Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inş.. Gözünüz aydın olsunnnnnn canımmmEuro fertilde tüp bebek yaptırdık , allah'a çok şükür hamileyim . Kan değeri 153 çıktı , rabbim sizlerede ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlısı ile nasip eylesin inşallah ...
maşallahh canım az kalmış doğuma hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucagına al minnoşunuuu emiiislmm kızlarr geçen hafta bu gün bebeğimiinn hareketleri az diye nst ye girdimm acil olarak çok şükür iyiiyymişş ama sami bey ultrasonla görmek istediğini söyledi bizde apor topar gittik pazartesi sabahh çok şükür her şeyin iyi olduğunu söyledi bir hafta önce 2.300 gr dı oğluşummm sanırım 25 aralıkta gelecek miniğimizz
banada Fuat bey doğuma kadar devam edecegimi söyledi haklısın bebişler için herşeye değer onlar sağlıklı olsunlarda ben razıyım hergün iğne yapmaya hiç önemli değil...evet canım iğneye devam ediyorumm o iğne bebeğin gelişimi açısından çok önemli ecopirini bıraktık artık ama iğne doüuma kadarmışşş olsunn az kaldıı ALLAHIN izniyle sağa salim evlatlarımıza kavuşalımda ben razıyımm bu iğneleree
başın sağolsun canım çok üzüldüm inanki inş. sorun bulunurda sende kavuşursun bebişine Allahın izniyleeeyine bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı miniğim kalbi durmuş perşembe günü ayrıldık çok üzgünüm...........
banada Fuat bey doğuma kadar devam edecegimi söyledi haklısın bebişler için herşeye değer onlar sağlıklı olsunlarda ben razıyım hergün iğne yapmaya hiç önemli değil...
canım sendeki pıhtılaşma hangisi ve hangi iğneyi yapıyosun kaç doz
bu pıhtılaşma konusu çok karışık bazı dr.lar önemsiz diyo, bazıları iğne veriyo bazıları hamilelik öncesi iğne veriyo
hatta bazıları gebelikte iğnenin yanında diyet de veriyo.
dr.uma güveniyorum ama karşılaştırma yapmadan da duramıyorum
cvp verirsen çok memnun olurum
canım benimki HETEROZİGOT oldugunu biliyorum günde 1 kez CLEXCAN 0.4 iğne kullanıyorum doğum akadarda devam edecekmişim transferle birlikte başladım ben iğneye diyet falanda vermedi bana dr. canım benim 8 yıldır olmuyodu bebeğim ben kan pıhtılaşmasına bağlıyorum canım hiç bir problem çıkmadı ne eşimdenede bende sadece bu önemsiz oldugunu düşünmüyorum ben
yine bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı miniğim kalbi durmuş perşembe günü ayrıldık çok üzgünüm...........
anladım canım ama hangi faktörün heterezigot olduğuna göre değişiyo.
benim homozigot, bu heterezigottan daha tehlikeli ama bana da seninle aynı iğneyi vercekmiş dr.
önemli değil diyo.
belki önemli değildir ama iğneyle doğuranlar var bendeki faktörden olup da.
içimi rahatlatmasını beklerdim gerekeni yapıcaz diye.
pıhtılaşma topiği var baktıysan, dr. önemli değil diyo ve düşüyo bebekler.
önem verince iğne ilaç destekleyince doğuyo.
nasipten öteye yol yok ama gerekeni yapmak lazım.
her yönden memnunum dr.umdan ama bu konuda geçiştirdi sanki beni.
bir de internetten okuyorum araştırıyorum diye kızdılar bana.
sami bey kibar bi adam, o kızsa da normal söylüyo
ama fuat bey tutmazsa da bize hesap sorarsın sen diye azarlamaya kalktı beni, o kadar cahil değilim nasip derim dedim.
iyi dr.lar ama araştıran soran hastayı sevmiyolar, ama ben sorabilmek için orayı seçtim
canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun benim olmuyor diye üzülüyorum ama bulupta kaybetmek daha zor galiba ...
Rabbim sanada banada bütüüüün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah O'nun herşeye gücü yeter
yine bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı miniğim kalbi durmuş perşembe günü ayrıldık çok üzgünüm...........
selam kızlar nasılsınız nerelerdesinizbir haftadır aynı 729. sayfadayız
hamişler nasıl gidiyor hamilelik
doğumu yaklaşanlar sizler nasılsınız heyecan varmı heyecanmersenemle midye idi dimi sıradakiler
tedavidekiler siz ne alemdesiniz
bebişini kucağına alanlar civcivleriniz nasıl hepinizi öpüyorum
selam kızlar nasılsınız nerelerdesinizbir haftadır aynı 729. sayfadayız
hamişler nasıl gidiyor hamilelik
doğumu yaklaşanlar sizler nasılsınız heyecan varmı heyecanmersenemle midye idi dimi sıradakiler
tedavidekiler siz ne alemdesiniz
bebişini kucağına alanlar civcivleriniz nasıl hepinizi öpüyorum
Kızlar ben ekim ayında tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum Mehmet'e kardeş lazım aralarında 2 yaş olmuş olur ne dersiniz benim peşimden gelecekleri göreyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım sıradakıler bızız...su an ıcın pek heyecan yok sadece merak edıyorum bebek kıme benzıyor,nasıl olacak onun heyecanı var...korku 1-2 hafta kala baslar gıbı ama hayırlısı Rabbım ısteyen herkese versın ınsallah bu heyecanı herkes tadar
merhaba canım ewt sırada heraldee ben varımmm 2 haftamız var yaklaşıkk sen nasılsın durumlar nasıl
Kızlar ben ekim ayında tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum Mehmet'e kardeş lazım aralarında 2 yaş olmuş olur ne dersiniz benim peşimden gelecekleri göreyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?