- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Maddi olarak zorlamayacaksa etüdü deneyin, ben çalıştığım için , çocukta evde yalnız kalamayacak diye verdim, ilkokul 1 den beri gidiyor, derslerini yaptırmak çok zor , yemek de zor yiyordu, şimdi halloldu hepsi çok şükür,4. SınıftaSimdi kizin ilkokul 2.sinif bende evdeyim calismiyorum fakatttt
2 yasindaki kucuk kizim zor doneminde 2 yas sendromu hircinlik aglama krizleri inatlasma fikan derken buyuk kizimla rahat ders calisamiyoruz arti kizim okulda geri oldugunu yapamadigini gordukce sogudu kendine guvenmez oldu ve zaten asosyal bi cocuktu
Bende acilir diye etud fikrini sundum cocuk ok hevesledi kesin gitmek istiyorum dedi
Esimi zor ikna ettim hani calissan neyse ucrettide az degil vs...dedi ama ikna ettim ve bir aylik onden odeme yapip basladik etude
Ilk gun kizmalar azarlamalar olmus kizim zaten urkek arti ben acilsin diye ginderdigimi filan hep guzelce konustum ama ilk gun bile kizmislar yapamayinca..
Tabi uyardim hemen
Yok cocuk yanlis anlamisa getirdiler
Bugun 15.gun ve odevleri bile arkadasindan bakarak yapiyormus ogretmen sinirli kiziyo diyo ve gitmek istemiyor alicam zaten burdan memnun kalamadik
Bu cevrede sadece 2 etud var digerini denicem ucreti daha fazla ama kizim istiyor denemeyi arti evde ders odev hic yapmak istemiyor surekli mizlama halinde ilk yazililarda zayif..ozel ders desen yanasmiyor yasitlariyla kaynasmaya acilmaya da ihtiyaci var
Ama bu sin sansim esim zaten bid bid ediyor hani ucretti arti daha 2.sinifta basladik etuttu ders aldirmakti icinde hic heves yok diye soyleniyor
Size daniscagim sey bu ikinci etudu deneyeyim mi yoksa hic vermeyim evde elimden geldigince kendimmi yardimci olayim?
cevrenizde universite öğrencisi varsa özel ders icin tutun özellikle sinif ogretmenligi okuyan varsa. hergün gelip 1-2 saat odevlerini yaptirsin, kitap okutsun. üniversite öğrencisi genc olacagi icin cocugunuzun hoşuna gider. hergün maddi olarak cok gelirse mesela haftada 4 gün gelsin. ders açısından eksigi böyle kapatin. sosyallesmesi icin etüt merkezi yerine haftasonlari bi kursa gönderin sporla alakali olabilir, resim muzikle alakali olabilir. ücretsiz ya da cok uygun kurslar oluyor arastirmak lazimSimdi kizin ilkokul 2.sinif bende evdeyim calismiyorum fakatttt
2 yasindaki kucuk kizim zor doneminde 2 yas sendromu hircinlik aglama krizleri inatlasma fikan derken buyuk kizimla rahat ders calisamiyoruz arti kizim okulda geri oldugunu yapamadigini gordukce sogudu kendine guvenmez oldu ve zaten asosyal bi cocuktu
Bende acilir diye etud fikrini sundum cocuk ok hevesledi kesin gitmek istiyorum dedi
Esimi zor ikna ettim hani calissan neyse ucrettide az degil vs...dedi ama ikna ettim ve bir aylik onden odeme yapip basladik etude
Ilk gun kizmalar azarlamalar olmus kizim zaten urkek arti ben acilsin diye ginderdigimi filan hep guzelce konustum ama ilk gun bile kizmislar yapamayinca..
