Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Euro fertilde tüp bebek yaptırdık , allah'a çok şükür hamileyim . Kan değeri 153 çıktı , rabbim sizlerede ve isteyen tüm kardeşlerimize hayırlısı ile nasip eylesin inşallah ...
Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayıda nasip etsin inş.. Gözünüz aydın olsunnnnnn canımmm
maşallahh canım az kalmış doğuma hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucagına al minnoşunuuu emiii
banada Fuat bey doğuma kadar devam edecegimi söyledi haklısın bebişler için herşeye değer onlar sağlıklı olsunlarda ben razıyım hergün iğne yapmaya hiç önemli değil...
yine bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı miniğim kalbi durmuş perşembe günü ayrıldık çok üzgünüm...........
başın sağolsun canım çok üzüldüm inanki inş. sorun bulunurda sende kavuşursun bebişine Allahın izniyleee

banada Fuat bey doğuma kadar devam edecegimi söyledi haklısın bebişler için herşeye değer onlar sağlıklı olsunlarda ben razıyım hergün iğne yapmaya hiç önemli değil...

canım sendeki pıhtılaşma hangisi ve hangi iğneyi yapıyosun kaç doz
bu pıhtılaşma konusu çok karışık bazı dr.lar önemsiz diyo, bazıları iğne veriyo bazıları hamilelik öncesi iğne veriyo
hatta bazıları gebelikte iğnenin yanında diyet de veriyo.
dr.uma güveniyorum ama karşılaştırma yapmadan da duramıyorum
cvp verirsen çok memnun olurum

canım benimki HETEROZİGOT oldugunu biliyorum günde 1 kez CLEXCAN 0.4 iğne kullanıyorum doğum akadarda devam edecekmişim transferle birlikte başladım ben iğneye diyet falanda vermedi bana dr. canım benim 8 yıldır olmuyodu bebeğim ben kan pıhtılaşmasına bağlıyorum canım hiç bir problem çıkmadı ne eşimdenede bende sadece bu önemsiz oldugunu düşünmüyorum ben

anladım canım ama hangi faktörün heterezigot olduğuna göre değişiyo.
benim homozigot, bu heterezigottan daha tehlikeli ama bana da seninle aynı iğneyi vercekmiş dr.
önemli değil diyo.
belki önemli değildir ama iğneyle doğuranlar var bendeki faktörden olup da.
içimi rahatlatmasını beklerdim gerekeni yapıcaz diye.

pıhtılaşma topiği var baktıysan, dr. önemli değil diyo ve düşüyo bebekler.
önem verince iğne ilaç destekleyince doğuyo.
nasipten öteye yol yok ama gerekeni yapmak lazım.

her yönden memnunum dr.umdan ama bu konuda geçiştirdi sanki beni.
bir de internetten okuyorum araştırıyorum diye kızdılar bana.
sami bey kibar bi adam, o kızsa da normal söylüyo

ama fuat bey tutmazsa da bize hesap sorarsın sen diye azarlamaya kalktı beni, o kadar cahil değilim nasip derim dedim.

iyi dr.lar ama araştıran soran hastayı sevmiyolar, ama ben sorabilmek için orayı seçtim

yine bebeğimi kaybettim 10 haftalıktı miniğim kalbi durmuş perşembe günü ayrıldık çok üzgünüm...........

canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun benim olmuyor diye üzülüyorum ama bulupta kaybetmek daha zor galiba ...
Rabbim sanada banada bütüüüün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah O'nun herşeye gücü yeter

elbette hepimiz araştıra aaştıra bir dr. kadar tecrübeli olduk bende çok araştıran biriyim benim dr. fuat hoca neden sana böyle bir tepki verdi anlamadım fakat bizler bize cevap verecek bir dr. arıyoruz seni çok iyi anlıyoruım şayet dr. içine sinmediyse sana göre eksik oldugunu falan düşünüyosan iyice araştır başka merkezleri hangisi kafana yatarsa o dr. tercih et çünki bu yol gerçekten yorucu sabır isteyen bir yol hakkımızda hayırlsı olsun hepimiz için.. ben hamile kaldıktan sonra kontrollerim için bile o kadar çok değiştirdim ki çünki benim sorularıma cevap veremediler hep eksik kaldılar şimdiki dr. çok şükür hem sorularıma cevap veriyor hemde bilmediğim şeyleri anlatıyor alıyorum inş. senin içinde herşey güzel olur canım..
bende pıhtılaşma oldugunu fuat hoca söyledi tahliler sonucunda hemen başladık iğneye başka topiklere bakmadım hiç ama o kadar garipki senin pıhtılaşma faktörün benimkinden daha tehlikeliyse neden bana iğne verdilerde sana vermemek için ısrar ediyolar onu anlamadım ben tuhaf yani inş. herşey gönlünce olsun canım

