yine bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı miniğim kalbi durmuş perşembe günü ayrıldık çok üzgünüm...........
okuyunca çok üzüldüm canım rabbim sabrını bol versinseninn genetik tahlill yapılmışmıydıııı
sağol canım allah razı olsun bizim herşey yapıldı canım kromozom analizlerimize kadar hiç birinde sorun yok sadece bende pıhtılaşma var onun içinde hep clexan kullanıyorum zaten
anladım canım çok zor bir durumm biliyorum ama doktorununn bu durumuu arştırması gerek çünki bu durumlar insanın piskolojisini bozuyor ve her sferinde yıkılmak çok zor seni çok iyi anlayanlardann biri de benimmm
slm canım ewt pozitif sonuçtan sonra dr . deiştirdim ama son haftalar önemli ve bazı sebeplerden dolayı sami beye takrarr başladım çok ta memnunuz ücrete gelince 150 tl ödüyorum nst de 30 tl yani ben 180 tl veriyorum ama diğer muayene ücretsiz oluyor
bende hemozigot çıktı canım onun için iğne kullanıyorum ayrıca ecopirin kullanıyordum onun bu hafta bıraktık :)sanada geçmiş olsunn arbbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinn inşşş
bebeği genetiğe gönderdik bizde tekrar kan vericez bakalım testler tekrarlanacak sami bey çok ilgileniyor zaten sağolsun ama sanırım yapacak bişey yok herşey nasip kısmet.....
canım geçmiş olsun..
senin pıhtılaşman hangisiydi ne kullanmıştın
sağol canım mtfr 677 de heterozigot canım bide homosistein değerim yüksek biraz zaten otoimmün rahatsızlığım var clexan 0.4 kullandım ben
bende de aynı faktörün homozigotu var. B12 düşük, homosistein normal sınırda ama yüksek tarafa yakın.
sami bey bana da clexan 0.4 vercek heralde.
kafam karışık ya
hiç kafan karışmasın rahat ol inşallah herşey yolunda gider sami bey çok iyi bir doktor işini iyi yapıyor bence bu benim 3. tedavimdi 3. de kaybım allah kimselere yaşatmasın....
allah sabır versin canım..
amin sağol sen pgt mi yaptırıyosun
evet, nerden bildin
diğer topikte okumuştum bende araştırıyorum bir yıldır falan bu pgt yi ama bizim kromozomlar normal olunca gerek yok demişlerdi ama 2 bebeğimin biri 9 diğeri 10 haftalık kalbi durdu nerde yapılıyo konyamı istanbulmu
eurofertil istanbula gönderiyo.
konyada yapan var ama. bizim de istanbula gitti
bebeği genetiğe gönderdik bizde tekrar kan vericez bakalım testler tekrarlanacak sami bey çok ilgileniyor zaten sağolsun ama sanırım yapacak bişey yok herşey nasip kısmet.....
homozigot olan hangi faktör canım? ve kaç doz hangi iğneyi yapıyosun.
ben de de pıhtılaşma var o yüzden soruyorum
canım şuan evde deilim sonuca bakıp söylemem lazım ama hemozigot olduğunu biliyorum dr. çok az bir şey var demişti pıhtılaşmadan için,iğnede innohep 0,45 kullanıyorum
tşk ederim canım, iğneyi ve dozunu sami bey mi belirledi
bana pıhtılaşma çok da mühim değil dedi, o yüzden başka dr.a sorsam mı diyodum bu konuyu
neyse hele pozitif olsun da
ewt canım iğneyi sami bey belirledi transferden hemen sonra başladım bence sami beye euro fertile güven ama tabi için rahat etmesi için başka doktorlara danışabilirsin en azından kafanda takıntın olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?