Tüp Bebek Merkezleri eurofertil istanbulu bilen,tavsiye eden var mı?

lemmi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
2
0
16
İstanbul
merhaba. tüp bebekte ilk denemem olacak bu, nerden başlayacağımı da bilmiyorum.işteki kızlardan biri eurofertilin iyi olduğunu duymuş oraya git dedi ama çok kararsız kaldım, daha önce orada yaptıran var mı? tavsiye eder misiniz? çok karıştı kafam, napayım, neye göre merkez seçeyim bilemedim

canım umarım tedavin başarılır olur öncelikle. ben gittim eurofertile, çok memnunum tedaviye başladım :) hiç şüphe duymadan gidebilirsin bence. zaten ilk başta içine sinmezse her zaman başka yere gitme şansın var. hem ilgililer, hem de müşteri değil hasta gözüyle bakıyorlar. umarım kısa sürede tedavin başarlı olur :)

Gidip konuşarak başlayabilirsin canım bence :) eurofertile de git derim ben, ben orda yaptırmıştım hiç şikayetim olmadı ama en iyisi önce konuşman tabii belki senin beklentilerin farklıdır. ben ordaki ilgi alakadan çok memnundum, herşeyimle ilgilendiler sağolsunlar.

kızlar bende eurofertili düşünüyorum başka yok mu eurofertilde tedavi gören yada görmeyi düşünen?

benim tanıdıklarım da eurofertile gittiler, ben de onlar sayesinde gittim çok memnun kaldım. hani başka arkadaşlar da vardır giden memnun kalan, bence bir gidip sorun, konuşun öyle karar verin. ben ne kadar mutlu olsam da senin gidip görmen ayrı bence canım :)

Azıcık tereddütlü olsam da bu hafta gittim nihayet eurofertile. bikaç başka yerle de konuştum ama son kararım orası oldu, ilgi alaka, soru cevaplama ve iç rahatlatma kısımlarını baya sevdim :) hayırlısı diyerek başlıyorum yakında. şans dileyin bana :)

1 aşılama, 1 tüp bebek şimdi dondurulmuşlarla 30 ekimde 2. Deneme doktorum hakan bey test tarihim 10 kasım çok umutluyum :)

inşallah güzel haberler çıkar canım :) hakan bey süper bir doktor bence, hadi bize güzel haberlerle gel :)

merhaba arkadaşlar ben de eurofertil istanbul a gidiyorum doktorum sadık bey. geçenn ay opu oldum sonrasında ohss olduğum için transferim ertelendi. 12 aralık adetimle dondurulmuş tedavisine başlayacağım. çok memnunum merkezimden beraber başladığımız bir arkadaşım var 2 gün arayla opu olduk. onun transferi yapıldı ve şuanda hamile. ben de 1 ay daha sabredeceğim...

merhaba arkadaşlar. ben de dün görüştüm.tedaviye orda başlayacağım inşallah.eurofertil de dr emre hakkında bilgisi olan varmı?o kadar heyecanlıyım ki dr un soyadını unuttum.lütfen cvp

tatlm ben daha yni gördm öyle bir dktor oldğnu, gidip baktm iyi brine benziyor bence dene orada. sistmi çok rahat ve çok güven verici. her skıntında yanındalar bildiğn hiç aksatmadn

tatlm ben daha yni gördm öyle bir dktor oldğnu, gidip baktm iyi brine benziyor bence dene orada. sistmi çok rahat ve çok güven verici. her skıntında yanındalar bildiğn hiç aksatmadn

teşekkür ebrak. sende orada mı tedavi görüyorsun ? senin doktorun kim?

doktor hakan özörnek tatlmm benm doktorm. poztf sonç aldm doğal tüp bebk yaptırdm karaciğermde skıntı var diye ilaç kullanamadığmdan :) memnunm çok ama poztf sonç aldığm içn değl sadece çok iyi bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…