allahım beklemek nekadar zor birşeymiş saatler geçmiyor eğer buda olmazsa 10,12 gün ben nasıl sabretcem yarabbim penses welike rose papatyacım eşinizin ve sizlerin tahlilleri nasıl peki bizde eşimin spermi var ama hareketli azsenağlama
canım sen tüp bebek yaptırdın mı yaptıracakmısın ben anlamadım zaten 10 12 günden daha fazla beklıyosun kı tedavı süresi uzun oluyo biraz iğneler falan derken yanı öyle
merhabalar. sayfayı baştan sona kadar okudum.
tedavide olan arkadaşların inşallah yüzleri güler. hamişleride tebrik ediyorum inş. sağlıkla alırlar meleklerini kucağına.
bende konyadan yazıyorum.
temmuzda 5 sene olucak evliliğimiz. sebepsiz infertil deniyor ama bence sebepsiz hiç bişey yoktur.
bana ve eşime genetik testleri yapıldı. bende kanda pıhtılaşma çıktı. yani hamile kalırsam 9 ay boyunca hergün kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım.
korkularım var anesteziden korkuyorum.
euro fertilden büyük bir çoğunluk memnun anladığım kadarıyla. bizde artık tüp bebek aşamasına geldik. eğer yaptırırsak ramazan bayramı sonrasında düşünüyoruz..
fatoşcum ilk önce hoşgeldin tatlım aramıza bizede sebepsiz infertilite kısılık teşhisi konulmustu aslında bize neler demedilerki bende olmayan guatr bile çıkardı dr bi sbep yokya ondandır heralde ve git gide eşimin sperm sayısı azaldı inşallah sende tedaviye başladında güzel sonuçlarla sevindirirsin bizi PENSES cim sen kaçıncı ayındasın canım nasıl gidiyor hamişlik rahatmısın:CüvCüv:
pericim sonucun nedir inşallah iyi haberler verirsin
fatoşcum ilk önce hoşgeldin tatlım aramıza bizede sebepsiz infertilite kısılık teşhisi konulmustu aslında bize neler demedilerki bende olmayan guatr bile çıkardı dr bi sbep yokya ondandır heralde ve git gide eşimin sperm sayısı azaldı inşallah sende tedaviye başladında güzel sonuçlarla sevindirirsin bizi PENSES cim sen kaçıncı ayındasın canım nasıl gidiyor hamişlik rahatmısın:CüvCüv:
kızlarrrr sonunda kendiliğinden oldu şükürler olsun rabbim sana kimseyey yokluğunu aratma:Saruboceq: SONUUÇOZİTİF BHCG:973.33 bilen varmı nedir bu iyimi dilek hanımla görüştüm yarın ultrasona gidecem yalnız alttan ultrason dedi randevu aldığım bayan işte bende bundan korkuyorum zaten adet oluyormusum gibi sancı var ama şu 2 gündür azaldı korkuyorum kızlarrr tekrar kaybetmekten bundan önceki düşüğümde vajinadan muayene etmişti dr sonra ben bunu başka bi dr söleyince hiç öle şey olurmu alttan muayene olmaz demişlerdi lütfennnnnn bilen varsa BANA ACELE cevap verin hepinizden allah razı olsun kızlar bana çok büyük umut oldunuz .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?