Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Merhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı, bebeğim gayet iyiymiş. Bu arada kan sulandırıcı iğne başladı doktorum. Ben de Faktör V çıkmıştı genetik tahlilimde. Asprinle birlikte bunu da kullanırsam iyi olacağını güşündü. İğnenin kullanma talimatını okuyunca çok tedirgin oldum, tekrar doktoru aradım, felçten falan bahsediyor bu iğne, ya doğumda kanamam durmazsa diye endişelerimi söyledim. Böyle çok hastaya doğum yaprırdıklarını hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını söyledi. Doğumdan 24 ssat önce iğneyi kesmek yeterliymiş. etkisi 24 saatmiş. Buyüzden hergün aynı saatte yapmak gerekiyormuş. Bunları anlatınca içim rahatladı. Benden başka bu iğnelerden kullanan var mı içinizde?

Merhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı, bebeğim gayet iyiymiş. Bu arada kan sulandırıcı iğne başladı doktorum. Ben de Faktör V çıkmıştı genetik tahlilimde. Asprinle birlikte bunu da kullanırsam iyi olacağını güşündü. İğnenin kullanma talimatını okuyunca çok tedirgin oldum, tekrar doktoru aradım, felçten falan bahsediyor bu iğne, ya doğumda kanamam durmazsa diye endişelerimi söyledim. Böyle çok hastaya doğum yaprırdıklarını hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını söyledi. Doğumdan 24 ssat önce iğneyi kesmek yeterliymiş. etkisi 24 saatmiş. Buyüzden hergün aynı saatte yapmak gerekiyormuş. Bunları anlatınca içim rahatladı. Benden başka bu iğnelerden kullanan var mı içinizde?

ben kullanmıyorum canım ben asprinde kullanmıyorum sadece vitamin kalsiyum kan hapı birde magnesıum kullanıyorum birde bulantı hapı bukadar doktorum bana asprin verecekti sonradan baktı gerek yok dedi 11 aralıkda tekrar gidecem Allah izin veririse bakalım ne diyecek inşallah güzel şeyler söyler

Son düzenleme:
hepinize güzel dilekleriniz için teşekür ederim bugün yine test yaptırdım sonuç artmaya devam ediyo :) rabbim sonuna kadar hayırlısıyla devam ettirir inşallah allah isteyen herkese hayırlısıyla bu duyguları tattırsın bu arada ben kızılay hastanesinde yaptırmıştım düşünen varsa tavsiye şiddetle tavsiye ediyorum

slm artrit. seninde hamiş olduğuna çok sevindim. Allah herkese nasip etsin.:::teselli:

Arkadaşlar eurofertilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Konyada yaşıyorum. Konya'ya yeni birmerkez açtılar. gittim görüştüm. İlgilerinden çok memnun kaldım. Ben de Mart sonu başlayacam tedaviye Allah izin verirse...Eurofertilde tedavi gören arkadaşlarla burda görüşelim istiyorum...

slm derya ben eurofertil istanbul da şu an tedavi görüyorum. ilgileri genelde iyi fakat ben sadece bir dr. dan memnun kalmadım ilaçlarımı anlatan dr dan yumurta toplama işleminden sonra aynı soruyu tekrar tekrar sordum diye baya bir azar işittim kendisinden. transferden sonra bu tutumundan rahatsız olduğumu belirttim özürü kabahatinden büyüktü özür bile dilemedi beni suçladı kadın yani. hiç hassas davranmıyorlar tedavim sonuçlansın asla gitmem bir daha oraya bizler zaten çok hassas bir durum yaşıyoruz hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. sinek küçüktür ama mide bulandırır.:1no2:

İnşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsın canım. İyi şanslar allaha emanet olalım.

