da anlam veremem doğrusu.Saçımı nerde kestirip boyattığımı da soran olur.Fiyatını söylemem ama. sempatiksalakcinni Çok diyecekleri için.kaydirigubbakcemile3
Kısacası zararsızsa evimden,saçımın teline kadar öğrenmek istediği şeyleri sorabilirler.boshayallersmile
Bundan vardı bende bir tane.Kızın komplekslerini çekmemek adına yılda birkez görür oldum.sempatiksalakcinni Nasıl saldıracağını şaşırıyor kız.Bakışları da çok rahatsız edici.Nedense benim yanımdayken kızın lüks olma tutkusu kabarıyor.En son araba alıyordu.Keşke alsa,mutlu olurum ben,ama fesatlık yaptığı ,aklınca yarışa girdiği için kızıyorum ben.Alacak durumu yok şu an ,o nelerden bahsediyor.Tuhaf yani böyle insanlar da var.Araban ,evin olmasın ne olacak ? Hem Allah kalbi güzel olana verir de, bunda o da yok.Sırf maddi değil,manevi konularda da böyle.İlişki kıskanma,işini kıskanma...Çok tehlikeli,Ferhunde diyorum ben ona.:roflol:
kanyanam la görümcem taklit ederler. ilk baslardan kavrayamamistim.sonralari düsündükce. deri ceket almistim. hemn kaynanam .benimkinin aynisini kizina aldi.kendine de diktirdi.ben bir elbise alayim.gider aynisindan kizina da alir. hic unutmuyom. markali bir magazadan manto almistim. haftasina hic ömründe girmedigi yere girmis.benim kinin rengine yakin manto almis.kizina .bana markasini göstere göstere giydi ler.
yahu şu kaynana gelin elti görümce ilişkileri de asırlardır düzelemedi gitti :dance:
taklitler aslını yaşatırmış..
sağolsunlar ölümsüzlüğe doğru gidiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?