Etsiz çiğ köfte

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
arkadaslar sızden bır konuda daha yardım ıstıyorum, bana bı konua cooook yardım eden erkek kardsıme kucuk te olsa bı suprız yapmak ıstıyorum, ve onun en cookk sevdıgı seyı etsiz çiğköfteyı yapmak ıstıyorum, bunun ıçın hazırlara en cok benzeyen bıır tarıf verebılırmısınız yada deneyıp guzel olduguna kanaat getırdıgınız, bır lınk sımdıden tesekkurler benım için önemli..

Benim önerebileceğim tek şey, çiğköfteciden alıp evde şekillendirip ev halkına sen yapmışsın gibi yutturmak.

Son çare, deneyebilirsin. :10:

Benim önerebileceğim tek şey, çiğköfteciden alıp evde şekillendirip ev halkına sen yapmışsın gibi yutturmak.

Son çare, deneyebilirsin. :10:

Heh benimde aklıma bu gelmişti sırf, yeteneksiziz gaiba biraz :9::9: Bunun dışında verebileceğim hiçbir tavsiye yok en fazla kardeşine süpriz yapmak istemenin çok tatlı bir davranış olduğunu söyleyebilir ve başarı dileklerimi sunarım. Askerden ya da şehirdışındaki okuldan filan mı gelicek kardeşiniz?:46::46::46:

Heh benimde aklıma bu gelmişti sırf, yeteneksiziz gaiba biraz :9::9: Bunun dışında verebileceğim hiçbir tavsiye yok en fazla kardeşine süpriz yapmak istemenin çok tatlı bir davranış olduğunu söyleyebilir ve başarı dileklerimi sunarım. Askerden ya da şehirdışındaki okuldan filan mı gelicek kardeşiniz?:46::46::46:

yok hayır kardesım yakınımda zaten, ıkı üç gunde bır bıaradayız, soylemesı ayıp yemeklerımı cok begenıyor ve gecen aksam canının cıgkofte ıstedıgını soyledı ve bende onun ıcın ögrenmek ıstedım.

Back
X