Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar merhaba

dün ops işlemi yapıldı.. ağlayarak girdim ama 22 tane yumurta toplanmış :)) :nazar:

bugün embryolog ebru hanım aradı

18 tanesi döllenmiş :)) :nazar:

perşembe 09 da transferimiz var

dualarınızı istiyorum hepinizi öpüyorum :CüvCüv:

canım gerçekten çok büyük bir başarı bu... inşalallah aksilik çıkmaz bu aşamadan sonra sağlıkla bebeklerini büyütürsün. gerçekten kocamannnnnnnnn maşalallah demek şart.
ve bu arada bu işlemlere girerken lütfen ama lütfen moraliniz çok yüksek olsun . hiç düşünemyin kötü şeyler ve hep iyi şeyler düşünün. göreceksiniz ki iyi şeyler olacak.

inşalalh diğer beebk isteyen anne adaylarımızın başına diyelim :nazar:a.s.

evet canım aynı şeyleri bende hissediyordum doktor banada hissedemesin dedi ama şimdilerde pek fazla olmuyor yanı korkma artık olmuyor diye bendede şimdilerde pek yok ama bugün doktora gittim Allahıma şükürler olsunki ikiside gayet iyiler ama cinsiyetlerini göstermediler doktorum bidahaki sefere dedi inşallah 11 aralıkda Allah nasip ederse tekrar gidecegim inşallah

Evet geçenlerde iki gün boyunca hissedemedim, kafayı takmıştım, niye seyirme olmuyor diye, Ara sıra oluyor çok şükür. Cinsiyetini biz de göremedik, 3 Aralıkta benim de randevum var, bakalım neler diyecek Tülin Hanım, belki de gösterir bu sefer :)) İnşallah sen de görürsün cinsiyetlerini, bir kız bir oğlan ne güzel olur...

Arkadaşlar merhaba buradan bende sizleri takip ettim bende tüp bebek deneyemedim şöyle anlatayım daha önce başkette gittim ayla hanıma ama bana çok ilgisiz geldi çünkü bütün testlerin çok güzel dedi sonra aşılamalardan sonuç alamadım tüpe geçtik ankaradaki dr. verdi ilaçları ama benim aşılamada en za 3 kaliteli yumurtam oluşurken tüpte okadar ilaçtan ancak 4 tane falan oluştu ve tüp iptal oldu sonuçtata belki gizli yumurtalık yetmezliği vardır dediler bende tekrar gidip konuştum vücudun cevap vernemiş olabilir dendi ama bende netten biraz araştırdım ilaçın birini geç vurdurdular memaroil gibi bi şeydi adı .Netice tekrar çağırdılar ama gitmedim eurofertile gelmeyi düşünüyom yalnız fiyaları ne kadar ben çalışanım sizler ne kadar ödediniz cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

slm kızlar. öncelikle hepininizin bayramını kutluyorum. hamileliğim mide bulantısı, ve devamlı halsizlikle geçiyor.daha şimdiden 4 kilo aldım. (9.hafta)sonuna kadar neolcam bilmiyorum.bulantıların ve halsizliğin çabucak geçmesini diliyorum. sizden ne haber?

Arkadaşlar merhaba buradan bende sizleri takip ettim bende tüp bebek deneyemedim şöyle anlatayım daha önce başkette gittim ayla hanıma ama bana çok ilgisiz geldi çünkü bütün testlerin çok güzel dedi sonra aşılamalardan sonuç alamadım tüpe geçtik ankaradaki dr. verdi ilaçları ama benim aşılamada en za 3 kaliteli yumurtam oluşurken tüpte okadar ilaçtan ancak 4 tane falan oluştu ve tüp iptal oldu sonuçtata belki gizli yumurtalık yetmezliği vardır dediler bende tekrar gidip konuştum vücudun cevap vernemiş olabilir dendi ama bende netten biraz araştırdım ilaçın birini geç vurdurdular memaroil gibi bi şeydi adı .Netice tekrar çağırdılar ama gitmedim eurofertile gelmeyi düşünüyom yalnız fiyaları ne kadar ben çalışanım sizler ne kadar ödediniz cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

slm.
biz eurofertile 3250 artı 2500 ilaç aldık. toplam 5750 liraya mal oldu.

