Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

meryemcim deryacım teşekkür ederim

yumurta toplama işlemi pazartesiye kaldı

ben korkuyorum hep anestezili işlemlerden :( lokal olmazmı dedim olmazmış :((((((

cts gece çatlatma iğne olucakmışım(bugün arayıp söyleyecekler)

pzt de erken bir saatte orda olmam gerekiyormuş...

nolur dualarınızı esirgemeyin. ben tam 2 sene önce 5 saatlik bir ameliyat geçirdim uyanışım ayılmam o kadar zor olduki anesteziden korkar oldum...

ben korkuyorum hep anestezili işlemlerden :( lokal olmazmı dedim olmazmış :((((((

Nolur dualarınızı esirgemeyin. Ben tam 2 sene önce 5 saatlik bir ameliyat geçirdim uyanışım ayılmam o kadar zor olduki anesteziden korkar oldum...

canım allah yardımcın olsun ınsallah kolayca atlatırsın toplama ıslemını guzel guzel yumosların olur sonra dollenıp bebıs olurlar sonrada gobusunde buyurler 9 ay boyunca hıc bırakmazlar senı ınsallah

nolur dualarınızı esirgemeyin. ben tam 2 sene önce 5 saatlik bir ameliyat geçirdim uyanışım ayılmam o kadar zor olduki anesteziden korkar oldum...

hiç korkma canım sen hissetmezsin bile öyle beş satlık gibi degil canım bu 15 dakika sürüyor inşallah güzel kaliteli yumurtalar toplanır vede kaliteli embriyoların oluşurlar inşallah burdan hamileyim diye yazarsın inşallah

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavi vakti yaklastikca heycanim artiyo sanki ilk tedavimmis gibi allah hepimizin yardimcisi olsun
hamislerimiz saglikla alsinlar bebislerini kucaklarina
tedavideki arkadaslarimizda insallah POZITIF sonucu gorsunuler
AMINNNNNN

amin canım inşallah senide aramızda görürüz inşallah

meryemcim, rosecim teşekkürler saolun

yumurtalar bana iyice rahatsızlık vermeye başladı

bel ağrım var, çok iştahsızım, birde kokulara tahammül edemiyorum

yarın 12de son muayenem var.. muhtemelen gece çatlatma iğnesi uygulanıcak

pzt de toplanıcak..

çalıştığım için 12 günlük bekleme sürecinde rapor vericek.. nete giremeyebilirim..

hakkınızı helal edin.. inşallah bu sürecin sonucunda burdan bağıra bağıra hamileyimmm diye yazmak nasip olur..

tedavideki arkadaşlara ve tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşların rabbim yardımcıları olsun...

pzt de toplanıcak..

çalıştığım için 12 günlük bekleme sürecinde rapor vericek.. nete giremeyebilirim..

hakkınızı helal edin.. inşallah bu sürecin sonucunda burdan bağıra bağıra hamileyimmm diye yazmak nasip olur..

tedavideki arkadaşlara ve tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşların rabbim yardımcıları olsun...

hakkında hayırlısı olsun.inşallah HAMİLEYİMMM diye haber vermek sanada nasip olur.

pzt de toplanıcak..

Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler veririsin

Güzel haberlerini burdan duyacaz inşallah Fatoş hanım.. Hep böyle olumlu düşünerek geçiriyorsun 12 günü, moralini yüksek tutuyorsun... Herşey çok güzel olacak canım. Allah yardımcın olsun senin de senin gibi emek veren bütün arkadaşların...

Cuma günü eurofertilde randevum vardı. Dilek Hanım epey inceledi bebişimizi. Çok güzel, çok sağlıklı görünüyor dedi. Düşük tehlikesi falan görünmüyor dedi. Ama cinsiyetini göremedi. Sağlıklı olsun da, çok şükür.. 7 hafta sonra tekrar randevu verdi. 3 Ocakta. Rose, saıkız nasıl gidiyor hamişlik, keyifler nasıl?

cuma günü eurofertilde randevum vardı. Dilek hanım epey inceledi bebişimizi. çok güzel, çok sağlıklı görünüyor dedi. Düşük tehlikesi falan görünmüyor dedi. Ama cinsiyetini göremedi. Sağlıklı olsun da, çok şükür.. 7 hafta sonra tekrar randevu verdi. 3 ocakta. Rose, saıkız nasıl gidiyor hamişlik, keyifler nasıl?

