merhaba.benim tüp bebek tedavim,ocak ayında başlıyacak.benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı?bu arada fatoş hanım,çok tebrikler..inşallah hayırlısıyla,sağlıklı bebişlerinize kavuşursunuz.darısı olmayanların başına:))
rosecim bu tedavinin başından bu yana hep sen aklımdaydın ve benimde ikizlerim olucak :))
senin hamişliğin rahat geçiyor mu?
bide endişelerin oldumu ilk başlarda nasıl bakarım diye..
serapcım amin canım... inşallah bekleyen herkes en kısa zamanda hamiş kalır.
kızlar merhab. nasılsınız. epeydir ara vermek zorunda kaldım. çok halsizlik ve mide bulantıları çekiyodum. çpk şüküe şimdilerde biraz daha iyiyim. sizler nasılsınız. fatoş tebrik ederim. hamiş olmuşsun.
derya sen nasılsın.seninkiler 16 haftalkı olmuş. cinsiyetleri belli olmadımı.
saol deryacım
kan değerim bizi yanılttı. dilek hanım tek demişti kan değerimi duyunca..
biraz gözüm korkmuyor değil ama rabbim böyle uygun gördüyse başım gözüm üstüne
Hamileliğin bu ilk ayları gerçekten çok sorunlu oluyor canım. Ama 3. aydan itibaren rahatlıyorsun, inşallah sen de bir an önce atlatırsın. Benim bir tane bebişim var. yarın 17. hafta bitiyor. Göstermiyor kerata, göremedik hala cinsiyetini. Eşim bir arkadaşından duymuş, ultrasondan yarım saat kadar önce çikolata yiyecekmişim,:) o zaman açıyormuş, bir de bunu deneyecez salı günü. Sağlıklı olsun da...
canım ya benim bulantılarım hala geçmedi benimkilerde göstermiyor cinsiyetini bende bugün gittim doktora Allahıma şükürler olsun iyilermiş cumaya anıta gidecem Allah nasip ederse bende yiyeyim çikolata
Rose sen öğrendinmi cinsiyetlerini?
Senin kan değerlerin benimkine çok yakındı yanlış hatırlamıyorsam Fatoşcum. Benim ilk değerim 238 çıkmıştı. Belki ikiz demişlerdi, ama benim leke on gün kadar sürdü, belki o arada kaybettim, ama en başında beri tek istiyordum, hayırlısı böyleymiş. Sen de hiç endişelenme canım, Allah kolaylığını verir, hiç korkma...
merhaba.benim tüp bebek tedavim,ocak ayında başlıyacak.benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı?bu arada fatoş hanım,çok tebrikler..inşallah hayırlısıyla,sağlıklı bebişlerinize kavuşursunuz.darısı olmayanların başına:))
kızlar merhab. nasılsınız. epeydir ara vermek zorunda kaldım. çok halsizlik ve mide bulantıları çekiyodum. çpk şüküe şimdilerde biraz daha iyiyim. sizler nasılsınız. fatoş tebrik ederim. hamiş olmuşsun.
derya sen nasılsın.seninkiler 16 haftalkı olmuş. cinsiyetleri belli olmadımı.
benim 197ydi deryacım.. 14. gün 452ydi.. dilek hanım bile tek gebelik demişti.
ben aynı zamanda farabiyede gidiyorum ilaçları yazdırmak için. ordaki dr geçen hft çrş bhch tekrarlayalım dedi 5561 çıktı ordada...ama kaçıncı günümdü hatırlamıyorum..
selam meryemcim iyi olmaya çalışıyoz canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?