Tabi uyardim hemen
Yok cocuk yanlis anlamisa getirdiler
Bugun 15.gun ve odevleri bile arkadasindan bakarak yapiyormus ogretmen sinirli kiziyo diyo ve gitmek istemiyor alicam zaten burdan memnun kalamadik
Bu cevrede sadece 2 etud var digerini denicem ucreti daha fazla ama kizim istiyor denemeyi arti evde ders odev hic yapmak istemiyor surekli mizlama halinde ilk yazililarda zayif..ozel ders desen yanasmiyor yasitlariyla kaynasmaya acilmaya da ihtiyaci var
Ama bu sin sansim esim zaten bid bid ediyor hani ucretti arti daha 2.sinifta basladik etuttu ders aldirmakti icinde hic heves yok diye soyleniyor
Size daniscagim sey bu ikinci etudu deneyeyim mi yoksa hic vermeyim evde elimden geldigince kendimmi yardimci olayim?
Evde odev yapmamiz acayip sorun haline geldi
Söyle ki : surekli aglayarak yapamiyorum unutuyorum anlamiyorum diye kendini sartlamis dinlemiyor duymuyor bile beni benim kucugu birakacak ilgilencek biri olsa birebir ilgilenmem gerek onuda benden isttemiyor yazililar felaket uzuluyorum kafaya takiyirum cozum bulmaya calisiyorum ozel ders isini esim kabul etmiyor etut isinide kizim cok istedi diye verdim
merhaba
Bizim ki test filan cozemiyor ancak ben yanina oturucam teker teker anlaticam okudugunu anlamiyor istek hic yok surekli aglama ve mizlama halinde zoraki yapiyor notlari 40 tan yukari cikmiyor yetistiremyor yada okudugunu anlamiyor surekli kitap okutuyorum ama siniftan geride oldugunu yapamadigini fark ettigi icin surekli olmayacak yapamicam diye sartlandi rehberliklede gorustum kendinide motive etmeye calisiyorum ama olmuyor yani
Etud isinede kendi heves etti belki bi umut derslerini yasitlariyla yapmak belki farkli gelir diye verdim
Öğretmen ne dıyor pekı, sınıfın gerısınde atıyorum 5-10 cocuk varsa o konuları tekrar ıslemıyor mu onlarla ? Yoksa gerı kalan gerı kaldıgıylamı kalıyor.merhaba
Bizim ki test filan cozemiyor ancak ben yanina oturucam teker teker anlaticam okudugunu anlamiyor istek hic yok surekli aglama ve mizlama halinde zoraki yapiyor notlari 40 tan yukari cikmiyor yetistiremyor yada okudugunu anlamiyor surekli kitap okutuyorum ama siniftan geride oldugunu yapamadigini fark ettigi icin surekli olmayacak yapamicam diye sartlandi rehberliklede gorustum kendinide motive etmeye calisiyorum ama olmuyor yani
Etud isinede kendi heves etti belki bi umut derslerini yasitlariyla yapmak belki farkli gelir diye verdim
çarpım tablosu ezberleme diye bişey kalmadı ki artık, belki sanata eğilimi vardır... ama yine bir sorun var bence şartları zorlayıp özel ders aldırmakta fayda var, sonuçta biz öğretmen değiliz, iyi bir özel hoca tüm ders sorunlarını çözecektirKizim en basindan beri geriden gelen bi cocuk
Anaokulundada oykeydi 1.siniftada
mesela harfleri ogrenmesi okumaya gecmesi hep 3 ay kadar sonra oldu suan carpma ezberliyorlar
Siniftakiler 6li carpmaya kadar yapiyor bizimki 3leri anca yapiyor
Toplama cikarmada elde varlari sasiriyor promlemleri yorumlayamiyor
Turkcede metinde gecen anafikri filan soruyolar anlamiyor. Tekrar okuyuncada gec kalip yetistiremiyir
Bu tarz sorunlar
Kizim en basindan beri geriden gelen bi cocuk
Anaokulundada oykeydi 1.siniftada
mesela harfleri ogrenmesi okumaya gecmesi hep 3 ay kadar sonra oldu suan carpma ezberliyorlar
Siniftakiler 6li carpmaya kadar yapiyor bizimki 3leri anca yapiyor
Toplama cikarmada elde varlari sasiriyor promlemleri yorumlayamiyor
Turkcede metinde gecen anafikri filan soruyolar anlamiyor. Tekrar okuyuncada gec kalip yetistiremiyir
Bu tarz sorunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?