mrb kızlar.bende konya eurofertılde dr.alı samı beyın hastasıyım.foruma yenı katıldım.bende dün tüp bebek tedavısıne başladım.sorunumuz sperm sayı ve hareket azlıgı.doktoruma çok güvenıyorum.ki gerçekten çok yardımcı oluyor.yanı konuya hasta açısından bakan ender doktorlardan.bu arada ben daha 7 aylık evlıyım.benım için dua edın ben 5 aydır süreklı bu foruma gırıyorum üye olmak bugune nasıpmiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.yürekleri iman gücüyle donatılmış sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah.bende kızlaaaaarrrr hamileyiiiiiiiiiim demek istiyorum.allaha emanet olun
kızlar bişey sorucam. konyadaki doğumeviyle ilgili iyi ya da kötü bildiğiniz bişeyler var mı? ben hala emin değilim. sokaklarda doğurcam bu gidişle.
arkadaşlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz...aslında biraz keyifsizim...SAT'a göre 6 haftalık hamileyim ama keseye göre 5 haftalıkmış...sadece kese göründü...yolc sac da oluşmuş ama bebeğe ait hiç bişey göremedi doktor...kese çok düzgünmüş...amam moralim bozuldu ister istemez...ben kalp atışı için gitmiştim ama yok öyle bişey10 gün sonra her şey netleşir dedi doktor...31 ocakta tekrar bakalım dedi...bi 10 gün daha beklicez işte...sizlerle paylaşayım dedim ...çok üzgünüm
mrb kızlar.bende konya eurofertılde dr.alı samı beyın hastasıyım.foruma yenı katıldım.bende dün tüp bebek tedavısıne başladım.sorunumuz sperm sayı ve hareket azlıgı.doktoruma çok güvenıyorum.ki gerçekten çok yardımcı oluyor.yanı konuya hasta açısından bakan ender doktorlardan.bu arada ben daha 7 aylık evlıyım.benım için dua edın ben 5 aydır süreklı bu foruma gırıyorum üye olmak bugune nasıpmiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.yürekleri iman gücüyle donatılmış sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah.bende kızlaaaaarrrr hamileyiiiiiiiiiim demek istiyorum.allaha emanet olun
kız ne sokakta doğuracan baktın karar veremiyon gelir doğurturuz seni evelallah bu işinde altından kalkarız sen merak etme
teşekkürler deniz80df.sende ali sami bayın tüp bebek hastasımısın.
hayatım niye üzülüyorsun ki. ben de gebelik testinden yaklaşık 10 gün sonra gitmiştim kontrole. keseyi gösterdi doktor. zaten onlar söylemeden ayırt bile edilmiyor biliyosun. keseyi gördükten 10-15 gün sonra da kalp atışını dinledik. bu normal bi süreç yani. endişelenecek bişey yok.
QUOTE=duruşah;17258860]arkadaşlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz...aslında biraz keyifsizim...SAT'a göre 6 haftalık hamileyim ama keseye göre 5 haftalıkmış...sadece kese göründü...yolc sac da oluşmuş ama bebeğe ait hiç bişey göremedi doktor...kese çok düzgünmüş...amam moralim bozuldu ister istemez...ben kalp atışı için gitmiştim ama yok öyle bişey10 gün sonra her şey netleşir dedi doktor...31 ocakta tekrar bakalım dedi...bi 10 gün daha beklicez işte...sizlerle paylaşayım dedim ...çok üzgünüm
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun...inşallah allah gönlüne göre verir...mrb kızlar.bende konya eurofertılde dr.alı samı beyın hastasıyım.foruma yenı katıldım.bende dün tüp bebek tedavısıne başladım.sorunumuz sperm sayı ve hareket azlıgı.doktoruma çok güvenıyorum.ki gerçekten çok yardımcı oluyor.yanı konuya hasta açısından bakan ender doktorlardan.bu arada ben daha 7 aylık evlıyım.benım için dua edın ben 5 aydır süreklı bu foruma gırıyorum üye olmak bugune nasıpmiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.yürekleri iman gücüyle donatılmış sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın inşallah.bende kızlaaaaarrrr hamileyiiiiiiiiiim demek istiyorum.allaha emanet olun
son adet tarihime göre kalp atışlarını duymaya gittikya ondan moralim bozuldu biraz...ama evet 5 haftalık olunca her şey normal görünüyo...ama işte bilirsiniz ki insan sürekli olumsuz şeyler duya duya artık korkar oluyo...hepinize çok tşk ediyorum...iyki varsınız arkadaşlar...ama canım 5. hafta henüz erken değilmi kalp atışı için bana erken gibi geldi inşaallah 31 ocakta duyarsın meleğinin kalp atışını
arkadaşlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz...aslında biraz keyifsizim...SAT'a göre 6 haftalık hamileyim ama keseye göre 5 haftalıkmış...sadece kese göründü...yolc sac da oluşmuş ama bebeğe ait hiç bişey göremedi doktor...kese çok düzgünmüş...amam moralim bozuldu ister istemez...ben kalp atışı için gitmiştim ama yok öyle bişey10 gün sonra her şey netleşir dedi doktor...31 ocakta tekrar bakalım dedi...bi 10 gün daha beklicez işte...sizlerle paylaşayım dedim ...çok üzgünüm
evet canım geldı fakat bız erteledık esım kıl donmesınden amelıyat olcak onu one aldık belkıde ertelıyoruz bılmıyorum hıc hazır degılım o yorgunluga psıkolojık baskıya yaza dogru belkı yazın hayırlı zamanda ınsallah senden ne haber neler yapıyosun opuyorum
ya kızlar kımse bırbırını tanımıyor ama sankı 40 yıllık arkadas gıbı konusuyoruz guzel paylasım:)
canım benim özledik seni. iyi dileklerin için saolasın. dualarımızda seni unutur muyuz hiç? inşallah allahım senin de kucağını ikişer ikişer bebişlerle doldursun.
AMİN cnm valla ağzından bal damlıyorr.bende 1 hafta izine ayrıldım kuaförlük snavlarım var 7 şubatta zorlu bir süreçten sonra bu gün okulum bittiii artık kısmetse önce anne sonrada bir kuaför salonu açmak idealimmm bu arada doğum evinden tereddütün omasın cnmm ben de hamiş olursam inşallaahh necati bey o hastanede yapacak ameliyatımıııı düşünmene bile gerek yokk cnmm
canım benim inşallah tüm ideallerin, isteklerin gerçek olsun. herkes kötü diyo doğumevine. tereddütte kaldım. kafam çok karışık. necati bey konusunda bi soru işareti yok aklımda. çok iyi bi doktor. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
AMİN cnm valla ağzından bal damlıyorr.bende 1 hafta izine ayrıldım kuaförlük snavlarım var 7 şubatta zorlu bir süreçten sonra bu gün okulum bittiii artık kısmetse önce anne sonrada bir kuaför salonu açmak idealimmm bu arada doğum evinden tereddütün omasın cnmm ben de hamiş olursam inşallaahh necati bey o hastanede yapacak ameliyatımıııı düşünmene bile gerek yokk cnmm
kimsecikler yok yine buralarda...hımmm hafta sonu tabiii dinleniyorsunuz ya da gezmelerdesiniz:))
kimsecikler yok yine buralarda...hımmm hafta sonu tabiii dinleniyorsunuz ya da gezmelerdesiniz:))
misafir vardı,ondan yazamadım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?