bende şimdilik bişey yok.doğum kontrol hapını kullanıyorum.o bitince (3 şubat)başlayacak olay.şimdilik beklemedeyim anlayacağın
herkeze slm iyi akşamlar kızlar runneciğim nasılsın nerelerdesin tedavi durumun ne oldu ara mı verdin ,midyecim aynı soruyu sana da soruyorum cnmm 15 tatil diyodun oda geldi bakk ,denizcim maşşallah sende 30 haftalık olmuşun cnmm ALLAH tamamına erdirsin ,ygenç bebişinin cinsiyeti net olarak belli oldu mu cnm ,mersinli 42 ,tanselALLAH HEPİMİZE KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZSAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN BU ARA DA TAN SENİNDE ÇOK AZ KALDI DOĞUMA SANIRIM CNMM RABBİM YARDIMCIN OLSUNN SAĞA SALİM M KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN.......... DİĞER ARKADAŞLARR DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYINNN...
hadi bakalım bekliyoruz haberlerini 3 şubatta başlayacaksa iğnelerin sen gün aşırı yumurta takibine gideceksindir muhtemelen benimde 14 şubatta randevum var belki karşılaşırız ne güzel olur
Duruşah slm cnm bende tefriciye ye başladım cnm kendim okumayı düşünüyorum kısmetse artık kaç günde biterse belli bir günü varmıydı cnm süresi bu arada senin hamilelik nasıl gidiyorrr
ben de belli bir zamanı yok diye biliyorum...sen yürekten oku gerisi önemli değil...hatta bir arkadaş sayının bile önemsiz olduğunu söyledi...yani aslında 4444 diye bişey yokmuş...ama 4444 kez zikr etmek tabiki çok sevap...o yüzden kaybımız olmaz...ben 2.kez başladım tefriciyeye kendim okumaya çalışıyorum ama öyle 1 haftada falan bitmez 10 gün oldu 2800 okumuşum...çalışınca çok okuyamıyorum...hamilelik ile ilgili henüz hiç bilgim yok...hiç belirtim de yok...bugün 4.30 da doktora gideceğiz bakalım...görürsek mutlu olacağız...göremezsekte allahtan hayırlısı demekten başka çaremiz mi varslm canım benim eşim tedaviden hep kaçıyodu bende 2 tane tefriciye hatmi yaptım ve haftasına tedaviye başladık bana bi arkadaşım cuma günü başlayıp diğer cumaya kadar bitir dedi 100 istiğfar çektim 2rekat şükür namazı kıldım ve başladım ilk hatmimi beni gerçekten seven arkadaşlarımla yaptım diğerini kendim yaptım zaten bi başlayınca hızlanıyosun her şey gönlünce olsun canım
eurofertil altunizadedeki tedavim başarısızlıkla sonuçlandı
slm canım benim eşim tedaviden hep kaçıyodu bende 2 tane tefriciye hatmi yaptım ve haftasına tedaviye başladık bana bi arkadaşım cuma günü başlayıp diğer cumaya kadar bitir dedi 100 istiğfar çektim 2rekat şükür namazı kıldım ve başladım ilk hatmimi beni gerçekten seven arkadaşlarımla yaptım diğerini kendim yaptım zaten bi başlayınca hızlanıyosun her şey gönlünce olsun canım
herkeze slm iyi akşamlar kızlar runneciğim nasılsın nerelerdesin tedavi durumun ne oldu ara mı verdin ,midyecim aynı soruyu sana da soruyorum cnmm 15 tatil diyodun oda geldi bakk ,denizcim maşşallah sende 30 haftalık olmuşun cnmm ALLAH tamamına erdirsin ,ygenç bebişinin cinsiyeti net olarak belli oldu mu cnm ,mersinli 42 ,tanselALLAH HEPİMİZE KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZSAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN BU ARA DA TAN SENİNDE ÇOK AZ KALDI DOĞUMA SANIRIM CNMM RABBİM YARDIMCIN OLSUNN SAĞA SALİM M KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN.......... DİĞER ARKADAŞLARR DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYINNN...
arkadaşlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz...aslında biraz keyifsizim...SAT'a göre 6 haftalık hamileyim ama keseye göre 5 haftalıkmış...sadece kese göründü...yolc sac da oluşmuş ama bebeğe ait hiç bişey göremedi doktor...kese çok düzgünmüş...amam moralim bozuldu ister istemez...ben kalp atışı için gitmiştim ama yok öyle bişey10 gün sonra her şey netleşir dedi doktor...31 ocakta tekrar bakalım dedi...bi 10 gün daha beklicez işte...sizlerle paylaşayım dedim ...çok üzgünüm
evet canım geldı fakat bız erteledık esım kıl donmesınden amelıyat olcak onu one aldık belkıde ertelıyoruz bılmıyorum hıc hazır degılım o yorgunluga psıkolojık baskıya yaza dogru belkı yazın hayırlı zamanda ınsallah senden ne haber neler yapıyosun opuyorumherkeze slm iyi akşamlar kızlar runneciğim nasılsın nerelerdesin tedavi durumun ne oldu ara mı verdin ,midyecim aynı soruyu sana da soruyorum cnmm 15 tatil diyodun oda geldi bakk ,denizcim maşşallah sende 30 haftalık olmuşun cnmm ALLAH tamamına erdirsin ,ygenç bebişinin cinsiyeti net olarak belli oldu mu cnm ,mersinli 42 ,tanselALLAH HEPİMİZE KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZSAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN BU ARA DA TAN SENİNDE ÇOK AZ KALDI DOĞUMA SANIRIM CNMM RABBİM YARDIMCIN OLSUNN SAĞA SALİM M KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN.......... DİĞER ARKADAŞLARR DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYINNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?