merhaba ben ist anadolu yakasındaki euro fertilde ilk tüp bebek tedavimi yaptım ve malesef negatif sonuç aldım.bende ilk olarak araştırmadan orda tedaviye başladım pişmanlığım keşke biraz merkezleri araştırsaydım kötü bir yer demiyorum sonuçta tedavim negatif sonuçlansada bir çok kişinin tercih ettiği merkezlerden biri ama ben açıkcası çocuğu olmayıpta bu tip merkezlere tedaviye giden hastaların ilgi beklediklerini düşünüyorum açıkcası bunuda orda göremedim rutin muayenelerini görüp gidiyorsun dr lar sadece sana açıklamalarını yapıyorlar anlatabildimmi tabii yinede sen bilirsin

evet cnm bende ilgisizlik ve hassasiyetsizlikten hoşnutsuzum eurofertil istanbul dan çok iyi bir merkz değil bence bu konuda:umursamaz:

kızlae sanırım sevincim kursağımda kalıcak cuma günü test yaptırdım öncekine göre biraz düşüş vardı doktor tüp bebekte böle şeyler olabiliceğini dinlenmemi söyledi çarşambaya kadar bekliycez çarşamba tekrarlıycaz çok moralim bozuldu

kızlae sanırım sevincim kursağımda kalıcak cuma günü test yaptırdım öncekine göre biraz düşüş vardı doktor tüp bebekte böle şeyler olabiliceğini dinlenmemi söyledi çarşambaya kadar bekliycez çarşamba tekrarlıycaz çok moralim bozuldu

canim insallah bi sorun cikmaz rabbim yardimcin olsun

Artrıt. Öyle hemen kÖtÜ dÜŞÜnme. Bu ıŞlerde moral Çok Önmelı bılıyorsun. Bende herŞeyı kafaya takan bırıyım .ama hep taktıĞımla kaldım.dur bakalım bır. HerŞeyın sonu demek deĞıldır. Sabırlı olcaz ve moralımızı bozmayacaz. HerŞey ıyı olacak ÇarŞamba gÜnÜ bak gÖreceksın.

kızlar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 197
12. gün

çooooookkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar
değerim 197
12. gün

coooooooooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmm bir hamisssssssssssssssssss daha
canim hayirli olsun allahim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almani nasip etsin rabbim
boyle hamisler artikca umut oluyo bana gercekten allahim isteyen herkese nasip etsin darisi basimiza

meryem saol canım

çok umutsuzdum

kanı verdim beklemeye bile tahammül edemedim :)) çektim geldim işe :)

irem hanım tebrikler diyince koptum zaten :)

kızlar
değerim 197
12. gün

canım inan çok sevindim biran kendi test günüm geldi aklıma hamilesin dedikleri an çok sevindim canım Allahım kucagına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallah

slm derya ben eurofertil istanbul da şu an tedavi görüyorum. ilgileri genelde iyi fakat ben sadece bir dr. dan memnun kalmadım ilaçlarımı anlatan dr dan yumurta toplama işleminden sonra aynı soruyu tekrar tekrar sordum diye baya bir azar işittim kendisinden. transferden sonra bu tutumundan rahatsız olduğumu belirttim özürü kabahatinden büyüktü özür bile dilemedi beni suçladı kadın yani. hiç hassas davranmıyorlar tedavim sonuçlansın asla gitmem bir daha oraya bizler zaten çok hassas bir durum yaşıyoruz hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. sinek küçüktür ama mide bulandırır.:1no2:

İnşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsın canım. İyi şanslar allaha emanet olalım.

Denser anlattıklarına üzüldüm. Ben Konyada yaşıyorum, Konya eurofertilde doktorlar da, bütün diğer çalışanşar da harika insanlar. İlk gittiğimde aile sıcaklığını yaşayacaksın burada, hiç endişelenme demişti Fuat Ali Hoca. Tedavimi yaptırdım, şu anda 15 haftalık hamileyim çok şükür Rabbime. Gerçekten tedavi süresince de, hala her gittiğimde de aynı ilgi, aynı güleryüz... İnşallah sen de alırsın bebeğini kucağına...

Artrit, öncelikle kendini üzme. Bu tedavide moral çok önemli. Hep olumlu düşün. Hep dua et. Ben de dua edecem sana. Zaten doktor dinlen demiş, dinleneceksin ve güzel düşüneceksin.Rabbim bebeğini kucağına da almayı nasip etsin canım....Bizi merakta bırakma, tekrar güzel haberlerini duyalım buradan...

rosecim, deryacım çok teşekkürler

yarın testi tekrarlıycaz inşallah 2 katına ulaşır

teşekür ederim deryacım sağol iyi düşünmeye çalışıyorum ama kısmet bakalım hayırlısı

sevgili fatoş inşallah değerin kat be kat artar allah hayırlısıyla tamamına erdirsin senin adına çok sevindim

artrit canım çok saol...inşallah senin değerlerinde artar canım benim..

Back
X