Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım benım eşimde sperm sayı azlığı vardı morfoloji bozuktu doktorlar bize direk tüp bebek dedi bende hiçbir problem yok.10 tane yumurta toplandı 6 tanesı işlenmış vazıyette idi 3 tanesi transfer edildi 2 si tuttu suan allah bağıslarsa ikiz anne adayıyım allah sanada nasıp eder inşallah doktorum dilek incesu idi.tahlıl derken kan tahlılım 10.gün 116 12.gün 516 çıkmıştı baska sorun olursa yaz

canım sen tüp bebek yaptırdın mı yaptıracakmısın ben anlamadım zaten 10 12 günden daha fazla beklıyosun kı tedavı süresi uzun oluyo biraz iğneler falan derken yanı öyle

canım sen tüp bebek yaptırdın mı yaptıracakmısın ben anlamadım zaten 10 12 günden daha fazla beklıyosun kı tedavı süresi uzun oluyo biraz iğneler falan derken yanı öyle

canım ben 7 yıllık evliyim evliliğim 2.yılında bir düşük oldu ondan bu yana konyada nerdeyse gitmediğim dr kalmadı burayıda daha dün keşfettim malesef bahsedilen tümmm konuları okudum ve sözü gecen tüm dr biliyorum ne diyim bilmiyomki dr larmı yoksa ben mi kabahatliyim sadece yıprandım bu kısa kadar bize bekleyin olur dedi tüm gittiğim dr lar euro fertili duyduğumda kışın oraya gittim dilek incesu hanım dr um kesinlikle tüp bebek dedi bu yaz dan sonraya erteledik tüp bebeği yani kışa ve biz bu sürede boş durmadık spermi canlandırıcı otlar falan kullanmaya başladı adetim asla geç kalmaz benim 3 gün önce olur anca bundan doılayı umutluyum amaaa yalnız kasıklarım sanki adet oluyormusum gibi sancı var nedenki bileniniz varsa pls sölesin PENSESCİM lafı fazlasıyla uzattım yanii tüp bebek diil şimdiki umutlandığım kendiliğindenmi oldu aceba die çünki bi dr demişti tüp bebeğe başvurduk ve oldu die çok konuştum dimi AMA bu sayfayı keşfedince inanın kızlar heralde ennn çokkk ben sevinmişimdir çünkü bizi bizden BAŞKA ANLAYAN YOOOKKK!!!!!

haklısın tatlım inşallah yavrun içindedir bende burayı bulduğuma çok mutluyum inşallah yavrularımız çok bekletmeden gelirler

inşallah öledir canım ama bu kadar seneden sonra tekrar ümitlenmek bile çooookkk güzel bişeymiş ALLAHIM sesimizi duy ve bu cuma vakti dualarımızı kabul et hamişlerrr sizde boş durmayın dua edin bize bol bol inş.. sizlerde sağ salim kucağınıza alırsınız evlatlarınızı sanki yarın bayram olcak sevinci olurya çocuklarda işte bende şimdi aynan öleyim zemuszemus ama en önemli olan da rabbim hepimize hayırlı evlatlar versinn...:Saruboceq:

ozaman inşallah bebeğin senınledır diyelım canım bi idrar testı yada kan testı yaptırsana canım bak bızı de meraklandırdın simdi belkıde yenı bi anne adayı ile görüşüyoruzdur dimi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah haber et bizleri

merhabalar. sayfayı baştan sona kadar okudum.

tedavide olan arkadaşların inşallah yüzleri güler. hamişleride tebrik ediyorum inş. sağlıkla alırlar meleklerini kucağına.

bende konyadan yazıyorum.

temmuzda 5 sene olucak evliliğimiz. sebepsiz infertil deniyor ama bence sebepsiz hiç bişey yoktur.
bana ve eşime genetik testleri yapıldı. bende kanda pıhtılaşma çıktı. yani hamile kalırsam 9 ay boyunca hergün kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım.

korkularım var anesteziden korkuyorum.

euro fertilden büyük bir çoğunluk memnun anladığım kadarıyla. bizde artık tüp bebek aşamasına geldik. eğer yaptırırsak ramazan bayramı sonrasında düşünüyoruz..

