- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Etud ozel ..disarda okula yakin bir yerde
Derste calistirdiklarini soylemislerdi sadece odev yapiliyormus
Esim ters ozel ders konusuna yanasmiyor ona gore 2.sinif icin gereksiz cocuk dinlemiyor istemiyor vs vs
Etut konusundada cocuk biraz kendini iyi hissetsin istedim cok istekli diye
Okulda pek arkadas edinemiyir sinik biraz
Ogretmene gelince sinif seviyesi cok iyi kotu olan 3 kisi anca var sinifimizda
Ve iyilerle dersi goturuyor gorusmeye gittigimde acilir sonrada takmayin kafaniza tarzinda konusuyor
Baska sinifada gecmesini teklif ettim kizim hic yanasmiyor onu okula baglayan tek sey ogretmeni cok bagli kizim hos ben memnun degilim ama..
Zaten samimi bi arkadasi yok hep yalniz arti dersleri sevmiyor bide sinifi degismedim o yuzden
Gercekten cok uzuluyorum
Olabilir belkide, mesela d vitaminimiydi emin değilim o da konsantrasyon bozuklugu yaratıyormuş. Mesela cocuk dedıgım gıbı derslerden hoslanmıyor belkı yanı dusunsene ne zorunlu bısey ne zamanına o karar verıyor nede konuya. Neyse sızde oyunla oyunmus gıbı yapın, nelerde eksık bunları bulun derım konular ılerlemeden onlar uzerıne durun hemde gundemı takıp ederken zor olabılır ama oluyor. Bızımkıde saatler konusunda ogrenıp ogrenıp unutuyor mesela . 4:00 bılıyor ama atıyorum bır baska bır gun testte 4:12 yazdıgı bıle oldu :)Denicem bunu tesekkur ederim cutemom
Evet bizde 5 tane 5 gibi yapiyoruz ama analtirken saga sola tavana bakiyir bence algilamada da sorun var bi goturmeyi dusunuyorum
2.sınıf henüz etüde göndermeyin ileride zaten dershane,özel ders vs bir sürü gidecek.Etüde verdiğiniz parayı kursa verin,spora gitsin,resim kursuna,müzik yada bale kursunua gitsin derslerine bile faydası olacaktır.Bir sürü arkadaşıda olur sosyalleşirde.Etud ozel ..disarda okula yakin bir yerde
Derste calistirdiklarini soylemislerdi sadece odev yapiliyormus
Esim ters ozel ders konusuna yanasmiyor ona gore 2.sinif icin gereksiz cocuk dinlemiyor istemiyor vs vs
Etut konusundada cocuk biraz kendini iyi hissetsin istedim cok istekli diye
Okulda pek arkadas edinemiyir sinik biraz
Ogretmene gelince sinif seviyesi cok iyi kotu olan 3 kisi anca var sinifimizda
Ve iyilerle dersi goturuyor gorusmeye gittigimde acilir sonrada takmayin kafaniza tarzinda konusuyor
Baska sinifada gecmesini teklif ettim kizim hic yanasmiyor onu okula baglayan tek sey ogretmeni cok bagli kizim hos ben memnun degilim ama..
Zaten samimi bi arkadasi yok hep yalniz arti dersleri sevmiyor bide sinifi degismedim o yuzden
Gercekten cok uzuluyorum
Bence sız etudu bırakında cocuk yapabılecegı bıseye gonderın mesela resım kursu ama kalabalık olan atolyeler var yanı aralarda konussunlar oynasınlar . En azıdnan basarılı oldugu bırseye gıderse kendıne guvenıde yenıden gelır.Kasim 2009 dogumlu
Cok hassas sinif cok iyi ve cok seciliyor yapamayinca gulduler diyo agliyor niye bende onlar gibi yapamiyorum diye agliyor ama calisalim deyince onada yanasmiyor fazla agir evdt dogru
Mesela yemeginide yemeden getiriyor zil caldi topladim yetismedi diyor cok fazla yavas..
Siniftan gorustugum 3 kisi var birbirimize gidiyorz kizim cok seviyor gidip gelmeyi ama cocuklar pek yanasmiyor cunku kucuk kaliyor iclerinde hem cok minyon tipli hemde daha anaokul seviyesi gibi yani kendinden kucuklerle daha iyi anlasiyor ama cok guzel resim yapiyor
Akli fikri tasarim :) surekli elbise etek ayakkabi vitrin cizer askilarda elbiseler cizer ilginctir biraz yasina gore :)
Birde şunu unutmayın, cocugun sorun cıkardıgı seylerın altında sızle ınatlasmak yok aslında. Eksık gelıstırılmemıs yeteneklerı soz konusu bunları belırleyın konular ılerlesede bır yandan onlarıda tamamlamaya calısın sız evdesınız ben evde olsam ohoo dıyorum calısıyorum sadece aksamları ılgılenebılıyorum. Ne televızyon acıyoruz nede esımle oturup bırsey konusabılıyoruz anca yatakta uyumadan az evvel konustugumuz bır kac kelımeOyle guzel tavsiyeler oneriler varki hepside aklimda ilan seyler ama ben cocugum icin yeterli guce sahip bi anne degilim
Babamiz biraz ilgisiz maddi bi gelirim vaya cocukla ilgilencek bi yakinim yok yabanci ve yalnizim dolayisiyla yapmak istedigim cok sey varken hep icimde kaliyor
çarpım tablosu var ezberlediler bizmkiler 4. sınıfta zaten çarpma bölme görüyor mecbur
4. bildiğin sınav oluyorlar
Çocuk sosyalleşme açılsın diye etüde göndermek yerine yüzme, voleybol, jimnastik, tiyatro drama vs çeşit çeşit çocuklara yönelik etkinlik ve kurslar var onlara gönder. Ama gönder mutlaka birşeye.Simdi kizin ilkokul 2.sinif bende evdeyim calismiyorum fakatttt
2 yasindaki kucuk kizim zor doneminde 2 yas sendromu hircinlik aglama krizleri inatlasma fikan derken buyuk kizimla rahat ders calisamiyoruz arti kizim okulda geri oldugunu yapamadigini gordukce sogudu kendine guvenmez oldu ve zaten asosyal bi cocuktu
Bende acilir diye etud fikrini sundum cocuk ok hevesledi kesin gitmek istiyorum dedi
Esimi zor ikna ettim hani calissan neyse ucrettide az degil vs...dedi ama ikna ettim ve bir aylik onden odeme yapip basladik etude
Ilk gun kizmalar azarlamalar olmus kizim zaten urkek arti ben acilsin diye ginderdigimi filan hep guzelce konustum ama ilk gun bile kizmislar yapamayinca..
Tabi uyardim hemen
Yok cocuk yanlis anlamisa getirdiler
Bugun 15.gun ve odevleri bile arkadasindan bakarak yapiyormus ogretmen sinirli kiziyo diyo ve gitmek istemiyor alicam zaten burdan memnun kalamadik
Bu cevrede sadece 2 etud var digerini denicem ucreti daha fazla ama kizim istiyor denemeyi arti evde ders odev hic yapmak istemiyor surekli mizlama halinde ilk yazililarda zayif..ozel ders desen yanasmiyor yasitlariyla kaynasmaya acilmaya da ihtiyaci var
Ama bu sin sansim esim zaten bid bid ediyor hani ucretti arti daha 2.sinifta basladik etuttu ders aldirmakti icinde hic heves yok diye soyleniyor
Size daniscagim sey bu ikinci etudu deneyeyim mi yoksa hic vermeyim evde elimden geldigince kendimmi yardimci olayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?