kimsecikler yok yine buralarda...hımmm hafta sonu tabiii dinleniyorsunuz ya da gezmelerdesiniz:))
inşaallah istediğin herşey gerçekleşir canım kuaför salonunu açarsın, anne olursun Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah
merhaba;
bende Ali sami beyin hastasıyım, tedavim güzel gidiyor.iğnelere epeyce alıştım:) salı günü tekrar gideceğim bakalım yumurta toplama için zaman vericek..
bizdede sperm sayısı ve morfolojiisnde sıkıntı var..İnşallah Allahın izni ile güzel sonuçlar alacağız..
mrb tannsel bende pazartesi günü gidecem gün almaya.inşallah hepimiz için hayırlı olur.dediğin gibi iğnelere benımde alışmam gerek herhalde.bıde ben hemşireolarak iğne olmaktan nefret ediyorum.ama yınede baskası yapınca daha çok acıyacakmıs gibi kendım yapınca daha sakın oluyorum
ne güzel hemşire olman kendin yaparsın iğnelerini..ben kendim yapamıyorum, karşı komşum hemşire her akşam o yapıyor Allah razı olsun...Herşey hepimiz için iyi olsun inşallah...
her gun bı hamıle haberı alıyorum bugunde yıne bı arkadasımın haberını aldım ıcım cok acıdı aglamak ıstıyorum ama hayret bu kez aglayamadım bogazımda yumruk gıbı duruyor sankı aglamadıkca ıcıme zehır akıyor....sakın yanlıs anlasılmasın hasetlıkten degıl kıskanclıktan degıl onun adına cok sevındım cunku kac aydır ugrasıyordu olmuyordu ama kırgınlıgım kendıme esıme...
veee gozyaslarım yıne benı yanıltmadı akmaya basladı daha satır bıtmeden....................
her gun bı hamıle haberı alıyorum bugunde yıne bı arkadasımın haberını aldım ıcım cok acıdı aglamak ıstıyorum ama hayret bu kez aglayamadım bogazımda yumruk gıbı duruyor sankı aglamadıkca ıcıme zehır akıyor....sakın yanlıs anlasılmasın hasetlıkten degıl kıskanclıktan degıl onun adına cok sevındım cunku kac aydır ugrasıyordu olmuyordu ama kırgınlıgım kendıme esıme...
veee gozyaslarım yıne benı yanıltmadı akmaya basladı daha satır bıtmeden....................
midyecm sen en iyi anlıyanlardan birisi de bnm cnm bende her gün olmazsa gün aşırı bebek için anne olmak için göz yaşı döküyorum ama hayırlısı her şeyin bir gün bizim de ağlayan gözlerimiz sevin göz yaşlarımızı döker inşallah gerçekten çk zor uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş en son ki tedavimde kullandığım ilaçları yazdırdım geçen gün aile hekimim bayan sordu bebek hakkında bende biraz anlattım daha yaşın çok genç ne olduda bu kadar bebek için kendini yıpratıosn diyor o an için sessiz kaldım ama beni ancak bu özlemle yanan anlar .......................
dogru soyluyorsun canım bızı ancak yasayan anlar...Rabbım kımseye cekemeyecegı yuk vermezmıs demek kı bızımde kaderımız boyleymıs kusura bakma aglamaktan fazla yazamıyorum...bugun arkadaslarla toplandık yaklasık 10 kısı vardı bı bendım aralarında meyvesız kuruyup kalan kendımı cok kotu hıssettım
allah hz.ibrahimi çocuk hasretiyle sınamış.ve sabrını deneyen yaratıcısı ona en güzel müjdeyi selamet vermiş.allah 'ben sizden ümidimi kesmedim siz neden kesiyorsunuz' demiş.rabbim bu zor sınavda hepimize iman gücü versin.
Amin canım..buda bizim sınavımız, mücadele etmemiz gerekiyor..Ama umudu hiç yitirmemek gerek..ben tedavimde baya yol aldım..Stres yapmayım diyorum ama insan yinede endişeleniyor..normal galiba...
ilk tedavin mi cnm sitresten uzak dur hiç bir şeyi soun etmemeye çalışş bol bol dua et ayrıca bnm sana tavsiyem müsait zamanın varsa selati tefriciye oku çok faydalı
ilk tedavim canım, selati tefriciye duasını okuyoruz.İnşallah yumurta toplamama kadar biticek, İnşallah sonumuz hayırlı olur..sen ne aşamadasın anlatsanna..
allah kabul etsin cnm bnm iş karışık ilk tüp bebeğim 37 haftalık doğdu çişini yemiş 3 gün yaşadı 2.tüp bebeğim 6 haftalık düştü tutmada sorun olmadı ama sonu olmadı 3.denemede her an başlayabilirim kısmet her şey bekliyoruz biraz daha zaman verdim kendimee inşallah bnm yaşadığımı kimseler yaşamaz zor dönemler geçirdim yinede rabbime şükür bn den daha kötüleri de varr ALLAH yardımcımız olsun
canım gerçekten yaşadıkların zor ama insan anne olmayı bırakmak istemiyor..sende kendini toplayınca tüp bebeğe başlarsın, ne güzel tutmada sorun yok.sizde sorun neydi? tedavilerini nerde yaptırdın?
Herkese günaydın ... Aranıza yeni katıldım ama yaşadıklarınıza yabancı olan biri değilim .bende 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım .Bunların içinde geçen sene bu zamanlar biyokimyasal gebelik yaşayıp 7 hafta 4 günlük ken kaybettim. Neyse bu sene tekrar bismillah deyip hayırlısıyla başlayacağım bugün ya da yarın dilek hanıma ilk muayeneme gideceğim takiben tedavi başlayacak inşallah...burdan tüm hamile ve bebek sahibi olma aşamasındaki tüm arkadaşlara bol bol dua ediyorum.(kendime de tabiki:)
Allah isteyen herkese öncelikle hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin . Benim merak ettiğim genel anesteziyle yumurta toplatan var mı ? Şu zamana kadar ben hep anestezisiz yaptırdımm ve çok acı çektim .Eğer yaptıran varsa biraz anlatabilir mi teşekkürler....
canım zaten eurofertilde yumurta toplama işlemi genel anestezi ile yapılıyor ve hiç bişey hissetmiyorsun allah yardımcın olsun inşallah hayırla ve sağlıkla alırsınbebeğini kucağına
cevap için teşekkürler bakalım ya bugün ya yarın gidecem hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?