ınsallah hep boyle devam eder hamılelıgın canım
bızde ınsallah aralık sonu gıbı gelıyoruz turkıyeye
ocak bası adet olucam o zaman basslıcaz ınsallah tedavıye

ınsallah hep boyle devam eder hamılelıgın canım
bızde ınsallah aralık sonu gıbı gelıyoruz turkıyeye
ocak bası adet olucam o zaman basslıcaz ınsallah tedavıye

Canım darısı senin başına inşallah... Bizler gibi yıllarca evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin. Allah'ım dualrımız kabul eyler de inşallah herkesin yüzünü güldürür...

Canım darısı senin başına inşallah... Bizler gibi yıllarca evlat hasretiyle yanıp tutuşan bütün kullarına Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin. Allah'ım dualrımız kabul eyler de inşallah herkesin yüzünü güldürür...[/QUOT
amin canim insallah

Cuma günü eurofertilde randevum vardı. Dilek Hanım epey inceledi bebişimizi. Çok güzel, çok sağlıklı görünüyor dedi. Düşük tehlikesi falan görünmüyor dedi. Ama cinsiyetini göremedi. Sağlıklı olsun da, çok şükür.. 7 hafta sonra tekrar randevu verdi. 3 Ocakta. Rose, saıkız nasıl gidiyor hamişlik, keyifler nasıl?

iyi gittigine sevindim canım Allahıma şükür benimkide iyi gidiyor ama iki gündür başım agrıyor baya bir ama inşallah biran önce gecer

kızlar merhaba

dün ops işlemi yapıldı.. ağlayarak girdim ama 22 tane yumurta toplanmış :)) :nazar:

bugün embryolog ebru hanım aradı

18 tanesi döllenmiş :)) :nazar:

perşembe 09 da transferimiz var

dualarınızı istiyorum hepinizi öpüyorum :CüvCüv:

maşallah canım haydi hakkında hayırlısı inşallah hamiş haberini veririsin

kızlar merhaba

dün ops işlemi yapıldı.. ağlayarak girdim ama 22 tane yumurta toplanmış :)) :nazar:

Maşallah canım ya... Rekor sende heralde, çok güzel...Allah yardımcın olsun...Yakında güzel haberlerini duyacaz senin de inşallah...

iyi gittigine sevindim canım Allahıma şükür benimkide iyi gidiyor ama iki gündür başım agrıyor baya bir ama inşallah biran önce gecer

İnşallah geçer canım... Bu haftalarda olurmuş baş ağrıları... Benim de kasık ağrıları oluyor, bıçak saplanır gibi, ama sürekli değil, bazan da günlerce hiç ağrı olmuyor... Rose sen bebişlerini hissedebiliyormusun? Ben 6. haftadan beri bebeğimin olduğu yerde seyirme hissediyordum. Bazan günde 5-6 defa oluyordu. Son iki gündür olmuyor. Doktora söyledim hissedemezsin, bebişle ilgisi yok diyor, bağırsak hareketidir diyor. Ama bütün hamilelik yaşayan arkadaşlarım bebiştendir o seyirmeler diyor. Sen de böyle şeyler hissediyor musun?

kızlar merhaba

hadi hayirlisi allah yardimcin olsun insallah bebislerin siki siki tutunsun sana

İnşallah geçer canım... Bu haftalarda olurmuş baş ağrıları... Benim de kasık ağrıları oluyor, bıçak saplanır gibi, ama sürekli değil, bazan da günlerce hiç ağrı olmuyor... Rose sen bebişlerini hissedebiliyormusun? Ben 6. haftadan beri bebeğimin olduğu yerde seyirme hissediyordum. Bazan günde 5-6 defa oluyordu. Son iki gündür olmuyor. Doktora söyledim hissedemezsin, bebişle ilgisi yok diyor, bağırsak hareketidir diyor. Ama bütün hamilelik yaşayan arkadaşlarım bebiştendir o seyirmeler diyor. Sen de böyle şeyler hissediyor musun?

evet canım aynı şeyleri bende hissediyordum doktor banada hissedemesin dedi ama şimdilerde pek fazla olmuyor yanı korkma artık olmuyor diye bendede şimdilerde pek yok ama bugün doktora gittim Allahıma şükürler olsunki ikiside gayet iyiler ama cinsiyetlerini göstermediler doktorum bidahaki sefere dedi inşallah 11 aralıkda Allah nasip ederse tekrar gidecegim inşallah

evet canım aynı şeyleri bende hissediyordum doktor banada hissedemesin dedi ama şimdilerde pek fazla olmuyor yanı korkma artık olmuyor diye bendede şimdilerde pek yok ama bugün doktora gittim Allahıma şükürler olsunki ikiside gayet iyiler ama cinsiyetlerini göstermediler doktorum bidahaki sefere dedi inşallah 11 aralıkda Allah nasip ederse tekrar gidecegim inşallah

derya rose allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Back
X