Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım hoşgeldin. hayırlı olsun. inşallah tedavinin sonucunda burada güzel haberlerini alırız. ali sami bey gerçekten çok iyi bi doktor. için rahat olsun. inşallah herşey yolunda gider.

kızlar bişey sorucam. konyadaki doğumeviyle ilgili iyi ya da kötü bildiğiniz bişeyler var mı? ben hala emin değilim. sokaklarda doğurcam bu gidişle.

kız ne sokakta doğuracan baktın karar veremiyon gelir doğurturuz seni evelallah bu işinde altından kalkarız sen merak etme

ama canım 5. hafta henüz erken değilmi kalp atışı için bana erken gibi geldi inşaallah 31 ocakta duyarsın meleğinin kalp atışını

tedavin hayırlı uğurlu olsun canım inşaalah herşey yolunda gider ve sonunda bize güzel haberi verirsin

canım ınsallah ıyı haberlerını alırız sen uzulme bak bebıste uzulur sonra annesı[/QUOTE]

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun...inşallah allah gönlüne göre verir...
ama canım 5. hafta henüz erken değilmi kalp atışı için bana erken gibi geldi inşaallah 31 ocakta duyarsın meleğinin kalp atışını
son adet tarihime göre kalp atışlarını duymaya gittikya ondan moralim bozuldu biraz...ama evet 5 haftalık olunca her şey normal görünüyo...ama işte bilirsiniz ki insan sürekli olumsuz şeyler duya duya artık korkar oluyo...hepinize çok tşk ediyorum...iyki varsınız arkadaşlar...

canım üzüldüğün şeye bak kese 5 haftalıkmış hem 6 haftalık olsada kalp atışı duyulmayabiliyor benim ilk hamileliğimde 6 hafta 6 günlükken duymuştum kesen de düzgün buda çok önemli inşallah miniğin kalp atışınıda duyacaksın tatlımmm

hayırlısı cnm ama bak bu yazda gelir ben sana söyleyimmmmmgerçi bende bak bir türlü gidememedim ama her şeyin vakti zamanı gelince olur hayırlısı bakalımmm

canım benim özledik seni. iyi dileklerin için saolasın. dualarımızda seni unutur muyuz hiç? inşallah allahım senin de kucağını ikişer ikişer bebişlerle doldursun.

AMİN cnm valla ağzından bal damlıyorr.bende 1 hafta izine ayrıldım kuaförlük snavlarım var 7 şubatta zorlu bir süreçten sonra bu gün okulum bittiii artık kısmetse önce anne sonrada bir kuaför salonu açmak idealimmm bu arada doğum evinden tereddütün omasın cnmm ben de hamiş olursam inşallaahh necati bey o hastanede yapacak ameliyatımıııı düşünmene bile gerek yokk cnmm

canım benim inşallah tüm ideallerin, isteklerin gerçek olsun. herkes kötü diyo doğumevine. tereddütte kaldım. kafam çok karışık. necati bey konusunda bi soru işareti yok aklımda. çok iyi bi doktor. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

anlıyorum seni canım ama diğer yerler için de elimizde garanti yok kii tabi karar seninn hayırlısı neresiyse orası olsunn

inşaallah istediğin herşey gerçekleşir canım kuaför salonunu açarsın, anne olursun Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah

merhaba;
bende Ali sami beyin hastasıyım, tedavim güzel gidiyor.iğnelere epeyce alıştım:) salı günü tekrar gideceğim bakalım yumurta toplama için zaman vericek..

bizdede sperm sayısı ve morfolojiisnde sıkıntı var..İnşallah Allahın izni ile güzel sonuçlar alacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…