merhaba.. bende bundan 2 yıl önce burda birçok paylaşım yaptım kader arkadaşlarımla.. konu sahibi derya51 homozigottu. ben heterezigot. bizlerde konya eurofertilde tedavi gördük.. transferin ilk gününden ben doğuma gireceğim günden bir gün önce bıraktım iğneyi.......bende clexane 04 kullandım hiçsorun yaşamadım...... derya51 de kızını aldı sağlıkla kucağına..

sonuç olarak söyleyeceğim şu ki tüp bebek tedavisinde kafanızın ve bedenin çok rahat olması gerekiyor. transferden sonra bence internete girmeyin ve hiç bişeyi araştırmayın.. ben bu 12 günlük bekleme sürecini güzel geçirdim çok rahattım sonuç pozitif oldu. dilerimki buraya yazan herkes en az benim kadar mutlu olur, bebeklerine kavuşur...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr naılsınızz nerelerdesiniz topik aşağılarda geziyorrrrr kimseler uğramıyor yine buralaraaaa ?????????????

günaydın kızlar.biz perşembe günü evimize döndük.fırsat bulup yazamadım.bişey soracağım size;kızımın burnu fıkır fıkır,deniz suyu sıkıyorum banamısın demiyor,ne yapabilirim?

selam kızlar nasılsınız nerelerdesiniz bir haftadır aynı 729. sayfadayız
hamişler nasıl gidiyor hamilelik
doğumu yaklaşanlar sizler nasılsınız heyecan varmı heyecan mersenemle midye idi dimi sıradakiler
tedavidekiler siz ne alemdesiniz
bebişini kucağına alanlar civcivleriniz nasıl hepinizi öpüyorum

evet canım sıradakıler bızız...su an ıcın pek heyecan yok sadece merak edıyorum bebek kıme benzıyor,nasıl olacak onun heyecanı var...korku 1-2 hafta kala baslar gıbı ama hayırlısı Rabbım ısteyen herkese versın ınsallah bu heyecanı herkes tadar

selam kızlar nasılsınız ben bı kac gundur gıremedım ablamlar vardı zıyarete gelmısler sagolsunlar bız ıyıyız cok sukur sımdılık gzel gıdıyor bakalım ınsallah sonuna kadar guzel gıder...

herkese günaydın hanımlarr nasılsınızzz ???? yine kimseler yok buralarda

MERSİNLİ; canım ben wee marka burun aspiratörü kullanıyorum çok güzel çekiyo diğer markaları denemiştim ama wee çok güzel mehmedinde burnu sürekli doluyo 2-3 satte bir temizliyorum tavsiye ederim

Kızlar ben ekim ayında tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum Mehmet'e kardeş lazım aralarında 2 yaş olmuş olur ne dersiniz benim peşimden gelecekleri göreyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba canım ewt sırada heraldee ben varımmm 2 haftamız var yaklaşıkk sen nasılsın durumlar nasıl

Kızlar ben ekim ayında tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum Mehmet'e kardeş lazım aralarında 2 yaş olmuş olur ne dersiniz benim peşimden gelecekleri göreyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

valla hayran kaldımm saaana cnm şuan ben bu konuda bir şey diyemycm ama bir doğsun sağa salimm bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

bu gün burda kontrolüm vardı oğluşum 2.800 gr olmuş normalden bir hafta öndeymişsağlığıda iyiymiş çok şükür dr. sezeryanı ben yaparsam 2 hafta sonra alırız dedi ,cumartesi sami beyle randevumuz var bakalım o ne diyecekk

inşallah canım rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

merhaba canım ewt sırada heraldee ben varımmm 2 haftamız var yaklaşıkk sen nasılsın durumlar nasıl

canım rabbim sana kolaylıklar versin bebişin sağ salim gelsin ben daha bekliyom fsh düşmesini geri sayfalarada yazmıştım sigara kullanıyordum bıraktım ondanmıki diye bu ay bi değişiklik olacakmı bakalım hayırlısı allahtan

canım maşallah size allah gönlüne göre versin istediğin zamanda hayırlısıyla versin şimdi korunuyormusun hangi yöntemi kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…