mrb arkadaşlar..ya bilgisi olan bana fikir versin lütfen artık bunaldım...ben 2, tüp bebk denmemi yapmak istiyorum konyada oturuyorum...ilki eurofertilde denemiştik olmadı..şimdi m.çolakoğlu ali acar ve eorofertil arasında kaldık...ali acar hakkında bilgisi olan var mı hangisinin başarı oranı dah yüksek bilen varsa ne olur yardım etsin...çok zor ALLAHım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Ero fertilde tadavi gördük ;
Herkese selamlar , heyacanlıyım , elim ayağım titriyor kan tahlili yaptırdık ama kesin sonucu cumartesi günü alacağız kan değeri 29,9 çıktı doktor hamilesindir diyor . inşallah kardeşlerim dua edin . . . Gerçekten dualarınıza ihtiyacım var . Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın . . . çok heyecan ve mutluyum . . . . . . . . . Inşallah rabbim inşallah .... Sizlerde yaşayın bu duyguyu . . . Amin
kızlar grip oldum.gözüm ve burnum akıyor.hapşurup duruyorum.sanırım kızımada bulaştırdım.hapşurmaya başladı.akıl verin ne yapabilirm.
kızlar grip oldum.gözüm ve burnum akıyor.hapşurup duruyorum.sanırım kızımada bulaştırdım.hapşurmaya başladı.akıl verin ne yapabilirm.
Ben daha önce tüp bebek merkezlerini epeyce gezdim istanbul ankara adana...... neyse aşağı yukarı 7 sene uğraştım konyada eurofertil adında bir merkez açıldı burnumuzun dibinde bide burayı deneyelim dedim Sayın Dr. Dilek İncesu hanımefendi başta olmak üzere personelinden temizlikçisine kadar sıcak ve samimi bir merkez inanın görmedim.. dilek hanım o kadar ilgilendi anlatamam bugüne kadar geçmiş vaktin boşa olduğunu eurofertilde anladım inanın ve 2 ay neticrsinde o mutlu havadisi DİLEK hanım verdi inanın o günü anlatamam şu an hamileyim çok şükür bi problemde görünmüyormuş ben benim durumumda olan herkese diyorumki EUROFERTİL ve Sayın Dr.DİLEK İNCESU hanım hiç düşünmeyin ha bide dilek hanım her cumartesi kontv de çıkıyor izlemenizi tavsiye ediyorum .......
Euro fertilde tüp bebek yaptırdık , allah'a çok şükür hamileyim . Kan değeri 153 çıktı , rabbim sizlerede ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlısı ile nasip eylesin inşallah ...
Ben daha önce tüp bebek merkezlerini epeyce gezdim istanbul ankara adana...... neyse aşağı yukarı 7 sene uğraştım konyada eurofertil adında bir merkez açıldı burnumuzun dibinde bide burayı deneyelim dedim Sayın Dr. Dilek İncesu hanımefendi başta olmak üzere personelinden temizlikçisine kadar sıcak ve samimi bir merkez inanın görmedim.. dilek hanım o kadar ilgilendi anlatamam bugüne kadar geçmiş vaktin boşa olduğunu eurofertilde anladım inanın ve 2 ay neticrsinde o mutlu havadisi DİLEK hanım verdi inanın o günü anlatamam şu an hamileyim çok şükür bi problemde görünmüyormuş ben benim durumumda olan herkese diyorumki EUROFERTİL ve Sayın Dr.DİLEK İNCESU hanım hiç düşünmeyin ha bide dilek hanım her cumartesi kontv de çıkıyor izlemenizi tavsiye ediyorum .......
Euro fertilde tüp bebek yaptırdık , allah'a çok şükür hamileyim . Kan değeri 153 çıktı , rabbim sizlerede ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlısı ile nasip eylesin inşallah ...
evet canım iğneye devam ediyorumm o iğne bebeğin gelişimi açısından çok önemli ecopirini bıraktık artık ama iğne doüuma kadarmışşş olsunn az kaldıı ALLAHIN izniyle sağa salim evlatlarımıza kavuşalımda ben razıyımm bu iğneleree
hamile kaldıktan sonra dr değiştirmedin mi?
muayene ne kadar eurofertilde? tahliller testler vs ödüyo musun?
pıhtılaşma var sanırım hangi faktör?
çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?