allah yardımcın olsun canım insallah bı sorun çıkmadan hamıle kalırsın ve gebelıgınde sorunsuz geecer inşallah

saol prenses cim.

sende sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebişlerini.

fatoşcum ilk önce hoşgeldin tatlım aramıza bizede sebepsiz infertilite kısılık teşhisi konulmustu aslında bize neler demedilerki bende olmayan guatr bile çıkardı dr bi sbep yokya ondandır heralde ve git gide eşimin sperm sayısı azaldı inşallah sende tedaviye başladında güzel sonuçlarla sevindirirsin bizi PENSES cim sen kaçıncı ayındasın canım nasıl gidiyor hamişlik rahatmısın:CüvCüv:

Son düzenleme:
Slm kızlar.
Perii inş. bebişin seninle beraberdir,güzel haberi alırsın canım.4 yıllık evliyiz ve bizede aynı şekilde sebebsiz inferbilite dendi.Ne eşimde,nede bende herhangibi bir sıkıntı çıktı.Sadece guatırım yüksek çıktı.En sonunda ona sebeb buldular.Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve bunuda Eurofertil'de yaptırdık.Doktorumuzda Dilek hanım'dı.Şu an 14Haftalık üçüzlere hamileyim.Sabah kontrolüm vardı.Cinsiyetlerine baktı doktorum,gördüğüm kadarıyla üçüde kız dedi.
ınş. sizde burda aynı şekilde hamilelikle ilgili konuşursunuz,dualarımız sizinle.

selam papatyacım hangi doktor söledi gutr ının yüksek oldunu ? banada öle denildi ama yalan veya yalnış çıktı ewet canım üçüz annesi oldunu okudum inşallah hayırlısıyla sağ salim evlatlarını kucağına alırsın benimde doktorum dilek hanım ne güzel üçtane hayırlı kızların olur inş..

aaaa ne güzel üç tane fıstık geliyo çok sevindim canım ya maşallah sağlıkla gelsinler inşallah:dance::dance:

pericim sonucun nedir inşallah iyi haberler verirsin

kızlarrrr sonunda kendiliğinden oldu şükürler olsun rabbim sana kimseyey yokluğunu aratma:Saruboceq: SONUUÇOZİTİF BHCG:973.33 bilen varmı nedir bu iyimi dilek hanımla görüştüm yarın ultrasona gidecem yalnız alttan ultrason dedi randevu aldığım bayan işte bende bundan korkuyorum zaten adet oluyormusum gibi sancı var ama şu 2 gündür azaldı korkuyorum kızlarrr tekrar kaybetmekten bundan önceki düşüğümde vajinadan muayene etmişti dr sonra ben bunu başka bi dr söleyince hiç öle şey olurmu alttan muayene olmaz demişlerdi lütfennnnnn bilen varsa BANA ACELE cevap verin hepinizden allah razı olsun kızlar bana çok büyük umut oldunuz .....

Perii hayırlı,uğurlu olsun canım.Allah tamamına erdirsin inş.Sende hamişler kervanına katıldın artık.Ben hamileliğim boyunca şimdiye kadar hiç alttan muayene olmadım.Sonucum pozitif çıktığındada Dilek hanım alttan muayene etmedi hiç.Sen yinede bir sor muayene olmadan önce.

canım benım 1 hafta sonra 5.ayım bitiyo 6.aya giriyorum allahın izniyle yanı bugün 19+1 günlüğüm.canım benım çok sükür hamılelıgımde herhangi bı sıkıntım olmadı basından berı mıde bulantım falan olmadı hiç düzenlı yemek yıyebıldım şükür bu süre içerısınde 7 kılo bile aldım aslında fazla ama napayım kendımı tutamıyom yemek yedığım zaman bebeklerımınde beslendıgını düşünüyorum ve bununla mutlu oluyorum canım
ilk yarı bitti sayılır allahın izniyle kaldı ikindci yarı bakalım hayırlısı

ah canım benım ne kadar mutlu oldum anlatamam aldıgım en güzel haber bu yaaa değerın maasallah çok güzel çıkmış canım alttan muayeneye gelınce dılek hanım benı basından berı hep alttan muayene ettı canım .hamılelıgım süresıncede hep alttan baktı valla bişey olmaz canım allahın izniyle korkma olsaydı bana olurdu allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…