slm kızlar. öncelikle hepininizin bayramını kutluyorum. hamileliğim mide bulantısı, ve devamlı halsizlikle geçiyor.daha şimdiden 4 kilo aldım. (9.hafta)sonuna kadar neolcam bilmiyorum.bulantıların ve halsizliğin çabucak geçmesini diliyorum. sizden ne haber?

seninde bayramın mübarek olsun canım bulantılara gelince benimki hala tam geçmedi ama biraz hafifledi seninki erken geçerse bilmiyorum yoksa daha var geçmesine doktor seçimi yaptınmı yaptıysan kime gidiyorsun

canım bazen hızlı kilo almalar olablir.ama dikkatli olmanı ve abur cubur yememeni tavsiye ederim . bende ilk hamileliğimde çok hızlı almıştım toparlaması zor oldu sonrasında.ben çok fazla gereksiz şeyler yemiştim ama :)))) sütünü proteini karbonhdratına dikkat et. bol sebe meyve tüket canım . inşallah allah sağlıkla tamanına erdirmek nasip etsin. inşalah güzel haberler alıcaz sizden ... kendinize çok iyi bakın . ...sevgiyle kalın ..:nazar:

senin de bayramın kutlu olsun canım. Bahsettiğin sıkıntıları ben de yaşadım, şu anda 14. haftadayız hiçbiri kalmadı. Kişiden kişiye değişiyor tabi, inşallah sen de çabuk atlatırsın bu sıkıntıları. Ben dün itibariyle 7 kilo almışım. :( Kalsiyum tabletleri de kilo aldırıyor diyor hamileliğinde kullanan arkadaşlarım, belki onun da etkisi vardır, Kasık ağrılarım geçmiyor bir türlü, benim tek sıkıntım bu. Bugünü de ağrısız rahat bitirdim diyemiyorum, yine buna da şükür tabi..Allah hepimizin yardımcısı olsun, Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları...

Hoşgeldin Ab-ı Hayat aradmıza.. Ben de başkentzedelerdenim. 3 aşılama ve bir tüp bebek denemesi yapıldı. 2003-2005 yılları arasında. Bütün tedavi süresince bir kere bile arayıp durumumu sormadılar, neden olumsuz sonuçlandığı konusu bile benim ısrarlarımla araştırıldı, tek faydası Ankaradaki doktorlar sağolsun onların yönlendirmesiyle genetik tahlil yapılması oldu. Eurofertilden ne kadar memnun kaldığımı daha önce de yazdım. İnşallah senin de güzel haberlerini duyarız. Çalışıyor olsan bile cumartesi günü gidip bilgi alabilirsin. İlaç fiyatları kişiye göre değişiyor, bu yüzden kesin fiyatı ilk görüşmeden sonra öğrenebilirsin. Yumurta sayısı ile ilgili kendi uyguladığım bir yöntemi söyleyebilirim sana. Ben 38 yaşındayım, doktorum yeterli yumurta olmayacağından korkuyordu. Bir yerde kırmızı pancarın yumurta kalitesi ve sayısı üzerinde olumlu etkisi olduğunu okumuştum, tedaviden önce başladım her gün suyunu içmeye. Transfere kadar. Başkentteki denemelerde 6 yumurta onca iğneye rağmen ancak oluşmuştu ve o zaman daha gençtim. Bu yöntemden sonra 9 yumurta toplandı benden.Allah yardımcın olsun....

herkese selam ben daha önce bir kez yazmıştım ama hep sizi takip ediyordum benim bugün 11. günüm ve sonucum pozitif allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

herkese selam ben daha önce bir kez yazmıştım ama hep sizi takip ediyordum benim bugün 11. günüm ve sonucum pozitif allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Yaşasın.... Bir hamiş daha... Ne kadar sevindim anlatamam... Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin... Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artrit...

hepinize güzel dilekleriniz için teşekür ederim bugün yine test yaptırdım sonuç artmaya devam ediyo :) rabbim sonuna kadar hayırlısıyla devam ettirir inşallah allah isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguları tattırsın bu arada ben kızılay hastanesinde yaptırmıştım düşünen varsa tavsiye şiddetle tavsiye ediyorum

Back
X