- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- 333
- Konu Sahibi agresifportakal
-
Ben bahceci umut tada eurofertil dede denedim umut ta 1 defa ama memnun kalmadım eurofertil de 4 defa 1 tanesi dondurulmuş tu güzel bir merkez tavsiye ederim kuzenim orda gebe kaldı benim kismetimde yokmuş toplam 7 olumsuz denemem var çünkü embriyoloji laboratuar i çok iyi bence
Canım eurofertıli kesinlikle tavsıte etmıyorum yinede sen bılırsın doktorları cok pasıf alev hanımın hastasıydım 2. Kez denedim boşuna kandırıldım resmen umutuda tavsıye etmıyorum ıkısıde paracıl bır merkez elını ver kolunu kapıyorlar eurofertılde ılk gıttıgınde indirimli kampanyalardan paketlerden olaya gırıp kandırıyorlar sonrada para isteklerı bitmiyor histeroskopi rahım incelemesi yaptırmak istemıştim şuan başladıgım merkeze sordum 500 dedıler eurofertılde ise 2.300 dediler farka bakarmısın yaaa sana eurofertıl hıkayemı snlatıyım canım kısaca tüplerim tıkalı oldugunu öğrenince eurofertıle gittim ilk ve cok cok uygun fiyat verdıler tabı bızde kandık hrmen cok uygunmuş dıye baska yere gıtmedık bısmıllah dedık basladık alev hanımla görüşmemizde durumumu anlattım muayene ettı hiç sorun yok baslayalım dedi 100%80 olur dedı taktır allahtan tabıkı negatıf oldu 2. De sordum sorun mu var olmaması için dediğimde hiç bir sorun yok dedi yine başladık yıne negatıf bu arada 1. Denemede elimizi vermiştik 2. Denemede kolumuzu kaptılar sonucta dondurulmuş embrıyomuz varya mecburuz tabi 1. Yıllık dondurma ücretını bile vermiştik çünkü neyse canım 2. De negatıf ve doktorun umrunda bıle degıl alev hanım aramadı bile hemşiresi arayıpta negatıf dıye söylüyo kadının umrunda bile degil 3. Deneme için görüşmeye gittik alev hanım yıne sorun yok hazırsan deneyebılırız dedi tabı benım şarteller attı nasıl yanı bi araştırma yapmıcakmısınız bir sebep yoksa 2 denemede neden negatıf dıyorum kalkmış genelDe 3. Deneme negatıf olursa öyle arastırıyoruz pekı benım bu 3. Denemeye param yetıcekmı elımde ne varsa yatırdım Hayal kırıklarım maddı mane çöktüm hala daha pisikolojim iyi degıl 4 ay dınlendıkten sonra ümranıye medıcana hastanesini duymuştum oraya gıttım görüşmek için doktoru ömer faruk vanlıoğlu süper bi doktor kesınlıkte bir görş canım neyse doktora negatıflerımı anlattım tüplerım tıkalı oldugunu söyledim benı muayane ettı dediği tek kelime boşuna uğraşmışsın tüplerınde hıdrosalpenks yanı tüplerınde sıvı bırıkımınden dolayı aşırı şiş normalde ultrasonla gözükmez ama senın gözükücek kıvama gelmış ve ordan akan sıvılardan dolayı rahmın cok yorgun enfenksıyonla savasıyo ve bu durumda embrıyo cok kalıtelı olsa dahı kesinlikle tutmaz aldırman lazım dedı amelıyatımı oldum sorunu hallettom 1. Hafta sonra 3. Denemeye baslıcam canım eurofertılde hamile kalanda ben hiç görmedim kıme sorsam negatıftı yıne son karar senın tabi bı arada kısa anlatıcaktım sözde:)) kusura bakma baya uzun oldu canım ilk eurofertıle degılde bu hastaneye gelseydım şuan belkide kollarım boş olmazdı eurofertılın yapmacık gülüşlerine indirimli paketlerıne sakın kanmayım lütfen size yazık olur
3 yıl oldu umut ta denememin yapıldığı hemşireler çok ilgisiz sıkışık saatlerce bekledim transfer öncesi transferden sonrada asansör bozuktu yürüyerek indirdiler hemen 5 dk sonra. yataklar koğuş usulü 5-6 yatak hep bayan var eşler içeri alınmıyor falan 1 tek embriyo kalmış 3. Güne onuda 5 gün transfer edicez dediler bide sonradan gittiğim doktorlar çok şaşırdı neden 3. Gün transferi yapmadı diye değişik geldi orası samimi değildi ha bide para diye yakamiza yapismadiklari kaldı sürekli ödeme ödeme dediler sanki ben tedaviyi yarım bırakıp kacicamoznur65 umutta neyden memnun kalmadın canım birde umuttaki denemeni ne zaman yapmıştın ?
opu ( yumurta toplama )heryerde genel anesteziyle yapılıyor canimoznur65 , genel anestezi mi yapıldı sana? eurofertil lokal umutta genel anestezi dedi bana (yanlıs hatırlamıyorsamİ)
ne zor süreçler değil mi
çok çok zor birşey hangi merkez olacağına karar vermek hele bir de olumsuz sonuç alınca kendini suçlamalar.. o merkez değilde bu merkezi seçseydim bir ihtimal olacaktı belki diye kendini yiyip bitirmeler..
merhaba nerde tüp bebek yaptırdınız? hamile olduğunuzu gördüm sormak istedimBen bahceci umut tada eurofertil dede denedim umut ta 1 defa ama memnun kalmadım eurofertil de 4 defa 1 tanesi dondurulmuş tu güzel bir merkez tavsiye ederim kuzenim orda gebe kaldı benim kismetimde yokmuş toplam 7 olumsuz denemem var çünkü embriyoloji laboratuar i çok iyi bence
Eskişehir Acıbadem canım çok şükür hamileyim 8. denemede gebe kaldım darısı başınamerhaba nerde tüp bebek yaptırdınız? hamile olduğunuzu gördüm sormak istedim
Canım, Eurofertilde mi hamile kaldın? Ben de oraya başladımMerhaba ben Eurofertil tüp bebek merkezine gidiyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bu hafta sonu büyük ihtimal olgunlaşan yumurtalarımı alıcaklar bana şans dileyin lütfen. :) Tecrübelerimi paylaşırım.
Evet Eurofertil de tedavi gördüm senin içinde hayırlı olsun :)Canım, Eurofertilde mi hamile kaldın? Ben de oraya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?