Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

merhaba kızlar nasılsınız ???? dün dr. kontrolümüz şeker yüklememiz aynı zamandatetanoz aşımız vardı hepsini hallettik çok şükür problem çıkmadı herşy gayet güzeldi bebişlerimizde sağlıklı güzel güzel büyüyolar inş. sonuna kadar böyle güzel giderrr

canım Ali Acara ben hiç gitmedim ama methini çok duydum iyi bir. kadın doğumcu fakat tüp bebek konusunda ne kadar tecrübesi var onuda bilmiyorum bence çok iyi araştır derim bem sonuçta stresli yorucu bir yol buu inş. güzel haberler alırsınnn

Ero fertilde tadavi gördük ;
Herkese selamlar , heyacanlıyım , elim ayağım titriyor kan tahlili yaptırdık ama kesin sonucu cumartesi günü alacağız kan değeri 29,9 çıktı doktor hamilesindir diyor . inşallah kardeşlerim dua edin . . . Gerçekten dualarınıza ihtiyacım var . Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın . . . çok heyecan ve mutluyum . . . . . . . . . Inşallah rabbim inşallah .... Sizlerde yaşayın bu duyguyu . . . Amin

inş. güzel haberlerle geleceksin buraya hepimizin duaları sizlere merak etme Allahım kavuştursun bebişine seni

kızlar grip oldum.gözüm ve burnum akıyor.hapşurup duruyorum.sanırım kızımada bulaştırdım.hapşurmaya başladı.akıl verin ne yapabilirm.

kızlar grip oldum.gözüm ve burnum akıyor.hapşurup duruyorum.sanırım kızımada bulaştırdım.hapşurmaya başladı.akıl verin ne yapabilirm.

canım geçmiş olsunn nane limon ıhlamur bitki çaylarını karıştır onları iç bol bol meyve yee bende böyle atlatmıştım canımmm

Ben daha önce tüp bebek merkezlerini epeyce gezdim istanbul ankara adana...... neyse aşağı yukarı 7 sene uğraştım konyada eurofertil adında bir merkez açıldı burnumuzun dibinde bide burayı deneyelim dedim Sayın Dr. Dilek İncesu hanımefendi başta olmak üzere personelinden temizlikçisine kadar sıcak ve samimi bir merkez inanın görmedim.. dilek hanım o kadar ilgilendi anlatamam bugüne kadar geçmiş vaktin boşa olduğunu eurofertilde anladım inanın ve 2 ay neticrsinde o mutlu havadisi DİLEK hanım verdi inanın o günü anlatamam şu an hamileyim çok şükür bi problemde görünmüyormuş ben benim durumumda olan herkese diyorumki EUROFERTİL ve Sayın Dr.DİLEK İNCESU hanım hiç düşünmeyin ha bide dilek hanım her cumartesi kontv de çıkıyor izlemenizi tavsiye ediyorum .......

gözün aydın canım Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişine seni bizlerde eurofertilde yaptırdık çok memnun kaldık gerçekten çok ilgili alakalı bir merkez hem dr. olsun hem diğer çalışanlar olsun Allahım hepsinden razı olsun ben halen dr. görüşüyorum kafama birşey takılsa hemen onları arıyorum halen yardımcı oluyorlar bana Allahım isteyen herkese nasip etsin bu gzüel duyguları inşş..

Euro fertilde tüp bebek yaptırdık , allah'a çok şükür hamileyim . Kan değeri 153 çıktı , rabbim sizlerede ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlısı ile nasip eylesin inşallah ...

Euro fertilde tüp bebek yaptırdık , allah'a çok şükür hamileyim . Kan değeri 153 çıktı , rabbim sizlerede ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlısı ile nasip eylesin inşallah ...

slm hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallah

arkadaşlar ikinizide tebrik ederim.allah kuzularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

masallah guzel haberler gelmıs tebrık edıyorum mujdelı haber alan arkadasları Rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın

slmm kızlarr geçen hafta bu gün bebeğimiinn hareketleri az diye nst ye girdimm acil olarak çok şükür iyiiyymişş ama sami bey ultrasonla görmek istediğini söyledi bizde apor topar gittik pazartesi sabahh çok şükür her şeyin iyi olduğunu söyledi bir hafta önce 2.300 gr dı oğluşummm sanırım 25 aralıkta gelecek miniğimizz

evet canım iğneye devam ediyorumm o iğne bebeğin gelişimi açısından çok önemli ecopirini bıraktık artık ama iğne doüuma kadarmışşş olsunn az kaldıı ALLAHIN izniyle sağa salim evlatlarımıza kavuşalımda ben razıyımm bu iğneleree

hamile kaldıktan sonra dr değiştirmedin mi?
muayene ne kadar eurofertilde? tahliller testler vs ödüyo musun?
pıhtılaşma var sanırım hangi faktör?
çok soru sordum

yine bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı miniğim kalbi durmuş perşembe günü ayrıldık çok üzgünüm...........

hamile kaldıktan sonra dr değiştirmedin mi?
muayene ne kadar eurofertilde? tahliller testler vs ödüyo musun?
pıhtılaşma var sanırım hangi faktör?
çok soru sordum

slm canım ewt pozitif sonuçtan sonra dr . deiştirdim ama son haftalar önemli ve bazı sebeplerden dolayı sami beye takrarr başladım çok ta memnunuz ücrete gelince 150 tl ödüyorum nst de 30 tl yani ben 180 tl veriyorum ama diğer muayene ücretsiz oluyor
bende hemozigot çıktı canım onun için iğne kullanıyorum ayrıca ecopirin kullanıyordum onun bu hafta bıraktık :)sanada geçmiş olsunn arbbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinn inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…