Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

saol canım bende normalde çok kabızlık çekerim birde hamilelikte kasların hareketi yavaşlıyormuş tam şifayı bulduk yani

herkeze slm iyi akşamlar kızlar runneciğim nasılsın nerelerdesin tedavi durumun ne oldu ara mı verdin ,midyecim aynı soruyu sana da soruyorum cnmm 15 tatil diyodun oda geldi bakk ,denizcim maşşallah sende 30 haftalık olmuşun cnmm ALLAH tamamına erdirsin ,ygenç bebişinin cinsiyeti net olarak belli oldu mu cnm ,mersinli 42 ,tanselALLAH HEPİMİZE KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZSAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN BU ARA DA TAN SENİNDE ÇOK AZ KALDI DOĞUMA SANIRIM CNMM RABBİM YARDIMCIN OLSUNN SAĞA SALİM M KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN.......... DİĞER ARKADAŞLARR DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYINNN...

Duruşah slm cnm bende tefriciye ye başladım cnm kendim okumayı düşünüyorum kısmetse artık kaç günde biterse belli bir günü varmıydı cnm süresi bu arada senin hamilelik nasıl gidiyorrr

bende şimdilik bişey yok.doğum kontrol hapını kullanıyorum.o bitince (3 şubat)başlayacak olay.şimdilik beklemedeyim anlayacağın

hadi bakalım bekliyoruz haberlerini 3 şubatta başlayacaksa iğnelerin sen gün aşırı yumurta takibine gideceksindir muhtemelen benimde 14 şubatta randevum var belki karşılaşırız ne güzel olur

hoşgeldin canım özlettin kendini forumda sizleri görmek güzel vallahi kaybolmayın biryere

hadi bakalım bekliyoruz haberlerini 3 şubatta başlayacaksa iğnelerin sen gün aşırı yumurta takibine gideceksindir muhtemelen benimde 14 şubatta randevum var belki karşılaşırız ne güzel olur

çok sevinirim.karşılaşmasak bile eve beklerim ,istersen tabi.

Duruşah slm cnm bende tefriciye ye başladım cnm kendim okumayı düşünüyorum kısmetse artık kaç günde biterse belli bir günü varmıydı cnm süresi bu arada senin hamilelik nasıl gidiyorrr

slm canım benim eşim tedaviden hep kaçıyodu bende 2 tane tefriciye hatmi yaptım ve haftasına tedaviye başladık bana bi arkadaşım cuma günü başlayıp diğer cumaya kadar bitir dedi 100 istiğfar çektim 2rekat şükür namazı kıldım ve başladım ilk hatmimi beni gerçekten seven arkadaşlarımla yaptım diğerini kendim yaptım zaten bi başlayınca hızlanıyosun her şey gönlünce olsun canım

ben de belli bir zamanı yok diye biliyorum...sen yürekten oku gerisi önemli değil...hatta bir arkadaş sayının bile önemsiz olduğunu söyledi...yani aslında 4444 diye bişey yokmuş...ama 4444 kez zikr etmek tabiki çok sevap...o yüzden kaybımız olmaz...ben 2.kez başladım tefriciyeye kendim okumaya çalışıyorum ama öyle 1 haftada falan bitmez 10 gün oldu 2800 okumuşum...çalışınca çok okuyamıyorum...hamilelik ile ilgili henüz hiç bilgim yok...hiç belirtim de yok...bugün 4.30 da doktora gideceğiz bakalım...görürsek mutlu olacağız...göremezsekte allahtan hayırlısı demekten başka çaremiz mi var

slm cnm bende başladım ama bilmiyorum bakalımm ne kadar sürede biter inşallah ALLAH tamamına erdirir

canım benim özledik seni. iyi dileklerin için saolasın. dualarımızda seni unutur muyuz hiç? inşallah allahım senin de kucağını ikişer ikişer bebişlerle doldursun.

kızlar bişey sorucam. konyadaki doğumeviyle ilgili iyi ya da kötü bildiğiniz bişeyler var mı? ben hala emin değilim. sokaklarda doğurcam bu gidişle.

arkadaşlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz...aslında biraz keyifsizim...SAT'a göre 6 haftalık hamileyim ama keseye göre 5 haftalıkmış...sadece kese göründü...yolc sac da oluşmuş ama bebeğe ait hiç bişey göremedi doktor...kese çok düzgünmüş...amam moralim bozuldu ister istemez...ben kalp atışı için gitmiştim ama yok öyle bişey 10 gün sonra her şey netleşir dedi doktor...31 ocakta tekrar bakalım dedi...bi 10 gün daha beklicez işte...sizlerle paylaşayım dedim ...çok üzgünüm

hayatım niye üzülüyorsun ki. ben de gebelik testinden yaklaşık 10 gün sonra gitmiştim kontrole. keseyi gösterdi doktor. zaten onlar söylemeden ayırt bile edilmiyor biliyosun. keseyi gördükten 10-15 gün sonra da kalp atışını dinledik. bu normal bi süreç yani. endişelenecek bişey yok.

evet canım geldı fakat bız erteledık esım kıl donmesınden amelıyat olcak onu one aldık belkıde ertelıyoruz bılmıyorum hıc hazır degılım o yorgunluga psıkolojık baskıya yaza dogru belkı yazın hayırlı zamanda ınsallah senden ne haber neler yapıyosun opuyorum
ya kızlar kımse bırbırını tanımıyor ama sankı 40 yıllık arkadas gıbı konusuyoruz guzel paylasım:)

QUOTE=duruşah;17258860]arkadaşlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz...aslında biraz keyifsizim...SAT'a göre 6 haftalık hamileyim ama keseye göre 5 haftalıkmış...sadece kese göründü...yolc sac da oluşmuş ama bebeğe ait hiç bişey göremedi doktor...kese çok düzgünmüş...amam moralim bozuldu ister istemez...ben kalp atışı için gitmiştim ama yok öyle bişey 10 gün sonra her şey netleşir dedi doktor...31 ocakta tekrar bakalım dedi...bi 10 gün daha beklicez işte...sizlerle paylaşayım dedim ...çok üzgünüm[/QUOTE]

canım ınsallah ıyı haberlerını alırız sen uzulme bak bebıste uzulur sonra annesı

mrb kızlar.bende konya eurofertılde dr.alı samı beyın hastasıyım.foruma yenı katıldım.bende dün tüp bebek tedavısıne başladım.sorunumuz sperm sayı ve hareket azlıgı.doktoruma çok güvenıyorum.ki gerçekten çok yardımcı oluyor.yanı konuya hasta açısından bakan ender doktorlardan.bu arada ben daha 7 aylık evlıyım.benım için dua edın ben 5 aydır süreklı bu foruma gırıyorum üye olmak bugune nasıpmiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.yürekleri iman gücüyle donatılmış sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah.bende kızlaaaaarrrr hamileyiiiiiiiiiim demek istiyorum.allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…